Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oy oy oy, sayfalarca yazı yazmışsınız. Tam 18:30da görümcemin oğlu geldi, günlerdir halı yikayacakti. Salonun halılarını balkona çıkarınca silmeden olmaz, mutfak halısı da yıkandı ve koridor da yıkandı. Ben yikamadim. Ama salonu, mutfağı ve arayı süpürdüm, sildim, kuruladim. Toz vs aldım. Terledim ve bardak bardak su içtim. Tartıya yansır inşallah. Bebiyi de anca uyuttum.

Maşallah hiç durmamışsın cnım kesin yansır tartıya

ben beğendim canım mantı 11.30 da sporla gitmiştir perşembeleri yemezsen sıkıntı olmaz bence 2 kaşıktan az diyorsun

Anka kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cansın sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu alıntı bana ait değil sanırım
Mercimek şişkinlik yapmazsa süper menü olmuş @Korhilalp zümrem bak bu sefer 2 mile var:))
Mamayı da sayarsak güzel bir menü canım gece yeme please
Çok çok hafid ve güzel bir menü canım afiyet olsun
Çok fena laf söyleyesim geldi ama hiç germeyeyim burayı.
Neyse uyuyayım en iyisi.
Ne oldu canım
Etle yoğurt tavsiye edilmiyor canım salata olsa daha iyi afiyet olsun.

Menumu vereyim
Sabah 1 ceviz 3 k.kayisu 1 has yumurta
Bir bardak süt

Ögle: 1 kase taze fasulye
Bol tere 1 dilim ekmek

Ara türk.kahvesi 1 hurma 1 dilim bitter

Akşam 18.30: 1 kase çorba bol salata 1 baget

Ara türk.kahvesi
Bitki çayları
2.5 litre su

Spor 1 saat step ve yer hareketleri
Adım sayim: 10.000

Adim sayarim var benim de. Insani yurumeye tesvik ediyor. Super

Tebrikler cnımmm süper menü.sporunda hayranlık uyandırıco olmuş 10000 adım bravo

En son bekarken 64 kiloyu görmüştüm su an uzun süredir olmadigim kilolardayım acaba o yüzden mi bu direnç pazartesiden beri çok dikkat ediyorum ama eksilemiyirum.. pes etmeyecem illa ki vücut bu direnci de kıracak. 67 de de çok takılmıştım

Kolay gelsin canım bebişe mama yediriyorum uyusun gelirim peşinden
Leslie 5 mil ve 75 mekik tamamlandı
Çok güzel spor da
Aynen vücut alışkın olduğu kiloyu bırakırken zorlanıyor. O eşiği atlayınca patır patır gidiyor yine

işte buuuuuuu maşallah pek güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…