Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence fazla değil, kilolularin kalori ihtiyacı fazla olur ve kadın tüm gün ev temizledi. Ceza sporu sayılır yaptığı işin yarısı. Bence bugünlük problem yok. Başka zaman olsa neyse. Baksana tartı rehaveti geldi zaten hepimize, yiyen yiyene bugün.. Dip köşe iş yapmak gerçekten zor. Hafta içi telafi eder.

Kızlar ya ben şimdi evdekilere menemen yaptım eşim de sıcak ekmek getirmiş. Azcık ucundan bir parça daha ay bir tane daha yaa bir lokmacık derken derken ekmeğin yarısı gitmiş
Oooo naptin ankacim sennnn gerci bi insan sicak ekmekle menemen e nasil dayanir ki ... İnşallah süt olur bebeis emer gider

Kizlar bugün; sabah karatay kahvalti, aksam ustu 4 gibi zeytinyagli limonlu salata ve yogurt, 2.5 lt su. Platese basladim 20 dk plates , 2mil lesli, 10 mekik, 100 op atlama .. ben dizi izlemeye gidiyorum

Kizlar bugün; sabah karatay kahvalti, aksam ustu 4 gibi zeytinyagli limonlu salata ve yogurt, 2.5 lt su. Platese basladim 20 dk plates , 2mil lesli, 10 mekik, 100 op atlama .. ben dizi izlemeye gidiyorum
Karatay kahvaltısı ne acaba?

Oooo naptin ankacim sennnn gerci bi insan sicak ekmekle menemen e nasil dayanir ki ... İnşallah süt olur bebeis emer gider

Aynen ya dayanamadım

Kızlae kaptana ne ceza verelim

Kırın kalemi hakettim ben

Hiç kiyamiyorum da

Kaçamak yapacağın günler için yol mu yapıyon

Yarım ekmek dedi ya!! Hem de sıcak dedi. Menemenli değil de peynir ve taze soğan sarımsakla yiyeceksin..

Di mi siz olsanız da yerdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…