- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ziplamali hareketleri yapamıyorum ama, göğüsler ayrı ağrıyor popo ayrı zıplıyor, bu kiloyla olmuyor zip zip. Hızlı yürüyüş ve aynı hareketlerin zıplamasız olanlarını yapıyorum. Şu son 2 dakikada boost yapıyor ya.Kız Allah seni hahahaha kafalar gittihe video dk sı 45 ya 45 lik diyom ona :)
Harika bence, fazlasıyla doyarsın.
Mükafatını alıyorsun flo giden kilolarla. Aferin bize. Dün ben de 5 mil yaptım
@MiuLego yalniz ben gülmekten yazamıyorumsen 45 ligimi yapsak demissinya bendd yorum yaziyodum dalgasina rmazan ramazan carpilcan diye sen spor dakikasini diyodun dimi
Kız Allah seni hahahaha kafalar gittihe video dk sı 45 ya 45 lik diyom ona :)
Harika bence, fazlasıyla doyarsın.
Mükafatını alıyorsun flo giden kilolarla. Aferin bize. Dün ben de 5 mil yaptım
Sily benide guldurdun kiz vok yasaİşte.. fikir zikir meselesi demekki
Yok canım zaten leslie hatun kendisi de diyor sorunda değilsiniz boost kısımda zıplayarak yapmaya diyor. Aynen devam edersin ama bir tık hızlı versiyonda yaparsın yine boost etkisi zaten.Ziplamali hareketleri yapamıyorum ama, göğüsler ayrı ağrıyor popo ayrı zıplıyor, bu kiloyla olmuyor zip zip. Hızlı yürüyüş ve aynı hareketlerin zıplaması olanlarını yapıyorum. Şu son 2 dakikada boost yapıyor ya.
hippo bir haftadır bugünü bekliyorduuuuuu
Maydonoz, dereotu, nane , ne bulursam, kuzu kulak, hatta bir yumurtali bol yesillikli yumurta salatasıNe yeşillik yiyeceksin sahurda?
Brrrraaavooooo baby
hippo bir haftadır bugünü bekliyorduuuuuu
Bu uzun günlerde sahursuz oruç tutmak ne ya. Sakın ha. Kendine yazık etme. Lütfen.Ben kahvalti herseyden 1 çatal aldim ksloei hesabi bile yapamiyacam tadimlik hamur idi hic yemedim
Aksamda ızgara falan yiyp sahur yapmiyacam
Nevşehir e geldim ve ben tek otuc tutacam
10000 adim yurudum pazartesine kadar spor sadece yuruyus
Daha nelli olmadimi ya 1 kim
Allah şimdiden kabul etsin canım.Kesın sonuç akşam mı belli olucak insallah birinci oluruz göz doktoruna gidiyorum şimdi İnş akşam da ilk teravih namazına gıdıcem alışveriş yapılacak cok iş var yine :)
sahur neden yapmıyorsun canım? olur mu hiç dayanamazsın. süt iç bir bardak hiçbirşey yemiyorsan da.Ben kahvalti herseyden 1 çatal aldim ksloei hesabi bile yapamiyacam tadimlik hamur idi hic yemedim
Aksamda ızgara falan yiyp sahur yapmiyacam
Nevşehir e geldim ve ben tek otuc tutacam
10000 adim yurudum pazartesine kadar spor sadece yuruyus
Daha nelli olmadimi ya 1 kim
hippotalamus tebrik ederim. Hep böyle devam edersin ve hemen kurtulursun o yağlardan. Benim için de dua et olur mu? Kasiyorum vs ama her hafta 1 kilo gitmiyor. Kek yediğim hafta 1 kg vermiştim, bu hafta
700e düştü mesela. Kek mı yesem napsam
Bende 3 4 yildir tutmuyorum.. kasma bence , dene bakalim, ben denicemmmKızlar akşam sahura kalkınca karar vereceğim oruç tutup tutmayacağıma.
Yıllardır ilk kez oruç konusunda kendime güvenmiyorum, sanki tutamayacakmışım gibi geliyor. Tamam tutmayacağım diyorum bu sefer aşırı üzülüyorum hiçbir nedenim yok çünkü vicdanım rahat değil.
Geceki korkum sahuru yapıp o saatte yemek yiyip sonra tutmama kararı vermek. Yok yere bir de yemiş olacağım.
İçim çok sıkılıyor bu durumuma. Neden böyle oldum bu yıl acaba ya
Bilmiyorum, ama sonuç olarak karbonhidrat. Havuc neden sorun diyette?Tam buğday ya da çavdar ekmeği de mi kan şekerine bu etkiyi yapıyor?
Bugün cuma zaten yoğunsun kuzum tamam bırak artık bence uğraşma.
Cnm ilk birkaç gün sıkıntı çekiyoruz hepimiz normal sonra vucut alışıyor eger herhangi bir sağlık sorunu yoksa ben tut derim eger dikkat edilirse gayet saglikli bir surec oruc tutmak İnş tutabilirsin cnm Rabbim yardım etsinKızlar akşam sahura kalkınca karar vereceğim oruç tutup tutmayacağıma.
Yıllardır ilk kez oruç konusunda kendime güvenmiyorum, sanki tutamayacakmışım gibi geliyor. Tamam tutmayacağım diyorum bu sefer aşırı üzülüyorum hiçbir nedenim yok çünkü vicdanım rahat değil.
Geceki korkum sahuru yapıp o saatte yemek yiyip sonra tutmama kararı vermek. Yok yere bir de yemiş olacağım.
İçim çok sıkılıyor bu durumuma. Neden böyle oldum bu yıl acaba ya
Allah şimdiden kabul etsin canım.
sahur neden yapmıyorsun canım? olur mu hiç dayanamazsın. süt iç bir bardak hiçbirşey yemiyorsan da.
sen bilirsin ye tabi. bunları göze alıyorsan
Otelde sahur yok buraya ramazan gelmemis yatmadan sut icer yatarim canim
Allah şimdiden kabul etsin canım.
sahur neden yapmıyorsun canım? olur mu hiç dayanamazsın. süt iç bir bardak hiçbirşey yemiyorsan da.
sen bilirsin ye tabi. bunları göze alıyorsan
Bende 3 4 yildir tutmuyorum.. kasma bence , dene bakalim, ben denicemmmbu arada ramazandaki haftalik hedefim 2 şer kilo hadi bakim gel gaza
Amin canım amin. Sağlık sorunu falan hiiç yok zaten o yüzden üzülüyorum psikolojim nasıl tutamayacakmışım gibi hissettiriyor diye.Cnm ilk birkaç gün sıkıntı çekiyoruz hepimiz normal sonra vucut alışıyor eger herhangi bir sağlık sorunu yoksa ben tut derim eger dikkat edilirse gayet saglikli bir surec oruc tutmak İnş tutabilirsin cnm Rabbim yardım etsin
Hahahahahaha ben yağları değil kasları hedef alıcam ama onları kulak memesi kıvamına getiricem döve döveKasap eti dovunce et yumuşuyor ya belki benim yağlarda erir. Vur canısı vur. Elin dert görmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?