- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Saatler çok değil mi?tabiki yazayım
sabah 7 öglen 2
ben çalışıyorum iş yerinde yemek çıkıyor
ben kahvalrı yı çok sevdigim için kahvaltıyı atlayamıyorum direk akşam yemegini atlıyorum
Benim meyve ile cok aram yok zaten tek tuk sevdigim meyve vardir hurmayi cok severim aldim 1 adet yedim sonra diyete basladim simdi esime yediriyorummeyve ve ekmegi bende kesmek istiyorum ama yumurta zorluyor beni yerken ekmek degilde etimek li günlere dönmek istiyorum
meyve de abartıyorum bu ara
Saatler çok değil mi?
Ne kadar zamanda ne kadar gitti?
Benim meyve ile cok aram yok zaten tek tuk sevdigim meyve vardir hurmayi cok severim aldim 1 adet yedim sonra diyete basladim simdi esime yediriyorum
Kuruyemis oluncami bilmiyorum hic ekmek meyve tatli canim istemiyor
Aslında disimizi sıkıp istediğimiz kiloya insek sonrasında normal yiyip dengeleyebiliriz.ya 21 günde 3 kilo gibi birşey gitti
17 saat oluyor işte açlık süresi
eskiden aram yok dedigim herşeyi cabım çekiyor şimdi
benimde sıkıca başlamam laızm
Aslında disimizi sıkıp istediğimiz kiloya insek sonrasında normal yiyip dengeleyebiliriz.
Şahsen benim için öyle.
Selam kızlar. Bu gün eşim evdeyken çocukların dolabını yatak odasına getirdik. Söktük baştan kurduk. Bodrumda tek kişilik yatak vardı onu çocuk odasına getirdik kurdukinanılmaz yorulduk ya daha çamaşırları yerleştirmedik. yarına toparlanır gelirim inşallah merak etmeyin diye durum bildirmeye geldim
Rabbim kolaylastirsin.Selam kızlar. Bu gün eşim evdeyken çocukların dolabını yatak odasına getirdik. Söktük baştan kurduk. Bodrumda tek kişilik yatak vardı onu çocuk odasına getirdik kurdukinanılmaz yorulduk ya daha çamaşırları yerleştirmedik. yarına toparlanır gelirim inşallah merak etmeyin diye durum bildirmeye geldim
Peki öğlen ikiden sonra bişey yemiyonmutabiki yazayım
sabah 7 öglen 2
ben çalışıyorum iş yerinde yemek çıkıyor
ben kahvalrı yı çok sevdigim için kahvaltıyı atlayamıyorum direk akşam yemegini atlıyorum
4 çocuk olunca malum sığamadık koskoca eveayyy allah kolaylık versin ne zor işler
Bende soracaktim odalarını nasıl yaptın diye4 çocuk olunca malum sığamadık koskoca eve
Sadece 3 yatak ve masa kaldı odada. Ranza alamıyoruz malum kız olunca. Ben hep Pinterestte 4 çocuklu ranzalı odalara bakar ne kadar güzel olmuş derdimBende soracaktim odalarını nasıl yaptın diye
Çok kötü bir durum bilirim çok yaşadım 3 4 gün sıcak susuz kombisiz kalmistim gelen usta uckagitci cikmisti yapıp.gitti ardından 5 dk sonra geri bozuldu aradık ulaşamadık tekrar filan falan ondan sonra korkulu rüyam oldu tekrar bozuldu 1 yıl sonra kapatmasak komple kombi yanıyormuş falan filan . Inş hallolmustur canim havalarda sogukMerhaba herkese , dün akşam misafirlerim vardı .. bugün temizlik yapiyorum kombi bozuldu sıcak suda gitti çok canim sıkkın usta akşama gelirim dedi...
4 çocuk valla sabrına hayranım helal olsun bu devirde o kdr çocuk maddi manevi bakmak baya zor olsa gerek Allah kolaylık versinSadece 3 yatak ve masa kaldı odada. Ranza alamıyoruz malum kız olunca. Ben hep Pinterestte 4 çocuklu ranzalı odalara bakar ne kadar güzel olmuş derdim4 çocuk kısmı tamam ama ranza yapamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?