Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

aynen bacım yaa bende perşembe detoks lıstesını uyguladım cuma gunu dıyetın anasını aglattım yani.. gözüm döndü baklava yedım bır suru atıstırmalık kararında beslenmek en guzelı

Süper :)
Canım gazoz ne ya?? Onu içeceğine bi cheesecake daha yeseydin daha iyiydi...
Kız gazoz 2 yudumluk bişeydi ama neden içtim normalde asla içmem. Ablam denizlideydi oradan getirdi bu gazozu sadece orada üretiliyormuş. 1 haftadır içmedim beklettim bugün de hafif yedim ve erken yedim diye içeyim dedim. Çünkü gözümün içine bakıyor getirdim içmiyorsun diye
Amann Yarabbim sporun akla zarar canım . Çok yorucu . 2 kilo vermiş olmalısın canım
Veremiyorum canım nerde ah keşke..
Kız gazozu görmedin mi? ?
Sus hippo ifşa etme beni

hayır tabki de kızlar 2 hafta bulunmayacağım. 2 hafta sonra evleneceğim için şimdi isveç gibi sağlıksız ama süzen bi diyete girmeye karar verdim. zamanım dar oldugu için. beni 2 haftalık iddare edin kızlarr. sonra devam ederim en sağlıklısından olmazmı?
boy: 1,70
kilo:87,6
hedef: 64

Canım ben sağlıksız buluyorum. Sonuç listelerine bak bireyselde derece yapanlar genelde bir sonraki hafta kilo alıyor. Bizim yaptığımız daha iyi. Haftada 500 gr 1 kilo versek hem yağdan veririz hem kalıcı olur.
ya evet ama sürem ksııtlı oldgu için şok diyete girdim. yyoksa tabiki sonradan düzene girmeyi düşünüyorum

Canim o spora cheesecake mi dayanir helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…