Aynı görüşteyimBen de emziriyorum sizin yarınız kadar yemiyorum. Borekle ekmek sut yapmaz ki. Onlar yerine sut yapacak şeyler yiyin bol su için.
25 aylık canımkolay gelsin kaç aylık kaç yasında kızın
Evet ya daha çok gaza geldim bakalım şu 70 lerin altına ne zaman inecemNasıl mutlu oluyor insan dimi :)
3-4 gün gecikti. Daha dr luk bir gecikme değil ama inşallah daha da gecikmez
İnci cnm inş yakın zamanda olucakEvet ya daha çok gaza geldim bakalım şu 70 lerin altına ne zaman inecem
benim de 5 gün gecikti şişkinliğin devam ediyormu
Canım küçükmüş aslında zorlanıyorsa ertele istersen. Hiç tuvalet eğitimi vermedim anlamam gerçi ama öyle gibi geldi.25 aylık canım
iyiymiş yaşıda öğrenir stres yapma ben 10 dk bir tuvalete götürüyordum bide tuvaletini yapan birini görsün komşu çocuğu falan doğal olduğunu anlasın biz çişe bay bay yapıyorduk25 aylık canım
Amin amin az kaldı 6 lı rakamlara :)Evet ya daha çok gaza geldim bakalım şu 70 lerin altına ne zaman inecem
benim de 5 gün gecikti şişkinliğin devam ediyormu
inşallah canım hep beraber inecez istediğimiz kilolaraİnci cnm inş yakın zamanda olucak
ya canım ya adaçayı içtin mi iyi geliyormuş bide soğan kürü var ama internetten okudum faydası olur mu bilememAmin amin az kaldı 6 lı rakamlara :)
Devam ediyor etmez mi. Beni delirtiyor
Şimdi evdeyim diye alistirayim dedim canım. Bayramdan 3 hafta sonrada türkiye ye tatile geleceğiz.alış veriş,valiz hazırla derken O zaman daha zor olur diye düşündüm. Biz döndukten sonra da burda hava soğur. Kat kat giyiniriz. Şimdi tam zamanı ama beni baya ugrastiracaga benziyorCnm keşke ramazandan sonraya bıraksaydın.. zor olucak böyle. . Bide ramazan misafirliklerinde bezlemen gerekecek. . Aç kapa çocuklar kötü etkileniyor. . Her yere işiyorsa acil alıştırma kilodu al.. o söylemeden her 10 dkkada bir lazımlığa oturt yanında şarkılar söyle.. ben öyle alıştırdım. Benimki 2.5 yaşındaydı. 2 yaşında başlıcaktım baktım hazır değil..
Ahh ahh ben be şarkılar söyledim tuvalette. . Bütün aparman boşluktan beni dinlermiş :))
Dün içmeyi unuttum bugün eve gidince içicem. soğan kürü yapamam adı midemi bulandırdıya canım ya adaçayı içtin mi iyi geliyormuş bide soğan kürü var ama internetten okudum faydası olur mu bilemem
Yok canim.malesef olamadimeylul7158eylul canım sen oldun mu regl?
canım geçmiş olsun Allah şifa versinKizlar babam kanserden dolayi ameliyat oldu bu aralar cok sik ziyaret edemeyebilirim burayi mazur gorun.
Cok tesekkur ederim canim sag olcanım geçmiş olsun Allah şifa versin
Geçmiş olsun cnm. .Kizlar babam kanserden dolayi ameliyat oldu bu aralar cok sik ziyaret edemeyebilirim burayi mazur gorun.
Çok geçmiş olsun canım. Başka tedavilere gerek kalmadan tümden iyileşir inşallah.Kizlar babam kanserden dolayi ameliyat oldu bu aralar cok sik ziyaret edemeyebilirim burayi mazur gorun.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifasını versin. Moralinizi yüksek tutunKizlar babam kanserden dolayi ameliyat oldu bu aralar cok sik ziyaret edemeyebilirim burayi mazur gorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?