Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar 4 günlük arınma yla 1.9gr gitti
Süpersin canım
Evet rakip belirlemedik ama Su perisi86 ile rakip olduk sende katıl üçlü olalım daha çekişmeli olur
Neden olmasın
Gelince yazar muhakkak. O da kabul eder bence. Hem ha bir ha iki ben ikinizi de yenerim bu hafta güzel kilo verecem hissediyorum büyük çıkacak
Su perisi86
Aaa kimseye birakmam birinci belli 2kim
Yarışalım cumaya görüşürüz tartida

Cok pis hirs yaptım

Ben iki öğün denedim ama saat 2 gibi çok acıkıyorum bu yüzden araya bir kase yoğurt ztncefilli zerdaçallı veya badem veya kefir ekleyecem yoksa akşamı zor yapıyorum...
Eskiden bende öyleyim emzirirken elim ayagim bosalirdi 2 saati zor yaprdim simdi oyle degilim sen erken kalıyorsun onun etkisi olabilir ge yatıp geç kalıyorum ben

Vassanin ne oldugunu bilmiyorum diyete uygun sanirim
Krem peynir de diyete uygun degil arada olursa tabi sıkıntı yok lor peyniri yada beyaz peynir yenilmeli krempeynir kasar peyniri yagli turden oldugu icin zayiflarken tercih etmemek lazim
makarna yerine bulgur pilavi tercih edebilirsin hem sutunude arttirir makarna yersende diyet olanlarini tercih edebilirsin
Birde meyvenin yaninda 1 cay bardagi sut icersen kannsekerini dengeler aclik atagi olusmaz
Afiyet olsun sporun guzel

Bugün menüm kahvalti normaldi ama öğleden sonra yigenimin 40mevlutu vardı yaprak sarma bi kase pirinç pilavida yedim karbon oldu

Acım aksam yemegimi yemedim
Plank yapicam birazdan
Sporada hal kalmadi servis yap makinaya sigmayanlari elimde yıkadım yediklerimi kesin yakmisimdir

Aksam yemegi yememezlik yapma hemen mutfaga gir salata yap kendine içine yağ koyma peynir koyabilirsin eğer yemezsen sabah yemeğe saldırısın dyt böyle diyordu

Menum
Sabah 11.30
2 yk menemen 1.5 haslanmis yumurta
Beyaz peynir
Yarim cay bardagi findik
Turp

Aksam 17.00
1 porsiyon kuzu pirzola izgara
Salata
1 sb ayran

Su 1.5 lt spor henuz yok
G gunesli gunler
Sabahın çok olmuş ama öğlen bişey yememissin akşamın güzel iki öğün yapıyorsanız sana özelden bi liste atayım bende yapıyorum ıf örnek olur

Aksam yemegi yememezlik yapma hemen mutfaga gir salata yap kendine içine yağ koyma peynir koyabilirsin eğer yemezsen sabah yemeğe saldırısın dyt böyle diyordu
Olmadi bi bardak ayran icerim çok yoruldum bugün
Ama senin listeyi uyguluyacagim bu hafta

Sabahın çok olmuş ama öğlen bişey yememissin akşamın güzel iki öğün yapıyorsanız sana özelden bi liste atayım bende yapıyorum ıf örnek olur
Evt iki ogun yapiyorum canim benimki biraz farkli meyve ekmek yok 17 saat ac kaliyorum yumurtam fazla oluyor
Teşekkür ederim soffty cim

Wassa kalorisi düşük kraker gibi birşey.
Krem peynir de böyle kaşarın kremsi halı değil quark gibi tuzsuz diye aldım. Değişiklik olsun diye.
Loru Türk marketine bakmam lazim.
Dün meyveyi sütle yemiştim. Ama kızıma yedirirken yediğim için arada kaynadı.
Bulguru çok severim.
Ama yaparsam çok yerim diye erteliyorum biraz .
Yorum için çok teşekkür ederim.
Devamını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…