Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ya evet ama sürem ksııtlı oldgu için şok diyete girdim. yyoksa tabiki sonradan düzene girmeyi düşünüyorum
Bizde esimle aralik ayinda yaptik bu isvec diyetini 4 er kilo verdik ve gercekten de verdigimiz kilolari almadık, acelen varsa sonrasinda dikkat etmek şartıyla yap tabi ama sonrasinda ille de karatay :) bence tabi hem sağlıklı hem yiyerek zayifliyorsun

karatayın nasıl bi diyet oldgunu blmiyorum çok duydum adını ama saece o karatay hanımın tvde büssürü zeytn yedimmmdediği görüntülerini hatırlıorumm ben de düğünden sonra ona başalayacağımm ve birbirimzi hep gaa getirelm. çünkü ben motivasyon ile elde ediyorum başarılarımı

Menum
Sabah
Patates kizarmasi
Peynir
1 dilim ekmek
Ogle
Et sote
Pilav yogurt
Aksam
Corba
Salata
44 dk bisiklet

Selamlar kızlar hala annemlerdeyim ve burada maalesef hiç dikkat edemiyorum ödül haklarımi doldurdum yarın öğleden sonra evime gececem ve tam gaz başlamam lazım.
@anka_misali ben daha cuma yarışlarına adapte olurken hedef kilo, peşine de eşleşmeler Allahım sana geliyyorum

Sily rakip olmusuz canim hadi hayirli olsun bi rakibimiz daha var ama henüz yok piyasada :) bu hafta annemlere gelmem hiç iyi olmadı bileydim ahhhhh bileyyydimmm
Bu arada geçmişte sen bana güçlü mu dedin cınımmm

Semizotu bulamıyorum ya...
Ben de bulamıyordum çağdaş markette buldum canım hemen kaptım
Bizim burada koyunlar ve tavuklar yiyor. Ben ilk yediğimde sasirmislardi :)
Hadi canım :) semizotu bir tane ya!
Walk cu diyosun yani ne anlar plates den
Ayyy gerçekten nasıl walk walk diyo!!!
Gülüyom bazen ben de!?? Belki yanındakiler de onun için gülüyordur. Walk walk walk .. ördek gibi
Wak wak wak ! !!!
Hahahhahaha iyi güldüm gece gece
Oooo zorlu rakip
En sevdiğim
Menum
Sabah
Patates kizarmasi
Peynir
1 dilim ekmek
Ogle
Et sote
Pilav yogurt
Aksam
Corba
Salata
44 dk bisiklet
Oh patates kızartması
Ooh pilav
Afiyet olsun rakibem. Az daha yiyeydin

İyi geceler hanimlar :)
Ben 5 mil lesliem den sonra yatiyorum simdi. Gezmekten 12yi geciyodu geldim, orda hamur islerine pek ozenmedim hicbirine saldirmadim da :)
Sadece cay ve kuruyemis yedim o da kararinca tabiiki, gelince de sporumu yaptim artik uyumaliyimmm :)
Herkese huzur dolu uykular

Evettttt canim bildiğim kadarıyla birinciliğin vardı yanlış mi hatırlıyorum sen biraz kal annenlerde yaaa özlemişsindir

Evettttt canim bildiğim kadarıyla birinciliğin vardı yanlış mi hatırlıyorum sen biraz kal annenlerde yaaa özlemişsindir
He ya vardi herhalde ilk ve son birinciligim Valla özledim canım ama şimdi rakıplik böyle mi olur en iyisi annemin pisirdiklerinin sana resmini atayım mesela su an sacta etli ekmek pisiriyorlar

He ya vardi herhalde ilk ve son birinciligim Valla özledim canım ama şimdi rakıplik böyle mi olur en iyisi annemin pisirdiklerinin sana resmini atayım mesela su an sacta etli ekmek pisiriyorlar
Hadi yaaaaa sen adresi ver bence canim resimle falan uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…