Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız Allah seni hahahaha kafalar gitti he video dk sı 45 ya 45 lik diyom ona :)

Harika bence, fazlasıyla doyarsın.

Mükafatını alıyorsun flo giden kilolarla. Aferin bize. Dün ben de 5 mil yaptım
Ziplamali hareketleri yapamıyorum ama, göğüsler ayrı ağrıyor popo ayrı zıplıyor, bu kiloyla olmuyor zip zip. Hızlı yürüyüş ve aynı hareketlerin zıplamasız olanlarını yapıyorum. Şu son 2 dakikada boost yapıyor ya.

@MiuLego yalniz ben gülmekten yazamıyorum sen 45 ligimi yapsak demissinya bendd yorum yaziyodum dalgasina rmazan ramazan carpilcan diye sen spor dakikasini diyodun dimi
Kız Allah seni hahahaha kafalar gitti he video dk sı 45 ya 45 lik diyom ona :)

Harika bence, fazlasıyla doyarsın.

Mükafatını alıyorsun flo giden kilolarla. Aferin bize. Dün ben de 5 mil yaptım
İşte.. fikir zikir meselesi demekki
Sily benide guldurdun kiz vok yasa

Yok canım zaten leslie hatun kendisi de diyor sorunda değilsiniz boost kısımda zıplayarak yapmaya diyor. Aynen devam edersin ama bir tık hızlı versiyonda yaparsın yine boost etkisi zaten.

Kesın sonuç akşam mı belli olucak insallah birinci oluruz göz doktoruna gidiyorum şimdi İnş akşam da ilk teravih namazına gıdıcem alışveriş yapılacak cok iş var yine :)

Ben kahvalti herseyden 1 çatal aldim ksloei hesabi bile yapamiyacam tadimlik hamur idi hic yemedim
Aksamda ızgara falan yiyp sahur yapmiyacam
Nevşehir e geldim ve ben tek otuc tutacam
10000 adim yurudum pazartesine kadar spor sadece yuruyus
Daha nelli olmadimi ya 1 kim

Kızlar akşam sahura kalkınca karar vereceğim oruç tutup tutmayacağıma.
Yıllardır ilk kez oruç konusunda kendime güvenmiyorum, sanki tutamayacakmışım gibi geliyor. Tamam tutmayacağım diyorum bu sefer aşırı üzülüyorum hiçbir nedenim yok çünkü vicdanım rahat değil.

Geceki korkum sahuru yapıp o saatte yemek yiyip sonra tutmama kararı vermek. Yok yere bir de yemiş olacağım.

İçim çok sıkılıyor bu durumuma. Neden böyle oldum bu yıl acaba ya

hippo bir haftadır bugünü bekliyorduuuuuu
hippotalamus tebrik ederim. Hep böyle devam edersin ve hemen kurtulursun o yağlardan. Benim için de dua et olur mu? Kasiyorum vs ama her hafta 1 kilo gitmiyor. Kek yediğim hafta 1 kg vermiştim, bu hafta
700e düştü mesela. Kek mı yesem napsam

Bu uzun günlerde sahursuz oruç tutmak ne ya. Sakın ha. Kendine yazık etme. Lütfen.

Kesın sonuç akşam mı belli olucak insallah birinci oluruz göz doktoruna gidiyorum şimdi İnş akşam da ilk teravih namazına gıdıcem alışveriş yapılacak cok iş var yine :)
Allah şimdiden kabul etsin canım.
sahur neden yapmıyorsun canım? olur mu hiç dayanamazsın. süt iç bir bardak hiçbirşey yemiyorsan da.
sen bilirsin ye tabi.bunları göze alıyorsan

Bende 3 4 yildir tutmuyorum.. kasma bence , dene bakalim, ben denicemmm bu arada ramazandaki haftalik hedefim 2 şer kilo hadi bakim gel gaza

Cnm ilk birkaç gün sıkıntı çekiyoruz hepimiz normal sonra vucut alışıyor eger herhangi bir sağlık sorunu yoksa ben tut derim eger dikkat edilirse gayet saglikli bir surec oruc tutmak İnş tutabilirsin cnm Rabbim yardım etsin

Allah şimdiden kabul etsin canım.

sahur neden yapmıyorsun canım? olur mu hiç dayanamazsın. süt iç bir bardak hiçbirşey yemiyorsan da.

sen bilirsin ye tabi.bunları göze alıyorsan

Kasap eti dovunce et yumuşuyor ya belki benim yağlarda erir. Vur canısı vur. Elin dert görmesin.

Bende 3 4 yildir tutmuyorum.. kasma bence , dene bakalim, ben denicemmm bu arada ramazandaki haftalik hedefim 2 şer kilo hadi bakim gel gaza
haftalık 2 kilo muıuu? Gözlerim şaşı beş oldu. Sily buharlaşmak mı hedefin
Bilmiyorum kuzum gece bi olsun da bakalım karar vereceğim.
Amin canım amin. Sağlık sorunu falan hiiç yok zaten o yüzden üzülüyorum psikolojim nasıl tutamayacakmışım gibi hissettiriyor diye.
Kasap eti dovunce et yumuşuyor ya belki benim yağlarda erir. Vur canısı vur. Elin dert görmesin.
Hahahahahaha ben yağları değil kasları hedef alıcam ama onları kulak memesi kıvamına getiricem döve döve verdiğin kilo cidden güzel hafta bazında, sağlıklı! maşallah de kendine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…