Sende mi Allahım bu erkeklere ne oluyor anlamış değilimNormalde eşimle yapardık ama kendisiyle konuşmuyorum son zamanlar yardım da istemedim. Oğlum okula gitmedi bu gün o bebekle oynadı ben yaptım. Yarın okula gidecek bebek durmaz diye yapmaya çalıştım.
İyi ki doğmuşsun. Güzel geçiştirmişsin günü tebriklerHerkese selam kizlarrr bugun benim dogum gunumdu :) 27 me bastim hehe :) o yuzden bugun azicik kacamaklar yaptim tabiiki, affiniza siginarakk..
Sabah 10.00; bir yumurta bir bardak sekersiz cay ve biraz yesil zeytin, 3-4 tane findik.
Oglen nisanlimla pasta yedikkama sadece 1dilimcik yediiimmm...
Yaninda da sekersiz turk kahvesi.
Aksam 17.30; bir tabak mercimek yemegi, yarim sogan, biraz da domates.
Gunu boyle kapadim canlar, pek giremedim ama telafi edecegim, sizlerin gunu nasildi? :) optum hepiniziiii...
Offfff ama bugünkü sporun baya çoktu canım yarın dinlen e mi50 yaptım canım ama ben başka hareketler de yaptım. Şimdi dikişlerim acıyor.
Canım başınız sağolsun öncelikle. Menün güzel. Geç de olsa hafif yemişsin zaten.@anka_misali @yesa1florence_N
Sabah 11.30
Az yağda iki yumurta, domates, salatalık, 3 zeytin, kk beyaz peynir, 1 dilim tam tahıllı ekmek, taze nane,2 şekersiz çay..
14.00 yarım küp şekerli tarçınlı Türk Kahvesi, 5 badem, 1 ceviz
16.00 bi muz
20.00 1 tabak taze fasülye, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Su 4 lt olmuştur. .
Ben çok seviyorum ıspanaklı bulgur pilavıni.çocuklarda yiyiyorlar hem.yoksa ispanagi fazla sevmiyorlarMenün güzel canım . Ispanaklı bulgur pilavı hiç denemedim . Ama ıspanağı severim . Bir gün ben de yapayım :)
Yarına kalkabilirsem iyi.bacaklarım agriyooDedikleri kadar varmissin canim sporda o video ustune helal sana
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsunArkadaşlar eşimin babaannesi vefat etti. Akşam üstü.. akşam yemeği onun için geçe kaldı.. hemen hazırlandık şimdi yoldayız.. 1.5 saat uzaklıkta.. bikaç gün cenazede olucaz ama uğrıcam inş takıma. .
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahArkadaşlar eşimin babaannesi vefat etti. Akşam üstü.. akşam yemeği onun için geçe kaldı.. hemen hazırlandık şimdi yoldayız.. 1.5 saat uzaklıkta.. bikaç gün cenazede olucaz ama uğrıcam inş takıma. .
Sagol canim, guzeldi cok sukur. Kacamaklar olmasaydi daha bir sevinecektim o ayri..İyi ki doğmuşsun. Güzel geçiştirmişsin günü tebrikler
Offfff ama bugünkü sporun baya çoktu canım yarın dinlen e mi
Ornek menu tebrik ederim, cok zayiflayacaksin senMenüm
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 çk bal
08:10 sade nescafe
Kahvaltı 09:35
1 dilim kızarmış Tam buğday ekmeği, 1 kk süzme peynir, 1 yk lor, zeytin, domates, 1 tk krem peynir, yarım ceviz, yeşil çay
Ara 11:20 sade türk kahvesi
Öğle 13:30
1 kase domates çorbası, 4 yk tavuk, 2 yk yoğurt, 2 yk yeşil mercimek, 3 brüksel lahanası, 1 küçük kase salata
Ara 15:40 7 erik
Akşam 16:45 1 ayran, 5 çiğ badem
Ara 19:30 sade türk kahvesi, bir kare bitter, bir parçaeylul7158eylul ün sağlıklı atıştırmalığı ❤
Su: 3.5 lt
Spor:
45 dk yürüyüş bandı (interval çalışması. 5 dk yürüyüş 2.5 dk koşu şeklinde 45 dk ya tamamladım)
20 dk eliptik
10 dk bisiklet
100 mekik (31 günlük mekik programı 18. Gün)
100 jumping jack
50 dağ tırmanışı
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Uyumadan önce bir kuru kayısı yicem
Oy bal ağızlı :) öğlenki yediklerim çok şişirdi akşam yemedim yemek hala şişkinlik var bendeOrnek menu tebrik ederim, cok zayiflayacaksin sendemisti dersin.
menün güzel cnm ama saatleri de yazsan...Çocukların peşinde gezinmekten vakit bulamadım.
Sabah 9da 1 çay kaşığı tereyağ ve 2 yumurta ile omlet yapıp çeyreğini yedim
10da 3 kayısı 3 ceviz
11 de 1 kayısı
Oglen 12 de
Domates dolması 1 tane,
Yarım kase yoğurt.
Akşam 18.30da
1 pors. Kabak yemeği,
1 kase mevsim salata,
1 kase cacık.
3.5 lt su oldu şimdilik
Leslie 2 fast mile 30 dk.
O olur canim arada midem benim de sisiyor, soda ic. Hazmettirir.Oy bal ağızlı :) öğlenki yediklerim çok şişirdi akşam yemedim yemek hala şişkinlik var bende
Yazdım ya.menün güzel cnm ama saatleri de yazsan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?