- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Ben varim bu mekikle plank i ilk sayfaya eklesen kaptanim bugun kac sn plank yapacagizKizlar bunuda yapalimmi
Bende de yanma yok. Ayy yanlış mu yaptım kiKarın kaslarım yanıyoorrrdemekki dünkü plank işe yaradı
Anka bugünki görev de 11sn+10sn=21sn şeklinde tamamlandı
6 aydan küçük çocuğu olanlara uygun değilmişÇok bişey yapmam listeye uydum kaçamak yapmadım ve 8 den sonra bişey yemedim spor yok olsaydı daha iyi sonuç alirdimEki Görüntüle 2572774 Eki Görüntüle 2572779 Eki Görüntüle 2572780 Eki Görüntüle 2572781 Eki Görüntüle 2572782 Eki Görüntüle 2572783 Eki Görüntüle 2572785 Eki Görüntüle 2572786
çok geçmiş olsun canım inş hemen hallolurMerhaba herkese , dün akşam misafirlerim vardı .. bugün temizlik yapiyorum kombi bozuldu sıcak suda gitti çok canim sıkkın usta akşama gelirim dedi...
Ben varımmKizlar bunuda yapalimmi
Süper vermişsin devam edelim böyle.Ben bunu kaçırmışım ya
Yaklaşık 35 gün de 4,5 kilo vermişim çokta kötü değilmiş aslında demi
Kızlar 4 günlük arınma yla 1.9gr gitti
Benim kızım 8 aylık ama ben de yapamam.6 aydan küçük çocuğu olanlara uygun değilmiş
çok geçmiş olsun canım inş hemen hallolur
Ben varımm
Ay inşallah canım bu hafta buzdolabım bozuldu bide kombi var bişeylerİnşallah akşama olur hemen.
Tabii oralara göre ılık hava ama yinede çok soğuk üşüyoruzKolay gelsin canim sıkma canini aksam yapar inşallah orasicok soguk degildir demi burda olsa butun gun yanmadan duramazdik
Sağol canım inşallah6 aydan küçük çocuğu olanlara uygun değilmiş
çok geçmiş olsun canım inş hemen hallolur
Ben varımm
Ay kiyamam hasta olmazsiniz inşallahTabii oralara göre ılık hava ama yinede çok soğuk üşüyoruz
Ben bunu bi deniyeyim canımKizlar bunuda yapalimmi
Bendede olmadi ama doğru yapmisimBende de yanma yok. Ayy yanlış mu yaptım ki
Ufoyu açtım tek odada oturuyoruz şuan inşallah olmayız bide pazae günü kızın banyo günü .. aradık ustayı 1 saate gelecem dedi bekliyoruzAy kiyamam hasta olmazsiniz inşallah
Benimde hafta sonum kaçamaklı oldu inşallah 4 günde bende eksiyle gelecem bide listeye yeni girdim yahu anka sopayla kovalarMerhaba Kızlar. Haftasonu kaçırdım biraz. Ama bu 4 gün tam iradeyle güzel bir eksi göreceğim. Spora da başlıcam. Perşembe spor yapmıcam
Ben iki öğün denedim ama saat 2 gibi çok acıkıyorum bu yüzden araya bir kase yoğurt ztncefilli zerdaçallı veya badem veya kefir ekleyecem yoksa akşamı zor yapıyorum...Çok bişey yapmam listeye uydum kaçamak yapmadım ve 8 den sonra bişey yemedim spor yok olsaydı daha iyi sonuç alirdimEki Görüntüle 2572774 Eki Görüntüle 2572779 Eki Görüntüle 2572780 Eki Görüntüle 2572781 Eki Görüntüle 2572782 Eki Görüntüle 2572783 Eki Görüntüle 2572785 Eki Görüntüle 2572786
Canım iki öğün mantıklı geliyor. Belki seviye 2 ye geçmem ama seviye 1 tam bana göre.Suan kilolar guzel gidiyor tavsiye ederim
Aynen canım spora ve diyet ikisi şart. Bakalım yarın kayıt yaptırıp başlıyorumsaraycam spor candır ya diyetle taçlandır sporu bence muhteşem sonuç alırsın
Plank gerçekten müthiş sıkılaştırıcı bir hareketBaşta 20 sn plank yaptım sonra merak ettim bakayım kaç sn daha durabileceğim diye. 2 dkyı geçtim biraz bıraktım. Bacaklarım yandı ama ne etkili bir şey bu. Müthiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?