Bende sekere cok bagimliyim bakalim nereye kadar dayanicam ahmet apa 3 gunden sonra cok kolay olur diyor bugun 3.gunum cok zorlanmiyorum aslinda karatayla if diyetini birlestirmisMasallah ne guzel. Ben cok sıkıya gelemeyen bı ınsanım kafam atar yerım fılan o yuzden cesaret edemedım ama ona benzeyen sekılde beslenmeye calısıyorum
Hoşgeldin umarım bu sefer kalıcı kilo veririz hep beraber
İyiyim canım baya kilo aldımvermeye çalışıyorum. Bu grupta güzel devam ettim. Biraz mola verdim. Bu hafta spor salonuna basliycam Spor bana iyi gelir umarım.
Günaydın kızlar Bim'e bu bardaklardan gelmiş. Yarım litre su alıyo. Günde 3-4 bardak içtiniz mi tamamdır :)
Ben bunu kaçırmışım ya
Aramıza hoşgeldinizgünaydın kızlar iyi pazarlar
ben kendimi tanıtayım biraz çogunuzu tanımıyorum
37 yaşındayım ikiz oglum var 12 yaşında
hep kilolu biriydim 80 ile hamile kaldım
1.5 yaşındayken çoxuklar 98 oldum ve odur budur hayatıma diyet girdi ve sibel can gibi al ver al ver ugraşıp duruyorum.
özel bir firmada çalışıyorumm
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Sen çocukla ilgilenGünaydın mutlu pazarlar
kızım bu gece uyudu cok şükür ama yarım saat önce uyandı
bugün aktif olamam aksama gelirim anca
Kızlar 4 günlük arınma yla 1.9gr gitti
Hoş geldin canım inşallah bu sefer kalıcı olacak verdiğin kilolar.günaydın kızlar iyi pazarlar
ben kendimi tanıtayım biraz çogunuzu tanımıyorum
37 yaşındayım ikiz oglum var 12 yaşında
hep kilolu biriydim 80 ile hamile kaldım
1.5 yaşındayken çoxuklar 98 oldum ve odur budur hayatıma diyet girdi ve sibel can gibi al ver al ver ugraşıp duruyorum.
özel bir firmada çalışıyorumm
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Bana zor gelmedi ama kişiye göre degisirNasıl bir program o zor değilse bizde mi yapsak
Neler yaptin arinma doneminde anlatabilir misin :)Bana zor gelmedi ama kişiye göre degisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?