- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
Tesekkur ederim canim beniiimm, daha iyiyim bugun :) opuyorumÇOOOOOOK GEÇMİŞ olsun canım benimmmmmmmmmm :)
canım akşam acıkmadın mı
ayyyyyyy canımmmmmmmm sen hep yaz böyleeeeeeeeee
ne zaman et yanında ayran içsem sen geliyorsun aklıma ama secenek de bulamıyorum hıc dısarıda salata yemıyorum evdeyken yaparım yoksa
benim de kan ve demir pek kötüydü 2 kutu demir hapı kullandım
aklına gelirse yaz olur mu
ıspanaklı yumurta yapayım bari
Ama iki kaşık pilav tatlım ya :) bir de bugün bişey öğrendim pirinç pilavı metabolizmayı artırıyomuşHarikasın bravoooooo
Bir günde 3 dilim ekmek ve pilav yemiş oldun
karatay 2 öğün yiyor diyor ama senin bu kahvaltıyı görse asla onaylamaz 2 öğün yemeni
Hmmmmm hmmmmmm ama mesela türk kahvesi de arttırıyorAma iki kaşık pilav tatlım ya :) bir de bugün bişey öğrendim pirinç pilavı metabolizmayı artırıyomuş
Belki kabuklu pilavdır o bizim kültürümüzdeki pilavın yağ yapmaktan başka özelliği yokAma iki kaşık pilav tatlım ya :) bir de bugün bişey öğrendim pirinç pilavı metabolizmayı artırıyomuş
50 yaptım canım ama ben başka hareketler de yaptım. Şimdi dikişlerim acıyor.Anka kuzum canım bebeyim 50 mi yapmıştın dağ tırmanışı? Son rakam mı 50? Ona göre spora başlayacağım bak
Gecmis olsun canimDikişlerim acıyoooorrrrr
Yok canim ben yaziyorum yediklerimi buraya yazdigim gibi o kadar iyi oluyor bence takipCanım kalori takibi zor
Olmuyor mu? Bir de stres yapar beaa!!
Mutlu yillarHerkese selam kizlarrr bugun benim dogum gunumdu :) 27 me bastim hehe :) o yuzden bugun azicik kacamaklar yaptim tabiiki, affiniza siginarakk..
Sabah 10.00; bir yumurta bir bardak sekersiz cay ve biraz yesil zeytin, 3-4 tane findik.
Oglen nisanlimla pasta yedikkama sadece 1dilimcik yediiimmm...
Yaninda da sekersiz turk kahvesi.
Aksam 17.30; bir tabak mercimek yemegi, yarim sogan, biraz da domates.
Gunu boyle kapadim canlar, pek giremedim ama telafi edecegim, sizlerin gunu nasildi? :) optum hepiniziiii...
Yapma kaptan ya sporu cok zorladin yine ondandir dikkat et kendine gecmis olsunDikişlerim acıyoooorrrrr
Akşama kadar da oturmadım baya ayrıntılı temizlik yaptım ondan da oldu galiba. Çocukları da yıkadım.Yapma kaptan ya sporu cok zorladin yine ondandir dikkat et kendine gecmis olsun
Bir güne ne cok sey sigdirmissin tek basina mi yapiyon hepsini yardim eden yok muAkşama kadar da oturmadım baya ayrıntılı temizlik yaptım ondan da oldu galiba. Çocukları da yıkadım.Korhilalp in dediği gibi yere eğilerek yıkamak zor oluyor.
Basmati pirinçi Canım Japonların kullandığı pirinç en sağlıklısıBelki kabuklu pilavdır o bizim kültürümüzdeki pilavın yağ yapmaktan başka özelliği yok
Tesekkurler canim :)Mutlu yillar
Normalde eşimle yapardık ama kendisiyle konuşmuyorum son zamanlar yardım da istemedim. Oğlum okula gitmedi bu gün o bebekle oynadı ben yaptım. Yarın okula gidecek bebek durmaz diye yapmaya çalıştım.Bir güne ne cok sey sigdirmissin tek basina mi yapiyon hepsini yardim eden yok mu
İşte neyse adı bilmiyorum. Japonlar ondan zayıf zatenBasmati pirinçi Canım Japonların kullandığı pirinç en sağlıklısı
Evet birde balık çok yiyorlar adamlar tatlı bilmiyor otelde çalışırken gelirlerdi akşam yemeği için tatlı üstüne patlıcan yemeğini koyanı görmüştükİşte neyse adı bilmiyorum. Japonlar ondan zayıf zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?