Anneler uyumaz canım . Selamlar bu aradaYa cok basım agrıyor oglen kızım uyuyunca 1 saat bende uyuyorum ondan oluyor sanırım uyku iyi gelmiyor bana
Ve aleykümselam cnm ya zaten kız dogdugundan beri uykuyu unuttum Anneler uyumaz canım . Selamlar bu arada
Çokk az değil mi ? Canım . Naptın böyleHayırlı iftarlar kızlar
İftar menum
Şehriye corbası
Domates salatalık roka
1 dılım karpuz
Arada erik biraz leblebi
Hedefe ulaşmışın yani ?!?! CanımPilav yapmadim, çocuklar spagetti istemişti yaptım. Kendime de mercimek çorbası yaptım. 80 kilo çıktım şimdi, 1 kilo gitmiş.
Cnm iftarda iştahım hiç olmuyor nedense akşam Üzeri acıkıyorum sonra gecıyor iftarda sahura kadar yiyorum bıseyler uyumadığım için erik yedım leblebi yedım mesela mutfağı topluycamÇokk az değil mi ? Canım . Naptın böyle
Ayy biri farketti. Evet canım 1. hedefimdi.Hedefe ulaşmışın yani ?!?! Canım
Tebrikler o zamanAyy biri farketti. Evet canım 1. hedefimdi.
Aslında az yemek tabi iyi de . İşte Mubarek Ramazan da takaattan düşmeyesin. Bir de kızın var. Azcık yoruyo seni sanki . O yüzden didimCnm iftarda iştahım hiç olmuyor nedense akşam Üzeri acıkıyorum sonra gecıyor iftarda sahura kadar yiyorum bıseyler uyumadığım için erik yedım leblebi yedım mesela mutfağı topluycam
Ya aslında çok şükür Öyle aman Bı yaramazlık yapmaz hamdolsun ama sokağa cıkmak istiyor oglen uykusundan önce bide uyanınca indiriyorum ondan yoruluyorum oruç olmasam oda yormuyor ben cok yemek yemem zaten benı abur cubur mahvettiAslında az yemek tabi iyi de . İşte Mubarek Ramazan da takaattan düşmeyesin. Bir de kızın var. Azcık yoruyo seni sanki . O yüzden didim
Bilmiyorum unuttum :)Tebrikler o zaman
. İkinci hedef kaç ?
Canım hadi ikinci hedefi 70 yaz.. ben 102.5 ile başladım bebeğim 6 aylık olunca. . Ilk hedefim 90 dı ikincisi 80.. asıl hedefim eğer dayanabilirsem 75.. inş olur ya.. bi bakmışım burada 5 kilo verdim bile.. Bugün iftardan sahura bişey yemedim. Sadece su ve bi bardak çay. . Acıkmadım ya.. midemiz mi küçülüyor nedir?? :))Sahurcular. Elinde suyum 3e kadar içip sonra sahur yapacağım. 1 lt oldu.
Bana kalsa 65 yazacağım ama çok mu uzak olur? 70 olması iyi. Sonra da 60 olur. Boyum 162 zaten.Canım hadi ikinci hedefi 70 yaz.. ben 102.5 ile başladım bebeğim 6 aylık olunca. . Ilk hedefim 90 dı ikincisi 80.. asıl hedefim eğer dayanabilirsem 75.. inş olur ya.. bi bakmışım burada 5 kilo verdim bile.. Bugün iftardan sahura bişey yemedim. Sadece su ve bi bardak çay. . Acıkmadım ya.. midemiz mi küçülüyor nedir?? :))
Yavaş yavaş gidelim.. hedeflere ulaştıkça mutlu olur, motive oluruz. .Bana kalsa 65 yazacağım ama çok mu uzak olur? 70 olması iyi. Sonra da 60 olur. Boyum 162 zaten.
Kesinlikle.Yavaş yavaş gidelim.. hedeflere ulaştıkça mutlu olur, motive oluruz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?