Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim sen cok iyi gidiyosun menulerin cok guzel oldu

Ben 2 ay boyunca hiç kilo vermemiştim.bazen oluyor öyle.

Kizlar hepinize iyi geceler
Ben çok yorgunum. Misafirim var di.
Duş alıp doğru yatağa.
Menüm biraz kötüydu. Ama spor yaptım.
11 bin adım yürüdüm ve dünkü video dan 20 dakikasına yaptım
Yarın boll eksiler görürüz insallah hepimiz

İyi geceler herkese ailece hastayız kızım çok kötü öksürüyor uyku uyuyamıyor yavrum oksurükten bende salak gibi oldum dolasıyorum ortada
Geçmiş olsun canım. Oksurugunden korkma kızının. Vücut balgamı öksürerek atabiliyor ve güzel bir şey aslında. Rahatlatmaya çalış ve uykunu al. Olur da ateslenecek olursa daha dinç olursun.

İyi geceler herkese ailece hastayız kızım çok kötü öksürüyor uyku uyuyamıyor yavrum oksurükten bende salak gibi oldum dolasıyorum ortada
Bir an önce şifa versin Allah tüm ailene canım.
Yarın kilo bildirimini unutma hastalıktan 12 ye kadar galiba en geç.

İyi geceler :)
Amin inşallah

Geçmiş olsun canım. Oksurugunden korkma kızının. Vücut balgamı öksürerek atabiliyor ve güzel bir şey aslında. Rahatlatmaya çalış ve uykunu al. Olur da ateslenecek olursa daha dinç olursun.
Sagol cnm allah razı olsun evet öksuruk iyiymiş cok zorunlu olmadıkça ilaç kullanıyorum cok sukur her seferinde daha Çabuk atlatıyor eve bal almadım yerim diye olsa bal limon yapıyordum cok iyi geliyordu vıcks sürdüm göğsüne İnş biraz uyur kuzum

Bir an önce şifa versin Allah tüm ailene canım.
Yarın kilo bildirimini unutma hastalıktan 12 ye kadar galiba en geç.
Çok teşekkür ederim cnm allah razı olsun unutmam İnş sabah erken kalkıp mezarlığa gıdıcez hemen tartılıp yazıcam İnş

Ay ilerlemesin canım direk bronşite çeviriyor bu kış com yaşadım rabbim şifa versin

Ay ilerlemesin canım direk bronşite çeviriyor bu kış com yaşadım rabbim şifa versin
İnşallah canım sabah saglık ocağına gittik kontrolü vardı hemde doktora gösterdim cıgerler temiz tedbir amaçlı ilaç yazdı İnş Çabuk toparlar Rabbim butun evlatlarımızı korusun

Arkadaşlar herkes adını listeye eklesin. (geçen cuma kilosu / bu hafta kilosu/ fark / yüzde) olarak yazıyoruz.

Cumadan sonra giren arkadaşlarımız girdiği tarihteki kilosunu yazacak.

Yüzde şöyle hesaplanır.
(geçen cuma kilosu - bu günkü kilosu) * 100 / geçen cuma kilosu

12. TAKIM 22 MAYIS KİLO BİLDİRİMLERİ

1. anka_misali =
2.inciakis = (75.3 / 73.6 / 1.7 / 2.26)
3. yesa1 =
4. eylul7158eylul =
5. Tevafuk55 =
6. Miulego =
7. Sily =
8.db55 =
9.hippotalamus =
10.5816bursa =
11.erdnctugba8 =
12.umut-16 =
13.florence-n =
14.dalinda =
15. korihalp =

TOPLAM GİDEN KİLOLAR = 1700 GRAM

ŞU ANA KADAR KİLO ALAN YA DA YERİNDE SAYAN = 0 KİŞİ (SIFIR KİŞİ)

Çok geçmiş olsun canım kaç yaşındaydı kızın. Vicks çok tehlikeli ayaklarına çok az sur çorap giydir. Göğsüne surme .

Arkadaşlar herkes adını listeye eklesin. (geçen cuma kilosu / bu hafta kilosu/ fark / yüzde) olarak yazıyoruz.

Cumadan sonra giren arkadaşlarımız girdiği tarihteki kilosunu yazacak.

Yüzde şöyle hesaplanır.
(geçen cuma kilosu - bu günkü kilosu) * 100 / geçen cuma kilosu

12. TAKIM 22 MAYIS KİLO BİLDİRİMLERİ

1. anka_misali =
2.inciakis = (75.3 / 73.6 / 1.7 / 2.26)
3. yesa1 =
4. eylul7158eylul =
5. Tevafuk55 =
6. Miulego =
7. Sily = 66.5 / 65.3 / 1.2 / %1.80
8.db55 =
9.hippotalamus =
10.5816bursa =
11.erdnctugba8 =
12.umut-16 =
13.florence-n =
14.dalinda =
15. korihalp =

TOPLAM GİDEN KİLOLAR = 1700 GRAM

ŞU ANA KADAR KİLO ALAN YA DA YERİNDE SAYAN = 0 KİŞİ (SIFIR KİŞİ)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…