Tamam oyle ulu orta halay cekme kiz gruptakiler duymasin o zamanOoo süper gel birlikte yoldan çıkalımkarbona doyuralım seni
Tamam canım aramızda kalsın yalnız rakipligimiz amacımı aştıTamam oyle ulu orta halay cekme kiz gruptakiler duymasin o zaman
Tok tatlim alistirdim artik kendimi son öğün saatim en gec 5 00 ama cogu zaman ozamana bile kalmiyorum 4 gibi yiyorum acimtikca su kahve iciyorum gün bitiyor zaten,
Herkes (Tamam canım aramızda kalsın yalnız rakipligimiz amacımı aştı
Oooo yanına bir de yufka arasina koyacaksın:)))Tok tatlim alistirdim artik kendimi son öğün saatim en gec 5 00 ama cogu zaman ozamana bile kalmiyorum 4 gibi yiyorum acimtikca su kahve iciyorum gün bitiyor zaten,ama tabi simdi acimmmmm hemde cooookkkk esimi bekliyorum yumurta salatasi yapcem bugunnnn
Aynennnn mis mis amaaaa ben marulun arasina koyup yiyorummmOooo yanına bir de yufka arasina koyacaksın:)))
Düşme canım bende inşallah etli ekmeği yemeyecem yanıma alacam kocama yedirecemAynennnn mis mis amaaaa ben marulun arasina koyup yiyorummmtuzagina dusmicemmmmmm
Kizlar bugün; sabah karatay kahvalti, aksam ustu 4 gibi zeytinyagli limonlu salata ve yogurt, 2.5 lt su. Platese basladim 20 dk plates , 2mil lesli, 10 mekik, 100 op atlama .. ben dizi izlemeye gidiyorum
Yoğunluktan düzenli beslenemiyorum
Sabah 9 kahvaltı 2 domates
1 salatalık
Bir tutam maydanoz
Bir dilim tam buğd ekmeği
Yeşil çay
Öğle yok
Saat 17:00 akşam öğle yemeği birleşti
Bezelye yemeği
Bir dilim tam buğday ekmeği
19:00 bir elma
Su az içtim 1,5 litre yatana kadar 2 litre yaparım inş
Spor yapamıcam ayak tabanlarım ağrıyo valla
İyi akşamlar kızlar
Menüm:
Kahvaltı 07:40
1 dilim kızarmış tb ekmeği, lorlu omlet, 1 kk süzme peynir, domates salatalık, zeytin, çay ve 1 ince dilim cheesecake
Ara 15:00 sade nescafe, 1 kuru kayısı
Akşam 16:45
1 tabak taze fasulye, 2 yk yoğurt, 200 ml gazoz, domates salatalık
Ara 20:00 yeşilçay
Su: 2 lt (3 lt olur uyuyana kadar)
Spor:
44 dk yürüyüş tempolu
50 dk spinning (burda öldüm sanırım)
10 dk merdiven çalışması
100 jumping jack
70 mekik (31 günlük mekik programı 14. Gün)
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Sabah
1 dilim kizarmis tb ekmegi
Domates salatalik 1kk peynir yesillik
Ara
Turk kahvesi 1 gun kurusu kayisi
Oglen
Salata tavuk izgara
Aksam
Ispanak yogurt 5i 5 gece biraktim yemeyi
Ara turk kahvesi gun kurusu kayisi
Ara sade kahve bir hurma
70 mekik 3 litre su 30dk dans ettim
ayy ne kadar hafif olmuş menun. peki akşam yemegını kaçta yedın?
Menum
Sabah
Patates kizarmasi
Peynir
1 dilim ekmek
Ogle
Et sote
Pilav yogurt
Aksam
Corba
Salata
44 dk bisiklet
1 kere kullandım cheesecake hakkımı. Aslında bir tane daha var. Bugün de mi yiyeyim onu mu demek istiyorsun9 ile 17 arası çok uzun canım artık leptin hormonu aradan çıkar kıtlar varrrrrrrrrrrrrrrrr yağ dönüşssün her şey hormonu devreye girer
yogurt da ekle aksama :)
cheese kek hakkını 2 kere kullanmadın demi
gazoz dan vazge ayran iç canım hem yogurt hem ayran super olur ben oyle yaparım
İŞTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
GÜNÜN MENÜSÜ GELİYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Gü nay dııııınnnnnGÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRR
MUSMUTLU SABAHLARRRRRRRRRRRR
G u n a y d i i nGÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRRRRR
MUSMUTLU SABAHLARRRRRRRRRRRR
Ayyyy artı mıGünaydın kizlar dun cok yemedim cok gezdim erittim demistim ama sabah tarti oyle demedi malesef +300 demekki o sallana sallana bakina bakina atilan 15000 adim hic ise yaramamis bugun cok dikkat edicem Allahtan dun hic tatli yemedim yoksa nolurdu halimbugun sporu artirip menume cok dikkat edicem simdi sizin menuleri okuyup bir aranjmam yapayim kenfime herkese guzel kalorisi dusuk sporu yuksek bir gun diliyorum
Kaptanım yok dünün menüleri genel olarak gayet iyiydi kimse abartmıyor sporlar da yapılıyorKızlar yaa 1,olunca nazara mı geldik napıyorsunuz yaa
Ben bugün tartıldım -200 deyimKızlar yaa 1,olunca nazara mı geldik napıyorsunuz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?