Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

tabiki yazayım
sabah 7 öglen 2

ben çalışıyorum iş yerinde yemek çıkıyor
ben kahvalrı yı çok sevdigim için kahvaltıyı atlayamıyorum direk akşam yemegini atlıyorum
Saatler çok değil mi?
Ne kadar zamanda ne kadar gitti?

meyve ve ekmegi bende kesmek istiyorum ama yumurta zorluyor beni yerken ekmek degilde etimek li günlere dönmek istiyorum

meyve de abartıyorum bu ara
Benim meyve ile cok aram yok zaten tek tuk sevdigim meyve vardir hurmayi cok severim aldim 1 adet yedim sonra diyete basladim simdi esime yediriyorum
Kuruyemis oluncami bilmiyorum hic ekmek meyve tatli canim istemiyor

Anka 20sn plank yapildi
İlk gun 30 mekik cekildi

Eklentiler

• images (3).webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 34
Saatler çok değil mi?
Ne kadar zamanda ne kadar gitti?

ya 21 günde 3 kilo gibi birşey gitti
17 saat oluyor işte açlık süresi

Benim meyve ile cok aram yok zaten tek tuk sevdigim meyve vardir hurmayi cok severim aldim 1 adet yedim sonra diyete basladim simdi esime yediriyorum
Kuruyemis oluncami bilmiyorum hic ekmek meyve tatli canim istemiyor

eskiden aram yok dedigim herşeyi cabım çekiyor şimdi

benimde sıkıca başlamam laızm

ya 21 günde 3 kilo gibi birşey gitti
17 saat oluyor işte açlık süresi

eskiden aram yok dedigim herşeyi cabım çekiyor şimdi

benimde sıkıca başlamam laızm
Aslında disimizi sıkıp istediğimiz kiloya insek sonrasında normal yiyip dengeleyebiliriz.
Şahsen benim için öyle.

Hayırlı aksamlar hanımlar

Sabah 10
Beyaz peynır
1 has yumurta
Ara
1 kucuk portakal
Turk kahvesı
Aksam
Kısır
1 2 kasık kuru fasulye-pilav
Tursu

Selam kızlar. Bu gün eşim evdeyken çocukların dolabını yatak odasına getirdik. Söktük baştan kurduk. Bodrumda tek kişilik yatak vardı onu çocuk odasına getirdik kurduk inanılmaz yorulduk ya daha çamaşırları yerleştirmedik. yarına toparlanır gelirim inşallah merak etmeyin diye durum bildirmeye geldim

ayyy allah kolaylık versin ne zor işler

Rabbim kolaylastirsin.

tabiki yazayım
sabah 7 öglen 2

ben çalışıyorum iş yerinde yemek çıkıyor
ben kahvalrı yı çok sevdigim için kahvaltıyı atlayamıyorum direk akşam yemegini atlıyorum
Peki öğlen ikiden sonra bişey yemiyonmu

Merhaba herkese , dün akşam misafirlerim vardı .. bugün temizlik yapiyorum kombi bozuldu sıcak suda gitti çok canim sıkkın usta akşama gelirim dedi...
Çok kötü bir durum bilirim çok yaşadım 3 4 gün sıcak susuz kombisiz kalmistim gelen usta uckagitci cikmisti yapıp.gitti ardından 5 dk sonra geri bozuldu aradık ulaşamadık tekrar filan falan ondan sonra korkulu rüyam oldu tekrar bozuldu 1 yıl sonra kapatmasak komple kombi yanıyormuş falan filan . Inş hallolmustur canim havalarda soguk

Sadece 3 yatak ve masa kaldı odada. Ranza alamıyoruz malum kız olunca. Ben hep Pinterestte 4 çocuklu ranzalı odalara bakar ne kadar güzel olmuş derdim 4 çocuk kısmı tamam ama ranza yapamadık
4 çocuk valla sabrına hayranım helal olsun bu devirde o kdr çocuk maddi manevi bakmak baya zor olsa gerek Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…