- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
madamhd
Sanırım bu hafta rakip belirlemedik bu hafta senle rakip mi olsak ben motivasyonumu kaybettim gibi iki gündür kilolarımız yakınya yarış yapalım mı
ayy öylemi
Bende okadar gidebilecegimi dusunmuyorum yemekle sivi alinmamasi gerekiyor ama bugun yemekle beraber sivi tukettim disaridaydim cunkuCanım iki öğün mantıklı geliyor. Belki seviye 2 ye geçmem ama seviye 1 tam bana göre.
Artik kacamak yok yeterince yedik o 60 i gorucezBenimde hafta sonum kaçamaklı oldu inşallah 4 günde bende eksiyle gelecem bide listeye yeni girdim yahu anka sopayla kovalar
Bende okadar gidebilecegimi dusunmuyorum yemekle sivi alinmamasi gerekiyor ama bugun yemekle beraber sivi tukettim disaridaydim cunku
İf diyeti ile karatay karisimi bir diyetyeni bir diyet akımı var onumu uyguluyorsunuz
Aslında şimdiki diyetim buna çok benziyor. Güçsüz kalmıyosunBenim kızım 8 aylık ama ben de yapamam.
Çok güçsüz kalırım.
valla kovalar. Benim 1.5 ay oldu sanırım. Daha 1 sabitim var. Şükür artı falan gelmedim. Ama kilom çok olduğu için az da olsa gidiyorBenimde hafta sonum kaçamaklı oldu inşallah 4 günde bende eksiyle gelecem bide listeye yeni girdim yahu anka sopayla kovalar
Benim önümde artık olağanüstü bir durum yok. Bu geçtiğimiz 1 ay curcunalıydı. O yüzden hep kaçamaklarım oldu. Ama artık şekersiz 21 güne başlıyorum. Hadi kızlar katılan var mi?Artik kacamak yok yeterince yedik o 60 i gorucez
ayy öylemi
Su perisi kabul ederse olalım
İf diyeti ile karatay karisimi bir diyet
ahmet apa yitik sifa ismi
inş ya yine bozdum yılbaşından sonraHoşgeldinartık kilo vermeden ayrılmak yok
70 kgSarayca kaç kilosun şimdi
Ya işte bu yasaklar tedirgin ediyor beni. yasaklar beni yorar.Bende okadar gidebilecegimi dusunmuyorum yemekle sivi alinmamasi gerekiyor ama bugun yemekle beraber sivi tukettim disaridaydim cunku
Ne kadar da az ve öz bir menü .Selam kızlar bugün menüm
9.30
1 kase kelle çorba
Öğlen 1 muz 12.30
18.00
1 porsiyon dner
Salata
Su 3.5 lt
Spor henüz yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?