Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhabba arkaşlar, ben de bu kervana katılmaya karar verdm yaklaşık 1 aydır düzenli diyet ve spor yapmaktayı. dün itibari ile de isveç diyetne başladım.
89,4 ile başladığım diyetim buggün itibariyle
87,6 oldu. ve işin kötü yanı 2 hafta sonra gelin oluyorum ve korse belimi sıkacak kilom belli olmayacak ama ya sonrası?
yine de ne yaparsam kardır diyorum ve ben de sizinle bu yola girmek istiyorum.
gün itibariyle yediklerimi yazıyorum kızlar
sabah: 1 fincan 1 kesme şekerli kahve
öğle: chia tohumlu(1 yk kaşığı) yogurt 1 kase
akşam: 100 gr tavuk + 1 dilim ananas
ve 2 litre su kızlarrr.
hadi yolumuz açık olsun:)

ahhh şu kadayıf olmayaymış bir de

Canım 2 haftalık mı katılacaksın. Ben prensip olarak takımda isveç vb sağlıksız diyetlere izin vermiyorum.. Zaten bizim listemizde yer yok. Öyle listeye girmeden takılırım diyorsan boy ve hedef kilo yazarak başlayalım.

Canım boy kaç?? Isveç diyetini burda pek sevmezler dostum

Canım gazoz ne ya?? Onu içeceğine bi cheesecake daha yeseydin daha iyiydi...

Ee ne yemişsin ki?

çok az beslenmişsin bu kadarı ben gun ıcınde yesem yürümem sürünürüm dermanım kalmaz

çok az beslenmişsin bu kadarı ben gun ıcınde yesem yürümem sürünürüm dermanım kalmaz
Geçen gün ekmeksiz kahvaltı denedim, sonuç facia, 3 dilim kek ve bir sürü sarma... Gözüm döndü o gün açlıktan.. Karatay teyze pek bana göre değilmiş. Bugün sporum yoktu, boş günümdü, ama kadayıfın cezası için 3 mil yapınca bir üşüme, titreme.. Çocuklar şort tişört ben penye üstü polar sweat.. Akşam yemeğimi yedim de 1 saat sonra anca kendime geldim.

Bir şey soracağım. Şekersiz Türk kahvesi içiyorsunuz ya, netten baktım, metabolizma hızlandırıyormuş. Ben asla icemem, şekerli bile yılda 1-2. Onun yerine Osmanlı kahvesi icsem şekersiz olur mu?

Amann Yarabbim sporun akla zarar canım . Çok yorucu . 2 kilo vermiş olmalısın canım

Bir şey soracağım. Şekersiz Türk kahvesi içiyorsunuz ya, netten baktım, metabolizma hızlandırıyormuş. Ben asla icemem, şekerli bile yılda 1-2. Onun yerine Osmanlı kahvesi icsem şekersiz olur mu?
Olmaz canım osmanlı kahvesinde süt tozu var. Bir de keçiboynuzu vardı. O yüzden kilo vermek yerine alırsın . Aman dikkat

harıkasın miumm dıyecek hic bır sey yok 10 numara 5 yıldız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…