Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Iftara velime davetiydim sofrada yok yoktu ve su an acayip sisim yine de menümü vereyim..

Sahur: 1 has yumurta kk peynir
3 zeytin 1 dilim tam b ekm
2 ceviz 2 kuru kayısı
1 bardak süt domates salatalık

Iftar: 1.5 kepçe çorba
1.5 kepçe etli nohut
4 kaşık pilav üstü tavuk
2 3 kaşık vişne komposto

Ara 2 kayısı
Suyu çok az ictim su an yanımda ama totalde 1.5 litre

Kızlar kusura bakmiyorsunuz değil mi? Ev kalabalık. İftar sonrası çaya gelen falan yazamıyorum bir türlü. Cuma yine kilo bildirimleri 12ye kadar mı olacak?

İftardan sonra saat 2230 gibi
90 ip atlama
10 mekik
30 jumping (gerisini hatırlayamadım
3 set halinde 10 kere lesie hareketi (buda benim uydurmam)

İyi geceler kızlar sahur menumu yazayım birazdan yapmaya baslıycam İnş
Domateslı soganlı biberli kıyma kavurcam eşim için bende biraz pide ıle yerim biraz da Peynır domates salatalık
Şekersiz çay 1 lt su

Yok kız saol ama kimse oy vermek zorunda değil ki :)) bu arada berabere kaldık çok sevimdim o da hakediyordu..
Heheh valla ben tavuklu pilav ac ac güzel görünmüştü gözüm e ona vermiştim. Ama beraberlik de güzelmiş canım sevindim :)

Kızlar malum regl olunca oruç değilken mutfak dolaplarına girişeceğim. Aslında yesayla yeni sildik ama tekrar silesim geldi. Sonra da duvar cam balkon perde vs bu gün bunlarla uğraşacağım. Oğleye kadar biterse diğer odalara da girişirim. ay bir temizlik aşkı geldi nerden geldiyse kaçmadan evi kırklayayım

Yesayla sildik derken aynı anda o kendi dolaplarını sildi ben kendi dolaplarımı yanlış anlaşılma olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…