- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Benim suyaa ne diyorsun :))Ben balkon yıkadım mola verdim.
Benim suyaa ne diyorsun :))Ben balkon yıkadım mola verdim.
Ben de 4 e zorlamaya çalışıyorum. Ama şöyle ki ben içmeye sabah 5 gibi başlıyorum gece 1 e kadar falan içiyorum. Senin saatlerin çok azsa 3 te kalmaya çalış. Bana kalsa hiç içmem de zorla işteBenim suyaa ne diyorsun :))
Neden bişey yemiyorsun.Ben daha bir şey yemedim. Dolma yaptım, 1 çay kaşığı toplam tuzu ekşisi olmuş mu diye tadına baktım. Şuan çıtır çıtır keten tohumu yiyorum. Birazdan leslie yapacağım ama kaç yaparım bilmiyorum.
Canım şöyle ilk zorlıyordum ama şimdi susuyorum.. havalar ısındı.. ee diyetteyim sütüm azalmasın diye de içiyorum. . 4 lt oluyordur. Saat 7.30da içiyorum oğlanı okula yollarken.. sonra 11 gibi kahvaltıdan önce.. gece 1 e kadar içiyorum. .Ben de 4 e zorlamaya çalışıyorum. Ama şöyle ki ben içmeye sabah 5 gibi başlıyorum gece 1 e kadar falan içiyorum. Senin saatlerin çok azsa 3 te kalmaya çalış. Bana kalsa hiç içmem de zorla işte
Yedim, sabah düzgün bir şey yemedigim için leslie yaparken şekerim düşmesin diye 1 tane domates dolması yedim. 5 kiloluk tencereye 1 sb pirinç 0.5 bardak bulgur koymuştum, kabak, patlıcan karışık. 2 yk içi vardı ama ne kadarı pirinç bulgur bilmem. 1 çay bardağı da yoğurt yedim. Yanlış bişi yapmadım umarım.Neden bişey yemiyorsun.
Valla harikasın bende inşalah Elbeda 80 ler derim :)Kızlar. . Tartıyla bakışştık önce.. sonra bu hafta hedefe ulaşamıcam diye moralim bozuktı. Bikaç gündür tartı oynamıyordu. Dün -300 ü gördüm neyse dedim en azından bikaç gramda olsa sabit durmaktan iyidir dedim. Bugün tartıldım. ....800i görünce 200 gram aldım mı diye düşünürken meğer 89.800 müş.. birden kaç kaç diye sevinç çığlıkları ile göbek attım. Bikaç kez tartıldım.. elveda 90 lar...
db ekmeklerin beyaz ekmek mi? ara da yapmıyor musun? Kız çay da mı içmiyorsun?Merhaba
Sabah
Peynir
Ekmek
Domates
Erik
Ogle
Yemek.yok
Aksam
Fasulye
Yogurt
Salata olacak
Cay hic sevmiyorum.icemiyorumdb ekmeklerin beyaz ekmek mi? ara da yapmıyor musun? Kız çay da mı içmiyorsun?
Aksam yemeginin saati erken zaten. Eve gidince yapacagim 4 gibihaa o yüzden tamam o zaman güzel
Sen benden daha iyi olmalisin dimiHelal sana arkadaşımcumaya kadar çok daha iyi olur.
Ben temizlik yapıyorum.Ya herkes spor yapiyo heralde bende plates yapim bari cocuklarlabiri tepemde biri ayaklarımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?