Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Puayhaahhahahahaha şaka maka yarın ogleden sonra tüm bozdolabı içini temizlemem lazım kokuyor garip şekilde
Haaa haaa a. O koku hamilelikten canım yesa .ben 1 günde 3 defa buzdolabı silmiştim ama o koku yinede gitmiyor malesef.Allah yardım etsin canım inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin

Herkese günaydın kızlar
Bu ara ugrayamiyorum. Benim ufaklığa tuvalete yapmayı öğretiyorum daha doğrusu öğretmeye çalışıyorum

Hala hiç tuvalete yapamadık. Evde koltuk hali yerler neresi varsa çiş oldu.temizle,kızı yika derken bütün gün peşinde koşmaktan halim kalmiyor.

kolay gelsin kaç aylık kaç yasında kızın

Haaa haaa a. O koku hamilelikten canım yesa .ben 1 günde 3 defa buzdolabı silmiştim ama o koku yinede gitmiyor malesef.Allah yardım etsin canım inşallah kolay bir hamilelik geçirirsin

yok canım ya bu sefer hamilelikten değil gerçekten çok fena buzdolabım

ama silmeme rağmen devam ederse o zaman hamilelikten

Bana gün aymadı. O regl bana gelene kadar da aymayacak.
Bugün moral sıfırın altıda sıfırrrr
miucum ne kadar gecikti bir dr mı gitsen adet söktürücü ilaçlar falan var bilgi alırsın hem
ben de olmadım cumadan beri bekliyorum ama şişkinliğim yok çok şükür gecikme nedenlerinde olan diyet spor seyahat bunlar etkiledi beni

Cnm keşke ramazandan sonraya bıraksaydın.. zor olucak böyle. . Bide ramazan misafirliklerinde bezlemen gerekecek. . Aç kapa çocuklar kötü etkileniyor. . Her yere işiyorsa acil alıştırma kilodu al.. o söylemeden her 10 dkkada bir lazımlığa oturt yanında şarkılar söyle.. ben öyle alıştırdım. Benimki 2.5 yaşındaydı. 2 yaşında başlıcaktım baktım hazır değil..

Ahh ahh ben be şarkılar söyledim tuvalette. . Bütün aparman boşluktan beni dinlermiş :))

Kızlar sahurumu yazim
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, bikaç çeşit peynir,1.5 dilim tam tahıllı ekmek, küçük ve ince bi peynirli tava böreği, şekersiz çay, 4 kiraz..1.5 lt su.. ilk sahurum.. fazla mı olmuş bilemedim ama acıkırım sütüm olmaz diye korkuyorum açıkcası..

bence fazla değil canım emziren bir anne için gayet ideal :)

Valla ben emzırmıyorum ama senle aynı yiyorum borek harıc benım sahurum aynı bide tek yumurta yiyorum yanı hiç fazla degil cnm afiyet olsun

evetve artık belli olmaya da başladı gömleğim dar geliyordu bugun giydim oldu
Nasıl mutlu oluyor insan dimi :)
3-4 gün gecikti. Daha dr luk bir gecikme değil ama inşallah daha da gecikmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…