70 kgsen kaç kilosun
Ya işte bu yasaklar tedirgin ediyor beni. yasaklar beni yorar.
Evt zorluyorYa işte bu yasaklar tedirgin ediyor beni. yasaklar beni yorar.
Gayet guzel bir menu afiyet olsun su fazla gibi geldi fazlasida bobrekleri yorar diyorlarSelam kızlar bugün menüm
9.30
1 kase kelle çorba
Öğlen 1 muz 12.30
18.00
1 porsiyon dner
Salata
Su 3.5 lt
Spor henüz yapmadım
Evet ya ben 1 kilo filan bekloyordumÇok iyi gitmiş
Ben bu hareketi yapamıyorum baş dönmesi yapiyorKizlar bunuda yapalimmi
Süpersin canımKızlar 4 günlük arınma yla 1.9gr gitti
Neden olmasın
Aaa kimseye birakmam birinci belli 2kimGelince yazar muhakkak. O da kabul eder bence. Hem ha bir ha iki ben ikinizi de yenerimbu hafta güzel kilo verecem hissediyorum büyük çıkacak
Su perisi86
Eskiden bende öyleyim emzirirken elim ayagim bosalirdi 2 saati zor yaprdim simdi oyle degilim sen erken kalıyorsun onun etkisi olabilir ge yatıp geç kalıyorum benBen iki öğün denedim ama saat 2 gibi çok acıkıyorum bu yüzden araya bir kase yoğurt ztncefilli zerdaçallı veya badem veya kefir ekleyecem yoksa akşamı zor yapıyorum...
Yeme saatlerini yazsana bu merak ettimbende if yapıyorum öglen yiitp başka yemiyorum sabaha kadar devam mı etsem yöntem mi degiştirsem bilemedim
Vassanin ne oldugunu bilmiyorum diyete uygun sanirimİyi akşamlar.
Musaitken menümü yazayım.
Sabah 9.45
3wassa
1.5 has yumurta
Bol yeşillik
Krem peynir
3kuru kayısı
10
1kupa rezene çay
Ara
2kucuk elma
Yarım Trabzon hurması
Akşam
16.00
2kase bol pulbiberli somon çorbası
3catal makarna
Bol salata
Şu 2litre 500mlsi mineralli gazlı su
2kupa rezene çayı
1kupa filtre kahve
1kupa papatya yatmadan önce içerim.
Spor 5000adim
Kondisyona da bineceğim yazarım.
@Anka
Aksam yemegi yememezlik yapma hemen mutfaga gir salata yap kendine içine yağ koyma peynir koyabilirsin eğer yemezsen sabah yemeğe saldırısın dyt böyle diyorduBugün menüm kahvalti normaldi ama öğleden sonra yigenimin 40mevlutu vardı yaprak sarma bi kase pirinç pilavida yedim karbon oldu
Acım aksam yemegimi yemedim
Plank yapicam birazdan
Sporada hal kalmadi servis yap makinaya sigmayanlari elimde yıkadım yediklerimi kesin yakmisimdir
Sabahın çok olmuş ama öğlen bişey yememissin akşamın güzel iki öğün yapıyorsanız sana özelden bi liste atayım bende yapıyorum ıf örnek olurMenum
Sabah 11.30
2 yk menemen 1.5 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Yarim cay bardagi findik
Turp
Aksam 17.00
1 porsiyon kuzu pirzola izgara
Salata
1 sb ayran
Su 1.5 lt spor henuz yok
G gunesli gunler
Olmadi bi bardak ayran icerim çok yoruldum bugünAksam yemegi yememezlik yapma hemen mutfaga gir salata yap kendine içine yağ koyma peynir koyabilirsin eğer yemezsen sabah yemeğe saldırısın dyt böyle diyordu
Evt iki ogun yapiyorum canim benimki biraz farkli meyve ekmek yok 17 saat ac kaliyorum yumurtam fazla oluyorSabahın çok olmuş ama öğlen bişey yememissin akşamın güzel iki öğün yapıyorsanız sana özelden bi liste atayım bende yapıyorum ıf örnek olur
Yeme saatlerini yazsana bu merak ettim
Evt iki ogun yapiyorum canim benimki biraz farkli meyve ekmek yok 17 saat ac kaliyorum yumurtam fazla oluyor
Teşekkür ederim soffty cim
Wassa kalorisi düşük kraker gibi birşey.Vassanin ne oldugunu bilmiyorum diyete uygun sanirim
Krem peynir de diyete uygun degil arada olursa tabi sıkıntı yok lor peyniri yada beyaz peynir yenilmeli krempeynir kasar peyniri yagli turden oldugu icin zayiflarken tercih etmemek lazim
makarna yerine bulgur pilavi tercih edebilirsin hem sutunude arttirir makarna yersende diyet olanlarini tercih edebilirsin
Birde meyvenin yaninda 1 cay bardagi sut icersen kannsekerini dengeler aclik atagi olusmaz
Afiyet olsun sporun guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?