Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Normalde eşimle yapardık ama kendisiyle konuşmuyorum son zamanlar yardım da istemedim. Oğlum okula gitmedi bu gün o bebekle oynadı ben yaptım. Yarın okula gidecek bebek durmaz diye yapmaya çalıştım.
Sende mi Allahım bu erkeklere ne oluyor anlamış değilim

@anka_misali @yesa1 florence_N

Sabah 11.30
Az yağda iki yumurta, domates, salatalık, 3 zeytin, kk beyaz peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, taze nane,2 şekersiz çay..

14.00 yarım küp şekerli tarçınlı Türk Kahvesi, 5 badem, 1 ceviz

16.00 bi muz

20.00 1 tabak taze fasülye, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

Su 4 lt olmuştur. .

İyi ki doğmuşsun. Güzel geçiştirmişsin günü tebrikler
50 yaptım canım ama ben başka hareketler de yaptım. Şimdi dikişlerim acıyor.
Offfff ama bugünkü sporun baya çoktu canım yarın dinlen e mi

Canım başınız sağolsun öncelikle. Menün güzel. Geç de olsa hafif yemişsin zaten.

Cuma bildirmini sakın unutma tamam mı?

Menün güzel canım . Ispanaklı bulgur pilavı hiç denemedim . Ama ıspanağı severim . Bir gün ben de yapayım :)
Ben çok seviyorum ıspanaklı bulgur pilavıni.çocuklarda yiyiyorlar hem.yoksa ispanagi fazla sevmiyorlar

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
Allah geride kalanlara sabır versin canım.

Kizlar hepinize iyi geceler
Yarın görüşürüz inşallah
Yarin Tartı öncesi isim zor.burda tatil yarın. Çocuklar ve eşim evde.inşallah fazla kaçırmam

Menüm

Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 çk bal

08:10 sade nescafe

Kahvaltı 09:35
1 dilim kızarmış Tam buğday ekmeği, 1 kk süzme peynir, 1 yk lor, zeytin, domates, 1 tk krem peynir, yarım ceviz, yeşil çay

Ara 11:20 sade türk kahvesi

Öğle 13:30
1 kase domates çorbası, 4 yk tavuk, 2 yk yoğurt, 2 yk yeşil mercimek, 3 brüksel lahanası, 1 küçük kase salata

Ara 15:40 7 erik

Akşam 16:45 1 ayran, 5 çiğ badem

Ara 19:30 sade türk kahvesi, bir kare bitter, bir parça eylul7158eylul ün sağlıklı atıştırmalığı ❤

Su: 3.5 lt
Spor:
45 dk yürüyüş bandı (interval çalışması. 5 dk yürüyüş 2.5 dk koşu şeklinde 45 dk ya tamamladım)
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
100 mekik (31 günlük mekik programı 18. Gün)
100 jumping jack
50 dağ tırmanışı
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank

Uyumadan önce bir kuru kayısı yicem

Ornek menu tebrik ederim, cok zayiflayacaksin sen demisti dersin.

menün güzel cnm ama saatleri de yazsan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…