Ise baslayinca benimde yapmam lazim pratik gibi kulaga his geliyor
Eveeet. Akşam yemegimi yedim, çocuklar akıllı dururken paylasayim hemen.
Sabah kahvaltı vakti yeşil çay içip öyle kahvaltı yapacaktım ama sofrayı hazırladıktan sonra uyumuşum 11 de kalktım.
11 de aç karna yeşil çay
12 de
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor ve 1 cay kaşığı çörek otu ile gözleme (kepekli koy unu ile 1 ceviz büyüklüğünde bezeyi açarak yaptım, yağsız tavada)
Domates salatalık dereotlu limonlu salata
2 yk lor.
1 bardak süt.
Ara yeşil çay,
Ara 1 kayısı, 2 ceviz
17:25 te yarım kase kabak yemeği
1 kase haşlanmış mercimek
1 kase yoğurt.
Su 3 olur tahmini yatana
Spor 1 saat 5tk leslie.
Aaaaa bi dene yesa. Doğruysa ben de alacağım. Nette ayaklarını koyduğun yere 2 tane 5 lt lik su koy onun da yağ kas ölçümünü yapıyor diyorlardı almadım o yüzdenkızlarrrrrrrrrrrrrrr o tartı bahsetmiştim yaaaaaaaaaa
benim bi de hediye çekim vardı 20 tl ye gelince aldım
sabah yağ kas su kemik ölçümü yapacağım
Aaaaa bi dene yesa. Doğruysa ben de alacağım. Nette ayaklarını koyduğun yere 2 tane 5 lt lik su koy onun da yağ kas ölçümünü yapıyor diyorlardı almadım o yüzden
Afiyet olsun akşamı da erken yapmışsın güzel olmuşEveeet. Akşam yemegimi yedim, çocuklar akıllı dururken paylasayim hemen.
Sabah kahvaltı vakti yeşil çay içip öyle kahvaltı yapacaktım ama sofrayı hazırladıktan sonra uyumuşum 11 de kalktım.
11 de aç karna yeşil çay
12 de
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor ve 1 cay kaşığı çörek otu ile gözleme (kepekli koy unu ile 1 ceviz büyüklüğünde bezeyi açarak yaptım, yağsız tavada)
Domates salatalık dereotlu limonlu salata
2 yk lor.
1 bardak süt.
Ara yeşil çay,
Ara 1 kayısı, 2 ceviz
17:25 te yarım kase kabak yemeği
1 kase haşlanmış mercimek
1 kase yoğurt.
Su 3 olur tahmini yatana
Spor 1 saat 5tk leslie.
Şu sularla bi dene. Senin eskiden ölçümün yokmuydu onla karşılaştırırsın iştepuahhahahahah iyiymişşşdoğru olduğunu anlamam biraz zor canım neyle karşılaştırcam ama kilo doğru tartıyor sanırım yarın sabah tekrardan anlarız
aynen valla bi de resmen 3 yıl olacak benim hala elimin ayarı yok bi yapıyorum ordu yiyecek sanki
Şu sularla bi dene. Senin eskiden ölçümün yokmuydu onla karşılaştırırsın işte
Teşekkür ederim efenim. Haşlanmış mercimek, yemeğinden daha güzelmiş. Nane koydum üstüne bir de. Suyunu cektirip de pişirmiştim. Harika oldu. Evde dolma vardı, yemedim.canım senin menüler giderek güzelleşiyor haaaaaaaaaaaaa
Teşekkür ederim efenim. Haşlanmış mercimek, yemeğinden daha güzelmiş. Nane koydum üstüne bir de. Suyunu cektirip de pişirmiştim. Harika oldu. Evde dolma vardı, yemedim.
Aynen bravoooooArtık yemeğimi buldum. Evde cıs yemek olduğunda hep mercimek haşlayacağım.
Ayy cokk guzell yaa her sulu yemege olur o zaman bende bazen bebemle ugrasamiyorum yemek isitle hemen hazir olur misscanım tüm yemekleri normal yapıyorum soğanlı salçalı nasıl yaparsan
nohut yemeğini düdüklüde yaptım diyelim tabagımıza aldık esimle ben. artanını daha sıcacıkken (hazır pişmiş) kavanoza koyuyorum kapak sıkıca kapatıp ters çeviriyorum. soguyunca dolaba. bildiğin konserve oluyor kapak içe geçmesi lazım.
aslında çoooooook kalır da ben o kadar bekletmiyorum 1 - 2 ay diyelim
yoksa çalışırken yemek olayı zor
Ayy cokk guzell yaa her sulu yemege olur o zaman bende bazen bebemle ugrasamiyorum yemek isitle hemen hazir olur misscanım tüm yemekleri normal yapıyorum soğanlı salçalı nasıl yaparsan
nohut yemeğini düdüklüde yaptım diyelim tabagımıza aldık esimle ben. artanını daha sıcacıkken (hazır pişmiş) kavanoza koyuyorum kapak sıkıca kapatıp ters çeviriyorum. soguyunca dolaba. bildiğin konserve oluyor kapak içe geçmesi lazım.
aslında çoooooook kalır da ben o kadar bekletmiyorum 1 - 2 ay diyelim
yoksa çalışırken yemek olayı zor
Alkışlar alkışlarben de yazayım ya heveslendim
SABAH
kayısı
1 bardak süt
zeytin
peynir (beyaz 1 kaşar 1 cheddar)
ceviz
1 haşlanmış yumurta
az kuru üzüm az badem fındık
ARA
meyve
az kuruyemiş
ÖĞLE
yarım çorba
karnıyarık
3 kaşık bulgur pilavı
1 tatlı kaşığı sütlaç onu da yiyemedim bile
ARA
1 dilim nektarin
1 yeni dünya
2 bardak ayran
AKŞAM
Bezelye yemeği
ayran yogurt Allah ne verdiyse
SU 3 litrenin az üstünde
LESLIE 2 mil diyeyim de yapayım kesin yaptım diye de yazarım
Ayy cokk guzell yaa her sulu yemege olur o zaman bende bazen bebemle ugrasamiyorum yemek isitle hemen hazir olur miss
FadiIse baslayinca benimde yapmam lazim pratik gibi kulaga his geliyor
Niye daha once yapmadiysamm. Ispanak yemegi de olur mu dersin yesacim susuz yemeklerde olur muyeni tencereden almış gibi oluyor eşim hiç anlamıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?