- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
yok canım görmemiştim ama bu spora gazoz degıl 2.5lt lık kola bıle dayanmaz. içmiş ama hakkınıda fazlasıyla vermışKız gazozu görmedin mi? ?
Canim o spora cheesecake mi dayanir helal olsun
Aynen ya. Bence de !
yok canım görmemiştim ama bu spora gazoz degıl 2.5lt lık kola bıle . içmiş ama hakkınıda fazlasıyla vermış
Erkenden yat en iyisi. İyice acikirsan uyku da tutmaz.Hemen sabah olsa ya. Nolur nolur. Kahvalti hayaliyle yatcam. Güzeeeeel bir kahvaltı. Akşam öğününde de yoğurtlu semizotu salatası. Ayyy ağzımın suları akıyor.
Erkenden yat en iyisi. İyice acikirsan uyku da tutmaz.
Yoktur o yürüyüşçü. Anca walk walk walk ve gülen suratıKızlar bu leslie miz varya canımız leslie '! Onun plates versiyonu da varmıdır acaba?!!
Bilen var mı şekerler
Semizotu bulamıyorum ya...Hemen sabah olsa ya. Nolur nolur. Kahvalti hayaliyle yatcam. Güzeeeeel bir kahvaltı. Akşam öğününde de yoğurtlu semizotu salatası. Ayyy ağzımın suları akıyor.
Bizim burada koyunlar ve tavuklar yiyor. Ben ilk yediğimde sasirmislardi :)Semizotu bulamıyorum ya...
Oralar nereler kız??Bizim burada koyunlar ve tavuklar yiyor. Ben ilk yediğimde sasirmislardi :)
01Oralar nereler kız??
Canım lastikle yapılan videolar var bazı videooların sonunda minder hareketleri var bş bak istersen.Kızlar bu leslie miz varya canımız leslie '! Onun plates versiyonu da varmıdır acaba?!!
Bilen var mı şekerler
Walk cu diyosun yani ne anlar plates denYoktur o yürüyüşçü. Anca walk walk walk ve gülen suratı
Volk diyor bu kerem.Walk cu diyosun yani ne anlar plates den
Ayyy gerçekten nasıl walk walk diyo!!!
Gülüyom bazen ben de!?? Belki yanındakiler de onun için gülüyordur. Walk walk walk .. ördek gibi
Wak wak wak ! !!!
İncelme olduysa harika! Markası ne? Nerden temin ediyorsun . Aktardan mı alıyorsun?Ayda bir ölçüm yapıyorum. İlk 1 aya göre daha az kilo verdiğim son 19 gün içinde 4-5 cm kadar incelme oldu belimde, gün aşırı spor yaparken sürüp streç film sariyorum. Dün üst bacaklarına da uyguladim ama sporun yarısında kaydı. Sarıp yatanlar da varmış ama o kadar süre havasız kalmasına gönlüm el vermiyor.
Eşim çok merkezi olmayan bir yerden almış, biotama marka, içilebilen de birşey. Bazilari katkı maddesi sebebiyle icilemiyormus.İncelme olduysa harika! Markası ne? Nerden temin ediyorsun . Aktardan mı alıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?