Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Evet haklisin.
Canım bu menunu yaz bi göster ne diyecek diyetisyen çok merak ediyorum

Bence çok kötü
Bence de cok kotu

Ayyyy valla rahatladım ama ben ama ben ama ben diye açıklama yapacaksın sandım :)

Hadi bakalım güzel bir hafta olsun diyetisyen dediklerini yazdıklarını paylasirsin:)
Bence ne gibi yemekler yiyor onun için dedi. Şimdi listeye kuşkonmaz yazsa yiyebilecek misin? Ben yemeyi bırak bulamam bile. Ne tür yemekler yiyor ondan istedi listeyi.

Bu hafta ölçtüreyim aaaa kas değilse kilodur gerçi yağ oranını da gösteriyor. Bakalım bi yaptırayım.

Yok kız vücut taş gibi baya baya sıkı diyeyim. Sadece yürüyüş aynen
O detaylı ölçümü burada bir alışveriş merkezinde ücretsiz yapıyorlardı kaldırmışlar. Ben de yaptırmayı çok istiyorum.

O detaylı ölçümü burada bir alışveriş merkezinde ücretsiz yapıyorlardı kaldırmışlar. Ben de yaptırmayı çok istiyorum.
Evet valla çok iyi oluyor insan vücudunda ne var yok öğreniyor. Asıl güzeli bir süre sonra alınan ölçümle karşılaştırmak.

Cnm corba yı zor bitirdim valla o bile cok geldi ıkıdebır sofradan kalk otur zaten doyuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…