- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Teşekkür ederim cnm. . Ama en yakın rakiple arada 1 oy var.. üzgünüm biraz. .Anka geçmiş olsun canım..
hippotalamus vay vay vaaayyy madalyalar kazanılmış tebrikler canım çok sevindim
Heee su perde pilavıyla mı nasip meselesi canım ya. sonuçta senin de madalyan yoktu :)Teşekkür ederim cnm. . Ama en yakın rakiple arada 1 oy var.. üzgünüm biraz. .
Kız Bu arada bende sana vereydim 2 oy fark olurdu (kendimi teşhir ettim sanırımTeşekkür ederim cnm. . Ama en yakın rakiple arada 1 oy var.. üzgünüm biraz. .
Yok kız saol ama kimse oy vermek zorunda değil ki :)) bu arada berabere kaldık çok sevimdim o da hakediyordu..Kız Bu arada bende sana vereydim 2 oy fark olurdu (kendimi teşhir ettim sanırım)
Ben oyumu sana vermiştim :) Sevındım ikinizin adına da darısı ikıncıyeYok kız saol ama kimse oy vermek zorunda değil ki :)) bu arada berabere kaldık çok sevimdim o da hakediyordu..
Kısmet.. sırada iftar sofrası var.. hadi hep beraber katılalım ama yiyemeyelim :))Ben oyumu sana vermiştim :) Sevındım ikinizin adına da darısı ikıncıye
Heheh valla ben tavuklu pilav ac ac güzel görünmüştü gözüm e ona vermiştim. Ama beraberlik de güzelmiş canım sevindim :)Yok kız saol ama kimse oy vermek zorunda değil ki :)) bu arada berabere kaldık çok sevimdim o da hakediyordu..
Amannn çok detaylı sunum ekstra puan alır o yüzden imkansız benim.icin :)Kısmet.. sırada iftar sofrası var.. hadi hep beraber katılalım ama yiyemeyelim :))
Ben hiiççççç sevmem nefret ederim o yüzden zorla yedim israf olmasın mübarek günde diye.Hafifçik çok güzel inci.
Nasıl doydun? Bamya çorbasına bayılırıımmmmmm ayyyy
Yesayla sildik derken aynı anda o kendi dolaplarını sildi ben kendi dolaplarımı yanlış anlaşılma olmasın
Yapım aşamasındaydı o zaman dahaPuhahhahshhhsh söyle söyle hamile halimle beni nasıl çalıştırdığıni söyle hahahahhah
Madalya da cok yakismisKızlar bende yarın oruç tutabilirim.. sahura kadar bekliyip abdest alırım :)) sonra sahur fotosu atarım
Yapım aşamasındaydı o zaman daha
Buzdolabı kokmuyordur da sana öyle geliyordur artık herşey kokar sanaPuayhaahhahahahaha şaka maka yarın ogleden sonra tüm bozdolabı içini temizlemem lazım kokuyor garip şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?