- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Şekersiz tat vermiyor diye çay bile içmiyorum. Ekmegim bitince kahvaltıda döküyorum kalan çayı, o kadar yani. İyi içmediğim kadar varmış.Olmaz canım osmanlı kahvesinde süt tozu var. Bir de keçiboynuzu vardı. O yüzden kilo vermek yerine alırsın . Aman dikkat
Aynen. Sürünüyorum zaten tatlım. Pestilim çıktı. Bi ara elim ayağım boşaldı.çok az beslenmişsin bu kadarı ben gun ıcınde yesem yürümem sürünürüm dermanım kalmaz
aynen bacım yaa bende perşembe detoks lıstesını uyguladım cuma gunu dıyetın anasını aglattım yani.. gözüm döndü baklava yedım bır suru atıstırmalık kararında beslenmek en guzelıGeçen gün ekmeksiz kahvaltı denedim, sonuç facia, 3 dilim kek ve bir sürü sarma... Gözüm döndü o gün açlıktan.. Karatay teyze pek bana göre değilmiş. Bugün sporum yoktu, boş günümdü, ama kadayıfın cezası için 3 mil yapınca bir üşüme, titreme.. Çocuklar şort tişört ben penye üstü polar sweat.. Akşam yemeğimi yedim de 1 saat sonra anca kendime geldim.
Maşallah dünü telafi etmişsinSABAH
1 bardak süt
1 yumurta
2 kayısı
ARA
cacık
3 5 fındık badem
ÖĞLE
lor peynirli salata
ARA
meyveleri rondoda çektim süt ile
AKŞAM
tarhana çorbası
yogurt
küçücük ekmek
Kız gazozu görmedin mi? ?harıkasın miumm dıyecek hic bır sey yok 10 numara 5 yıldız
O kadar da olsun, kız benim yarı kilomda. Bişey olmaz.Kız gazozu görmedin mi? ?
Süper :)Sabah
1 dilim kizarmis tb ekmegi
Domates salatalik 1kk peynir yesillik
Ara
Turk kahvesi 1 gun kurusu kayisi
Oglen
Salata tavuk izgara
Aksam
Ispanak yogurt 5i 5 gece biraktim yemeyi
Ara turk kahvesi gun kurusu kayisi
Ara sade kahve bir hurma
70 mekik 3 litre su 30dk dans ettim
Kız gazoz 2 yudumluk bişeydi ama neden içtim normalde asla içmem. Ablam denizlideydi oradan getirdi bu gazozu sadece orada üretiliyormuş. 1 haftadır içmedim beklettim bugün de hafif yedim ve erken yedim diye içeyim dedim. Çünkü gözümün içine bakıyor getirdim içmiyorsun diyeCanım gazoz ne ya?? Onu içeceğine bi cheesecake daha yeseydin daha iyiydi...
Veremiyorum canım nerdeAmann Yarabbim sporun akla zarar canım . Çok yorucu . 2 kilo vermiş olmalısın canım
Sus hippo ifşa etme beniKız gazozu görmedin mi? ?
Cnm o kadar uğraşıyor kendini tatlı yememek için tutuyor, spor yapıyo gazoz daha kötü..O kadar da olsun, kız benim yarı kilomda. Bişey olmaz.
Konuş flo cumO kadar da olsun, kız benim yarı kilomda. Bişey olmaz.
Hippocum aşırı spor yaptım ama bugğn gitmiştir onun kalorisi yaCnm o kadar uğraşıyor kendini tatlı yememek için tutuyor, spor yapıyo gazoz daha kötü..
Aşırı az da yeme canım bak bayılır kalırsın Allah korusunAynen. Sürünüyorum zaten tatlım. Pestilim çıktı. Bi ara elim ayağım boşaldı.
İç cnm afiyet olsun. . Vicdan yap diye yazdım bi daha içme diye..Hippocum aşırı spor yaptım ama bugğn gitmiştir onun kalorisi ya
Super menü olmuşKizlar bugün; sabah karatay kahvalti, aksam ustu 4 gibi zeytinyagli limonlu salata ve yogurt, 2.5 lt su. Platese basladim 20 dk plates , 2mil lesli, 10 mekik, 100 op atlama .. ben dizi izlemeye gidiyorum
hiçbişi -.-Ee ne yemişsin ki?
Ay yok içmem ne içicem gazoz olmasa ölür mütüm sanki. Bu özeldi diye içtim daha içmem sözİç cnm afiyet olsun. . Vicdan yap diye yazdım bi daha içme diye..
ya evet ama sürem ksııtlı oldgu için şok diyete girdim. yyoksa tabiki sonradan düzene girmeyi düşünüyorumCanım ben sağlıksız buluyorum. Sonuç listelerine bak bireyselde derece yapanlar genelde bir sonraki hafta kilo alıyor. Bizim yaptığımız daha iyi. Haftada 500 gr 1 kilo versek hem yağdan veririz hem kalıcı olur.
Yani tatlı neyse o bir kriz.. ama gazoz gereksiz..Ay yok içmem ne içicem gazoz olmasa ölür mütüm sanki. Bu özeldi diye içtim daha içmem söz
Canim o spora cheesecake mi dayanir helal olsunİyi akşamlar kızlar
Menüm:
Kahvaltı 07:40
1 dilim kızarmış tb ekmeği, lorlu omlet, 1 kk süzme peynir, domates salatalık, zeytin, çay ve 1 ince dilim cheesecake
Ara 15:00 sade nescafe, 1 kuru kayısı
Akşam 16:45
1 tabak taze fasulye, 2 yk yoğurt, 200 ml gazoz, domates salatalık
Ara 20:00 yeşilçay
Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor:
44 dk yürüyüş tempolu
50 dk spinning (burda öldüm sanırım)
10 dk merdiven çalışması
100 jumping jack
70 mekik (31 günlük mekik programı 14. Gün)
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Aynen ya. Bence de !Canim o spora cheesecake mi dayanir helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?