Ok bakayım tatlım. Teşk ederimCanım lastikle yapılan videolar var bazı videooların sonunda minder hareketleri var bş bak istersen.
Bazı sitelere önerilen markalara bakmıştım. N11 de satan yer var, Mecit efendi markayı öneriyorlar.Ok bakayım tatlım. Teşk ederim
Teşk ederim canım . Aktardakindrn ml si fazlaca . En yakın zamanda ben de alıcamEşim çok merkezi olmayan bir yerden almış, biotama marka, içilebilen de birşey. Bazilari katkı maddesi sebebiyle icilemiyormus.
Mecitefendiyi ben de duydum. Olmazsa internetten alırım tatlımBazı sitelere önerilen markalara bakmıştım. N11 de satan yer var, Mecit efendi markayı öneriyorlar.
Bizde esimle aralik ayinda yaptik bu isvec diyetini 4 er kilo verdik ve gercekten de verdigimiz kilolari almadık, acelen varsa sonrasinda dikkat etmek şartıyla yap tabi ama sonrasinda ille de karatay :) bence tabi hem sağlıklı hem yiyerek zayifliyorsunya evet ama sürem ksııtlı oldgu için şok diyete girdim. yyoksa tabiki sonradan düzene girmeyi düşünüyorum
Super menü olmuş
Kız kanka rakip yakınız senle. . Bende plakayı yazardım ama yanlış anlaşılır.. bende Hatay'dan..
Kız kanka rakip yakınız senle. . Bende plakayı yazardım ama yanlış anlaşılır.. bende Hatay'dan..
karatayın nasıl bi diyet oldgunu blmiyorum çok duydum adını ama saece o karatay hanımın tvde büssürü zeytn yedimmmBizde esimle aralik ayinda yaptik bu isvec diyetini 4 er kilo verdik ve gercekten de verdigimiz kilolari almadık, acelen varsa sonrasinda dikkat etmek şartıyla yap tabi ama sonrasinda ille de karatay :) bence tabi hem sağlıklı hem yiyerek zayifliyorsun
Oooo zorluKız db beni gaza getirme kıııızzzzz
Bak şimdi spinning den çıktım 50 dk. Öncesinde tempolu yürüyüş 45 dk. Kapışalım
Ben de bulamıyordum çağdaş markette buldum canım hemen kaptımSemizotu bulamıyorum ya...
Hadi canım :) semizotu bir tane ya!Bizim burada koyunlar ve tavuklar yiyor. Ben ilk yediğimde sasirmislardi :)
Hahahhahaha iyi güldüm gece geceWalk cu diyosun yani ne anlar plates den
Ayyy gerçekten nasıl walk walk diyo!!!
Gülüyom bazen ben de!?? Belki yanındakiler de onun için gülüyordur. Walk walk walk .. ördek gibi
Wak wak wak ! !!!
En sevdiğimOooo zorlurakip
Oh patates kızartmasıMenum
Sabah
Patates kizarmasi
Peynir
1 dilim ekmek
Ogle
Et sote
Pilav yogurt
Aksam
Corba
Salata
44 dk bisiklet
Evettttt canim bildiğim kadarıyla birinciliğin vardı yanlış mi hatırlıyorumSily rakip olmusuz canim hadi hayirli olsun bi rakibimiz daha var ama henüz yok piyasada :) bu hafta annemlere gelmem hiç iyi olmadı bileydim ahhhhh bileyyydimmm
Bu arada geçmişte sen bana güçlü mu dedin cınımmm
He ya vardi herhalde ilk ve son birinciligimEvettttt canim bildiğim kadarıyla birinciliğin vardı yanlış mi hatırlıyorumsen biraz kal annenlerde yaaa özlemişsindir
Hadi yaaaaa sen adresi ver bence canim resimle falan uğraşmaHe ya vardi herhalde ilk ve son birinciligimValla özledim canım ama şimdi rakıplik böyle mi olur en iyisi annemin pisirdiklerinin sana resmini atayım mesela su an sacta etli ekmek pisiriyorlar
Ooo süper gel birlikte yoldan çıkalımHadi yaaaaa sen adresi ver bence canim resimle falan uğraşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?