Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaptan bugün acaip yoğun bir gündü.
İftardan sonra arkadaşlar ısrar etti okey oynamaca , tatlı yemece..

Tamam kızmayın hemen . Ben tatlı
Yemedimmmm . Çay içtim . Kahve içtim

Elime ne zaman tel onumu alıp ne var ne yok diye girmeye kalkıyorum arkadaş bırak şunu konuşmaya geldik deyip elimden aldı
Dolayısıyla giremedim
Neyseee !
Menüm sahur
Cacık kepek ekmeği iki dilim
3 parça yani 1,5 tam ceviz
Su

İftar
2 hurma
4 zeytin
3 yaprak sarması
Yarım porsiyon çökelek böreği
1 bardak ayran
1 türk kahvesi
2 bardak çay
8-10 antep fıstığı
Su 2 litre
Spor mağlesef yok
Biraz dinleneyim belki yaparım

Çokk az değil mi ? Canım . Naptın böyle
Cnm iftarda iştahım hiç olmuyor nedense akşam Üzeri acıkıyorum sonra gecıyor iftarda sahura kadar yiyorum bıseyler uyumadığım için erik yedım leblebi yedım mesela mutfağı topluycam

Cnm iftarda iştahım hiç olmuyor nedense akşam Üzeri acıkıyorum sonra gecıyor iftarda sahura kadar yiyorum bıseyler uyumadığım için erik yedım leblebi yedım mesela mutfağı topluycam
Aslında az yemek tabi iyi de . İşte Mubarek Ramazan da takaattan düşmeyesin. Bir de kızın var. Azcık yoruyo seni sanki . O yüzden didim

Aslında az yemek tabi iyi de . İşte Mubarek Ramazan da takaattan düşmeyesin. Bir de kızın var. Azcık yoruyo seni sanki . O yüzden didim
Ya aslında çok şükür Öyle aman Bı yaramazlık yapmaz hamdolsun ama sokağa cıkmak istiyor oglen uykusundan önce bide uyanınca indiriyorum ondan yoruluyorum oruç olmasam oda yormuyor ben cok yemek yemem zaten benı abur cubur mahvetti şimdi onlarda olmayınca tum gun bısey yemesem de aramıyorum ama artık saglikli beslenmeye dikkat ediyorum kahvaltımı cok guzel yaparım hep buda Bı etken kız ne uzun yazdım kolum yoruldu

Sahurcular. Elinde suyum 3e kadar içip sonra sahur yapacağım. 1 lt oldu.
Canım hadi ikinci hedefi 70 yaz.. ben 102.5 ile başladım bebeğim 6 aylık olunca. . Ilk hedefim 90 dı ikincisi 80.. asıl hedefim eğer dayanabilirsem 75.. inş olur ya.. bi bakmışım burada 5 kilo verdim bile.. Bugün iftardan sahura bişey yemedim. Sadece su ve bi bardak çay. . Acıkmadım ya.. midemiz mi küçülüyor nedir?? :))

Bana kalsa 65 yazacağım ama çok mu uzak olur? 70 olması iyi. Sonra da 60 olur. Boyum 162 zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…