Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sily sen sade salatayla acıkmadın mi canım ya çocuklar da var kan şekerin düşmesin sekerim

Sily sen sade salatayla acıkmadın mi canım ya çocuklar da var kan şekerin düşmesin sekerim
Tok tatlim alistirdim artik kendimi son öğün saatim en gec 5 00 ama cogu zaman ozamana bile kalmiyorum 4 gibi yiyorum acimtikca su kahve iciyorum gün bitiyor zaten, ama tabi simdi acimmmmm hemde cooookkkk esimi bekliyorum yumurta salatasi yapcem bugunnnn

Oooo yanına bir de yufka arasina koyacaksın:)))

Aynennnn mis mis amaaaa ben marulun arasina koyup yiyorummm tuzagina dusmicemmmmmm
Düşme canım bende inşallah etli ekmeği yemeyecem yanıma alacam kocama yedirecem onu da yersem zaten cumaya kadar sabitlik için yarışırım

Kizlar bugün; sabah karatay kahvalti, aksam ustu 4 gibi zeytinyagli limonlu salata ve yogurt, 2.5 lt su. Platese basladim 20 dk plates , 2mil lesli, 10 mekik, 100 op atlama .. ben dizi izlemeye gidiyorum

9 ile 17 arası çok uzun canım artık leptin hormonu aradan çıkar kıtlar varrrrrrrrrrrrrrrrr yağ dönüşssün her şey hormonu devreye girer

yogurt da ekle aksama :)

cheese kek hakkını 2 kere kullanmadın demi

gazoz dan vazge ayran iç canım hem yogurt hem ayran super olur ben oyle yaparım

İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

GÜNÜN MENÜSÜ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Günaydın kizlar dun cok yemedim cok gezdim erittim demistim ama sabah tarti oyle demedi malesef +300 demekki o sallana sallana bakina bakina atilan 15000 adim hic ise yaramamis bugun cok dikkat edicem Allahtan dun hic tatli yemedim yoksa nolurdu halim bugun sporu artirip menume cok dikkat edicem simdi sizin menuleri okuyup bir aranjmam yapayim kenfime herkese guzel kalorisi dusuk sporu yuksek bir gun diliyorum

1 kere kullandım cheesecake hakkımı. Aslında bir tane daha var. Bugün de mi yiyeyim onu mu demek istiyorsun
GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRR

MUSMUTLU SABAHLARRRRRRRRRRRR

Gü nay dııııınnnnn

Ayyyy artı mı hemen bugünü telafi günü yap hiç geciktirme. Aynen tempolu yürümedikten sonra salınarak yürümek hiiiç işe yaramıyor canım malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…