Kizlar babam kanserden dolayi ameliyat oldu bu aralar cok sik ziyaret edemeyebilirim burayi mazur gorun.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim.şifa versin.Kizlar babam kanserden dolayi ameliyat oldu bu aralar cok sik ziyaret edemeyebilirim burayi mazur gorun.
Canım küçükmüş aslında zorlanıyorsa ertele istersen. Hiç tuvalet eğitimi vermedim anlamam gerçi ama öyle gibi geldi.
Evet orda bapıyonuz dedi çişş dedim sen bezine yapıyorsun biz oraya dedim ben de bapcam dedi gittisenin oğluşun nasıl öğrendi çişe gitmesi gerektiğini kendi kendine mi anaaaaa hiç bilmiyordum anka
Evet orda bapıyonuz dedi çişş dedim sen bezine yapıyorsun biz oraya dedim ben de bapcam dedi gitti
18 aylıktı bi de. Benim çocukların normal olmadığını söylemiştim ya
Bana gün aymadı. O regl bana gelene kadar da aymayacak.
Bugün moral sıfırın altıda sıfırrrr
Kizlar babam kanserden dolayi ameliyat oldu bu aralar cok sik ziyaret edemeyebilirim burayi mazur gorun.
Hayırlısı neyse öyle olsun canım tabi evli olunca acaba mı diyor insan dimi? onun stresi farklı olur.Benimde öyle sabaha kadar uyumadım
İnşallah bişey yoktur kaza kurşunu olmaz
Çok çok geçmiş olsun
Canım bemim Allahım şifa versin.tez zamanda geçmiş olur inşallah...Kizlar babam kanserden dolayi ameliyat oldu bu aralar cok sik ziyaret edemeyebilirim burayi mazur gorun.
Ooo Miu'nun misafiri gelmiiiiiiş. Darısı bana.
Ayyy nihayet canım ya amma bekletti misafirin
Ooooooo hadi kutlu olsun Yemişsin kırmızı karti :)
Ooo Miu'nun misafiri gelmiiiiiiş. Darısı bana.
halası geldi halası
Ayyy nihayet canım ya amma bekletti misafirin
bu nasıl bir mutluluk ya
Cumaya kalmadan oldu diyebu nasıl bir mutluluk yahadi gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?