Uykusuzluk ödem yaparmi kiBen 1 kilodan fazla gitmiştir demiştim. Butun gece karnımın gurultusundan uyuyamadım bişey yemedim. Sanırım uykusuzluk da ödem yaptı bende.
Yapıyormuş. En çok uyku sırasında yağ yakımı olurmuş ve vücut kendini temizlermiş. Uyumayınca temizleyemiyormuş ödem yapıyormuş. Ödem vücuttaki pis su demek zaten.Uykusuzluk ödem yaparmi ki
Hmm bilmiyordum yaaa o zaman baya ödem vardir bizde sipalar gece uyumayinca malumYapıyormuş. En çok uyku sırasında yağ yakımı olurmuş ve vücut kendini temizlermiş. Uyumayınca temizleyemiyormuş ödem yapıyormuş. Ödem vücuttaki pis su demek zaten.
Dün akşam bebeği uyuturken uyumuş kalmışım 1 de kız bir kalktı ağlaya ağlaya sabaha kadar onu salladım. Önceki gece 5 dk bile uyumadımHmm bilmiyordum yaaa o zaman baya ödem vardir bizde sipalar gece uyumayinca malum
Hadi yaaa bir haftadir benim ufaklık 10 dk ya bir ağlayarak uyaniyo emzirmeye çalışıyorum almiyo su veriyorum biraz içiyor tekrar yatiriyorum 10 15 dk sonra tekrar uyaniyo bi seyde icmiyo ne derdi var çözemedim.. bu sekilde uyuduğum uykudan da tat alamiyorumDün akşam bebeği uyuturken uyumuş kalmışım 1 de kız bir kalktı ağlaya ağlaya sabaha kadar onu salladım. Önceki gece 5 dk bile uyumadım
Merakla bekliyorum seni miucum 2 gitmistir kesin sendenGünaydıııınnnnn
Bol eksili bir gün olsun hariksınız kızlar verilen kilolar müthiş.
Ben 11:00 de tartıncam inşallah
Hayırdır yesa wc mi çıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?