Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yesacim ben de bugun kurufasulye pisirdum sen ben gapitorum dedugin icin fokurdarken iki kavanoza koyup kapaklarini esime sıktırdım ters cevirip beze sardim canim cok merak ediyorum insallah bozulmaz

Kizlar
Masallah canim sifir kacamak bravo

Valla kizlar oruc tutan arkadaslarimin menulerinde kacamak gorunce hic uyarasim gelmiyo yorumlayasimda gelmiyo sekeri dusuyor cani cok cekiyor yiyor hakki da yani öle görūyorum ben

Menulerini sabahtan daha doyuruvu hazirlnirsa sekerli yiyeceklere karbinhidratli yiyeceklere daha az meyilli olunur diye dusunuyorum. Proteini cok iyi ayarlamak lazim tok tutar eksik edilmese iyi olur
Tatli ihtiyaci okunursada sekersiz sutlac sekersiz bal kabagina bir tatli kasigi pekmez tarfin hindistan cevizi dokulerek tuketilebilinir. Bole hafif tatlilarla gecistirilebilinir
Illaki tatli istegi cok olacaktir

Miucum.yune menun tuyden hafif miden baya baya kuculmustur demi bu kadar az yiyecekle kendinj tok hissediyor musun

Yesacim mide bulantilatin basladi mi ?

Masallahh yaa doyurucu kacamaksiz ben saldiriyordum tatliya oruc tutunca

Kizlar masallahiniz var birsuru sayfa birikmis okumadigim yine bircogunu okuyamadim.
Oglumu uyuttum mutfagi toparladim bebem simdi annee diye kalkar meme emmeye nobetim baslar ben uykuya

Hepinizi opuyorum. Afiyet seker bal olsun yanliz YARAMASIN

Menum
1 kase yayla corbasi
1 kasik nohut
2 kasik pilav
2 kofte
Ayran
Salata
1 sekerpare
Yemege davetliydim minumum yemege çalıştım bu kadar oldu
Harika beslenmissin bence canım gayet az ve ölçülü böyle olunca şekerpare beni rahatsız etmedi

Ben geldim epey yazmışsınız okudum hepsini ama Cvp yazamıyacam hepsi aklımdan uçup gitti
Bizde komşuyla iftardan sonra yaprağı sardık bitti şükür misafir gelirse pişiririm rahat olur
Bir sürü bulaşık var gözlerim kapanıyor sporda yapamadım
Yarın gündüz Ebru şallaı Plates yapıcam kendime söz verdim
Ben kaçar yarın sabah görüşürüz iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…