Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım ben zıplamadığım sürece sıkıntı olmuyot.mesela hiit fln yapamıyorum jumping jack de ağrı yapıyo
Anladım. Ben de var aslında bel fıtığı da ağrımıyor geçti diyorum inşallah bişey olmaz. Boynum çok fena benim boyun fıtığı. Ona zararı olmaz herhalde.

Anladım. Ben de var aslında bel fıtığı da ağrımıyor geçti diyorum inşallah bişey olmaz. Boynum çok fena benim boyun fıtığı. Ona zararı olmaz herhalde.
Olmaz canım ya inşallah.bn kpss çalışırken boynumda düzleşme olmuştu çok zor bilirim.aslında çocuklardan kaynaklanıyor birazda.ben oğluşumu her gün yıkıyordum ilk doğduğunda eğilmekten fıtık oluştu.şimdi iyi çok şükür.yavrucakların canı sağolsun

Ben hamileliğimde boyun düzleşmesinden felç gibi olmuştum. Eşim tuvalete getirip götürüyordu. Magnezyum kullandım öyle geçmişti. Ondan beri sürekli kullanıyorum kullanmayınca hemen boynum tutuluyor.

KIZlar menüler sporlar heeeepsi harika kocaman alkış

Ben hamileliğimde boyun düzleşmesinden felç gibi olmuştum. Eşim tuvalete getirip götürüyordu. Magnezyum kullandım öyle geçmişti. Ondan beri sürekli kullanıyorum kullanmayınca hemen boynum tutuluyor.
Magnezyumu bilmiyordum ama çok zor bir hastalık ya Allah kimseye vermesin

Süper canım.canan hoca sahurda siyah çay içmeyin ayran süt ve yoğurt tüketin diyor.bide 2 yumurta yiyin diyor.bende öyle yaparım sahuru daaa iftarda tatlı krizine girerim diye çok korkuyorum
Tatlı krizi için medine hurması yense olur mu 2 tane felan . Ben öyle düşünüyorum . Hurma şekeri de düzenliyormuş

Menuler ve sporlar bugun de harka olmus kizlar
Benim aralar ve leblebiyo soz soyleyince farkettim gercekten cok olmus leblebi arkadaslarla cayin yaninda farketmemisim ilk kez 1000 kaloriyi gecti yarin telafi ederim

24 mayıs çarş menüm
Sabah 8 00
1 çay kaşığı bal - tereyağı
Bir dilim tam tahıl ekmek
Şekersiz siyah çay bir fincan
Ara tuzlu ayran 1 bardak
Elma yarım adet
Öğle 13:00
Mercimek çorbası yarım kase
Kaşarlı tost
Ara yarım elma . 5 çiğ badem
Akşam 18:30
Etli taze fasulye 8 kaşık kadar
2 kaşık beyaz pilav sıfır ekmek
Su: 2,5 litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
Birazdan süt içmeyi planlıyorum 1 bardak soğuk süt

Menün güzel canım . Ispanaklı bulgur pilavı hiç denemedim . Ama ıspanağı severim . Bir gün ben de yapayım :)

Perfect :)

Pilavı haftada 1 den fazla tüketmemek lazım canım o da 2 kaşık tabi.bide mercimek çorbası 1 kase olup kaşarlı tost olmasaymış daha iyş olacakmış bence.afiyet eksi olsunnnnn

15 dakika leslie
20 dağ tırmanışı yaptim
Harikasın bravoooooo
Bir günde 3 dilim ekmek ve pilav yemiş oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…