Canim diyet icin yememezlik degil normaldede yiyemiyorum midem eksiyor bide evde degilim sartlardan gece yatmadan sut icerimBu uzun günlerde sahursuz oruç tutmak ne ya. Sakın ha. Kendine yazık etme. Lütfen.
Ben sahurda klasik Karatay kahvaltısı yapacağım kızlar. Ekmeksiz. Dayanamazsam sonra bakacağım duruma.
Benim kızda alkışlı bölümde kendi alkış yapıyor çok gülüyorumKüçük oğlum leslie yaparken gelip sarılıp dans ediyor benimle :) mecbur o öğlen uykusundayken yapıyorum. Bir kaç gündür her gün yapınca mahvoldum bugün ama.
Ay bende iki yıldır tutmuyorum bu yılda diyete girdim inşallah kilo almam eşim iftara hep gözleme salata çorba ister ben Nasıl dayanıcam iki çocukla allahımyardım etsinKızlar akşam sahura kalkınca karar vereceğim oruç tutup tutmayacağıma.
Yıllardır ilk kez oruç konusunda kendime güvenmiyorum, sanki tutamayacakmışım gibi geliyor. Tamam tutmayacağım diyorum bu sefer aşırı üzülüyorum hiçbir nedenim yok çünkü vicdanım rahat değil.
Geceki korkum sahuru yapıp o saatte yemek yiyip sonra tutmama kararı vermek. Yok yere bir de yemiş olacağım.
İçim çok sıkılıyor bu durumuma. Neden böyle oldum bu yıl acaba ya
Odana bir de Tb ekmek ve kaşar ya da beyaz peynir al da sandviç yap sütün yanına da bariOtelde sahur yok buraya ramazan gelmemis yatmadan sut icer yatarim canim
Cancagizim bayramda fit olmak istiyorum beni uzuuuuun zaman sonra gorenler şok şok şok olsunlar istiyorum, bir de esimin sözü var 60 ve altina düşersem hemen kredi kartindan 3000 tl limit verecek, kiyafet yenilicem tamamen, hatta ben de bi sil bastan yenileneyim diyorum saçımı falan boyatayim mavi siyaha vshaftalık 2 kilo muıuu? Gözlerim şaşı beş oldu. Sily buharlaşmak mı hedefin
Bilmiyorum kuzum gece bi olsun da bakalım karar vereceğim.
Amin canım amin. Sağlık sorunu falan hiiç yok zaten o yüzden üzülüyorum psikolojim nasıl tutamayacakmışım gibi hissettiriyor diye.
Hahahahahaha ben yağları değil kasları hedef alıcam ama onları kulak memesi kıvamına getiricem döve döveverdiğin kilo cidden güzel hafta bazında, sağlıklı! maşallah de kendine:)
Ya seviyorum sizi yaparim canim okey ya beni dusunmeniz cevaplariniz cok hosuma giti iyi ki bu gruptayimOdana bir de Tb ekmek ve kaşar ya da beyaz peynir al da sandviç yap sütün yanına da bariçok aç kalacaksın
Odul cok motive ediciymisCancagizim bayramda fit olmak istiyorum beni uzuuuuun zaman sonra gorenler şok şok şok olsunlar istiyorum, bir de esimin sözü var 60 ve altina düşersem hemen kredi kartindan 3000 tl limit verecek, kiyafet yenilicem tamamen, hatta ben de bi sil bastan yenileneyim diyorum saçımı falan boyatayim mavi siyaha vs
Odul cok motive ediciymisCancagizim bayramda fit olmak istiyorum beni uzuuuuun zaman sonra gorenler şok şok şok olsunlar istiyorum, bir de esimin sözü var 60 ve altina düşersem hemen kredi kartindan 3000 tl limit verecek, kiyafet yenilicem tamamen, hatta ben de bi sil bastan yenileneyim diyorum saçımı falan boyatayim mavi siyaha vs
DimiOdul cok motive ediciymis
Hahahahhaha şuan evli olmayı diledim böyle kocalar var mı yaCancagizim bayramda fit olmak istiyorum beni uzuuuuun zaman sonra gorenler şok şok şok olsunlar istiyorum, bir de esimin sözü var 60 ve altina düşersem hemen kredi kartindan 3000 tl limit verecek, kiyafet yenilicem tamamen, hatta ben de bi sil bastan yenileneyim diyorum saçımı falan boyatayim mavi siyaha vs
Ya seviyorum sizi yaparim canim okey ya beni dusunmeniz cevaplariniz cok hosuma giti iyi ki bu gruptayim
Hahahahhaha şuan evli olmayı diledim böyle kocalar var mı ya
Haftada bir kilo da efsane olur hedefi büyük tutmak iyidir ama :) yaparsın sen Sily. Ben de siyaha boyuyorum mavi-siyaha bayılıyoruuuum yap yap durma hiç
Baktım cnm saol...Hippocum sinav giris yerleri yayınlanmış haberin olsunhippotalamus
Yesam ne kadar sure kalir filapta peki bu konserveler? Nohut yemegini bildigimiz gibi edip kaynariyla kavanoza koyup agzini ters ceviriyosun demi olay bubeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
her yemeğe yaparım
şu an dolabımda yogurt corbası, mercimek çorbası, nohut, bezelye, kuru fasulye ve taze fasulye vardır hepsinden 1 er kavanoz ya da en fazla 2
ama 6 ay falan çok
eşim bu saydıklarımı çok sever yanına da pirinç pilavı yaparım (kendime değil haa:) hazırdır akşam yemeği
o yüzden 19'a kalmadan yemek işi bitmiş olur evde geç girmemize rağmen
Acinca yrni yapmis gibi oluyor mu canim ben daha cok yaptigim sulu yemeklerun hepsini noyle yapayimBen mercimek çorbasını yapıyorum. Sıcak sıcak kavanoza katıp ters çeviriyorum. Soğuyunca buz dolabına
Tabi canim ictigin su yedigin yemek giysin hepsi kilonu eykiliyo asil kilon sabah ac giysisiz ve tuvaletini halledip tartilfigin kilo dogrusuKızlar sabah ilk tartıldıgımız kilo mu asıl kılomuz :) pek bişey yemedim mezarlıktan dönerken araba da 1 dilim ekmek yedim tartıldım sabahla alakası yok bir litre de su içtim ondan mı acaba
Yesam ne kadar sure kalir filapta peki bu konserveler? Nohut yemegini bildigimiz gibi edip kaynariyla kavanoza koyup agzini ters ceviriyosun demi olay bu
Acinca yrni yapmis gibi oluyor mu canim ben daha cok yaptigim sulu yemeklerun hepsini noyle yapayim
Ise baslayinca benimde yapmam lazim pratik gibi kulaga his geliyorcanım tüm yemekleri normal yapıyorum soğanlı salçalı nasıl yaparsan
nohut yemeğini düdüklüde yaptım diyelim tabagımıza aldık esimle ben. artanını daha sıcacıkken (hazır pişmiş) kavanoza koyuyorum kapak sıkıca kapatıp ters çeviriyorum. soguyunca dolaba. bildiğin konserve oluyor kapak içe geçmesi lazım.
aslında çoooooook kalır da ben o kadar bekletmiyorum 1 - 2 ay diyelim
yoksa çalışırken yemek olayı zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?