Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de 4 e zorlamaya çalışıyorum. Ama şöyle ki ben içmeye sabah 5 gibi başlıyorum gece 1 e kadar falan içiyorum. Senin saatlerin çok azsa 3 te kalmaya çalış. Bana kalsa hiç içmem de zorla işte
Canım şöyle ilk zorlıyordum ama şimdi susuyorum.. havalar ısındı.. ee diyetteyim sütüm azalmasın diye de içiyorum. . 4 lt oluyordur. Saat 7.30da içiyorum oğlanı okula yollarken.. sonra 11 gibi kahvaltıdan önce.. gece 1 e kadar içiyorum. .

Neden bişey yemiyorsun.
Yedim, sabah düzgün bir şey yemedigim için leslie yaparken şekerim düşmesin diye 1 tane domates dolması yedim. 5 kiloluk tencereye 1 sb pirinç 0.5 bardak bulgur koymuştum, kabak, patlıcan karışık. 2 yk içi vardı ama ne kadarı pirinç bulgur bilmem. 1 çay bardağı da yoğurt yedim. Yanlış bişi yapmadım umarım.

Valla harikasın bende inşalah Elbeda 80 ler derim :)

O kadar yoruldum kiii... Mesai bitmesine saatler sayıcam ama çok var daha. Yarın spor yapmayacağım yani spora ineceğim ama sadece yürüyeceğim. Ödem tutmayım kaslar şişmesin diye cuma tartıya güzel sonuçlar gelsin diye. Bugün daha evde de spor yapıcam.

Günaydın @yesa1 canim erkencisin.. bu arada tebrik ederim cuma hedefine yaklaştığın için şimdiden,bu arada aramizda kalsin tevafuk55 duymasin da ben de hedefimi gectim tartilmicam demistim ama dayanamadım
Helal sana arkadaşım cumaya kadar çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…