Yapım aşamasındaydı o zaman daha
Haaa haaa a. O koku hamilelikten canımPuayhaahhahahahaha şaka maka yarın ogleden sonra tüm bozdolabı içini temizlemem lazım kokuyor garip şekilde
kolay gelsin kaç aylık kaç yasında kızınHerkese günaydın kızlar
Bu ara ugrayamiyorum. Benim ufaklığa tuvalete yapmayı öğretiyorum daha doğrusu öğretmeye çalışıyorum
Hala hiç tuvalete yapamadık. Evde koltuk hali yerler neresi varsa çiş oldu.temizle,kızı yika derken bütün gün peşinde koşmaktan halim kalmiyor.
Haaa haaa a. O koku hamilelikten canımyesa .ben 1 günde 3 defa buzdolabı silmiştim ama o koku yinede gitmiyor malesef.Allah yardım etsin canım inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin
ooooooo -4 olunmuşşşşGünaydın kızlar güzel bir gün olsun herkese bol eksilisinden
Günaydın bayanlaaaar
Dün erkenden uyumuşum.oğluşun aşısı var oraya gidiyorum.musmutlu bir gün olsunnn
Gunaydinlarrrrr
evetooooooo -4 olunmuşşşş
Günaydıııınnnn
miucum ne kadar gecikti bir dr mı gitsen adet söktürücü ilaçlar falan var bilgi alırsın hemBana gün aymadı. O regl bana gelene kadar da aymayacak.
Bugün moral sıfırın altıda sıfırrrr
Teşekkür ederim cnm ♡♡♡Madalya da cok yakismis
Cnm keşke ramazandan sonraya bıraksaydın.. zor olucak böyle. . Bide ramazan misafirliklerinde bezlemen gerekecek. . Aç kapa çocuklar kötü etkileniyor. . Her yere işiyorsa acil alıştırma kilodu al.. o söylemeden her 10 dkkada bir lazımlığa oturt yanında şarkılar söyle.. ben öyle alıştırdım. Benimki 2.5 yaşındaydı. 2 yaşında başlıcaktım baktım hazır değil..Herkese günaydın kızlar
Bu ara ugrayamiyorum. Benim ufaklığa tuvalete yapmayı öğretiyorum daha doğrusu öğretmeye çalışıyorum
Hala hiç tuvalete yapamadık. Evde koltuk hali yerler neresi varsa çiş oldu.temizle,kızı yika derken bütün gün peşinde koşmaktan halim kalmiyor.
Kızlar sahurumu yazim
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, bikaç çeşit peynir,1.5 dilim tam tahıllı ekmek, küçük ve ince bi peynirli tava böreği, şekersiz çay, 4 kiraz..1.5 lt su.. ilk sahurum.. fazla mı olmuş bilemedim ama acıkırım sütüm olmaz diye korkuyorum açıkcası..
Valla ben emzırmıyorum ama senle aynı yiyorum borek harıc benım sahurum aynı bide tek yumurta yiyorum yanı hiç fazla degil cnm afiyet olsunKızlar sahurumu yazim
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, bikaç çeşit peynir,1.5 dilim tam tahıllı ekmek, küçük ve ince bi peynirli tava böreği, şekersiz çay, 4 kiraz..1.5 lt su.. ilk sahurum.. fazla mı olmuş bilemedim ama acıkırım sütüm olmaz diye korkuyorum açıkcası..
Nasıl mutlu oluyor insan dimi :)evetve artık belli olmaya da başladı gömleğim dar geliyordu bugun giydim oldu
3-4 gün gecikti. Daha dr luk bir gecikme değil ama inşallah daha da gecikmezmiucum ne kadar gecikti bir dr mı gitsen adet söktürücü ilaçlar falan var bilgi alırsın hem
ben de olmadım cumadan beri bekliyorum ama şişkinliğim yok çok şükür gecikme nedenlerinde olan diyet spor seyahat bunlar etkiledi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?