Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben sahurda klasik Karatay kahvaltısı yapacağım kızlar. Ekmeksiz. Dayanamazsam sonra bakacağım duruma.

Hiç bilmiyorum ben karatayı yazar mısın Can'ım bana uyarsa bende yapayım

Küçük oğlum leslie yaparken gelip sarılıp dans ediyor benimle :) mecbur o öğlen uykusundayken yapıyorum. Bir kaç gündür her gün yapınca mahvoldum bugün ama.
Benim kızda alkışlı bölümde kendi alkış yapıyor çok gülüyorum

Ay bende iki yıldır tutmuyorum bu yılda diyete girdim inşallah kilo almam eşim iftara hep gözleme salata çorba ister ben Nasıl dayanıcam iki çocukla allahımyardım etsin

Cancagizim bayramda fit olmak istiyorum beni uzuuuuun zaman sonra gorenler şok şok şok olsunlar istiyorum, bir de esimin sözü var 60 ve altina düşersem hemen kredi kartindan 3000 tl limit verecek, kiyafet yenilicem tamamen, hatta ben de bi sil bastan yenileneyim diyorum saçımı falan boyatayim mavi siyaha vs

Odul cok motive ediciymis

Odul cok motive ediciymis

Hahahahhaha şuan evli olmayı diledim böyle kocalar var mı ya
Haftada bir kilo da efsane olur hedefi büyük tutmak iyidir ama :) yaparsın sen Sily. Ben de siyaha boyuyorum mavi-siyaha bayılıyoruuuum yap yap durma hiç
Ya seviyorum sizi yaparim canim okey ya beni dusunmeniz cevaplariniz cok hosuma giti iyi ki bu gruptayim

Hahahahhaha şuan evli olmayı diledim böyle kocalar var mı ya
Haftada bir kilo da efsane olur hedefi büyük tutmak iyidir ama :) yaparsın sen Sily. Ben de siyaha boyuyorum mavi-siyaha bayılıyoruuuum yap yap durma hiç

Yesam ne kadar sure kalir filapta peki bu konserveler? Nohut yemegini bildigimiz gibi edip kaynariyla kavanoza koyup agzini ters ceviriyosun demi olay bu

Kızlar sabah ilk tartıldıgımız kilo mu asıl kılomuz :) pek bişey yemedim mezarlıktan dönerken araba da 1 dilim ekmek yedim tartıldım sabahla alakası yok bir litre de su içtim ondan mı acaba
Tabi canim ictigin su yedigin yemek giysin hepsi kilonu eykiliyo asil kilon sabah ac giysisiz ve tuvaletini halledip tartilfigin kilo dogrusu

Yesam ne kadar sure kalir filapta peki bu konserveler? Nohut yemegini bildigimiz gibi edip kaynariyla kavanoza koyup agzini ters ceviriyosun demi olay bu

canım tüm yemekleri normal yapıyorum soğanlı salçalı nasıl yaparsan

nohut yemeğini düdüklüde yaptım diyelim tabagımıza aldık esimle ben. artanını daha sıcacıkken (hazır pişmiş) kavanoza koyuyorum kapak sıkıca kapatıp ters çeviriyorum. soguyunca dolaba. bildiğin konserve oluyor kapak içe geçmesi lazım.

aslında çoooooook kalır da ben o kadar bekletmiyorum 1 - 2 ay diyelim

yoksa çalışırken yemek olayı zor

Ise baslayinca benimde yapmam lazim pratik gibi kulaga his geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…