- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Evet haklisin.Bence bozmayacagim derken şu an yediklerini bi yaz bi bakayım ona göre sana uygun olan şekilde ayarlarız demek istemiştir
Mesela ben gittiğimde bizim evde bakliyat çok piser dedim o da ona göre ayarlamaya çalıştı
Biz hep hindi yeriz diyen birine ona göre yazar
Bence de cok kotuCanım bu menunu yaz bi göster ne diyecek diyetisyen çok merak ediyorum
Bence çok kötü
Evet haklisin.
Bence de cok kotu
Bence ne gibi yemekler yiyor onun için dedi. Şimdi listeye kuşkonmaz yazsa yiyebilecek misin? Ben yemeyi bırak bulamam bile. Ne tür yemekler yiyor ondan istedi listeyi.Ayyyy valla rahatladım ama ben ama ben ama ben diye açıklama yapacaksın sandım :)
Hadi bakalım güzel bir hafta olsun diyetisyen dediklerini yazdıklarını paylasirsin:)
Bu hafta ölçtüreyim aaaa kas değilse kilodur gerçi yağ oranını da gösteriyor. Bakalım bi yaptırayım.Yağ kas ölçümü yaptırdığın yerde tekrar yaptırsana.
Yok kız vücut taş gibi baya baya sıkı diyeyim. Sadece yürüyüş aynen@MiuLego sarkman yoksa bence sadece yürüyüş yap.
Diyetisyen e gittin madem sözünü dinle..gitsin kilolarrrrr gitsin
Regl olacagim cok siskinlik var. Ya arti cikarsam cok korkuyorum.
Bence ne gibi yemekler yiyor onun için dedi. Şimdi listeye kuşkonmaz yazsa yiyebilecek misin? Ben yemeyi bırak bulamam bile. Ne tür yemekler yiyor ondan istedi listeyi.
O detaylı ölçümü burada bir alışveriş merkezinde ücretsiz yapıyorlardı kaldırmışlar. Ben de yaptırmayı çok istiyorum.Bu hafta ölçtüreyim aaaa kas değilse kilodur gerçi yağ oranını da gösteriyor. Bakalım bi yaptırayım.
Yok kız vücut taş gibi baya baya sıkı diyeyim. Sadece yürüyüş aynen
Çok mu olmuş cnm anlamadım :)Canım ana yemekten sebze ise 4 kaşık başka bir yemek ise ölçülü yeseydin Sanki :)
Evet valla çok iyi oluyor insan vücudunda ne var yok öğreniyor. Asıl güzeli bir süre sonra alınan ölçümle karşılaştırmak.O detaylı ölçümü burada bir alışveriş merkezinde ücretsiz yapıyorlardı kaldırmışlar. Ben de yaptırmayı çok istiyorum.
Bir an aklimdan ama benli cunleler de gecmedi degil.yaniAyyyy valla rahatladım ama ben ama ben ama ben diye açıklama yapacaksın sandım :)
Hadi bakalım güzel bir hafta olsun diyetisyen dediklerini yazdıklarını paylasirsin:)
Dinlemem mi simdiden yarinin yemegini ayarladim.Diyetisyen e gittin madem sözünü dinle..
Cnm corba yı zor bitirdim valla o bile cok geldi ıkıdebır sofradan kalk otur zaten doyuyor insanÇok çok güzel..
Bravoo. Flo bir de dün hunharca yemeseydin kimbilir kaç eksi çıkacaktı. Şuan bile çok güzel eksi.
Ay bir yudum hafifcecik. İftarda bu kadar az yemek başarı valla.
Yine harika korhicim bayıldım.
Tebrikler hippo. Güzel menü olmuş afiyet olsun..
Sagol cnm :)Hafif olmuş canım afiyet olsun
1florence_N sen kaç kilo verdin?? Kaçırdım ben onu...
Ee iyi işte.. bende 1.1.. daha yüzde hesabı var..
İyide kilolu olan tabi daha fazla verir. Yüzde daha önemli. . Ne listesi? ?Kilosu az olup 1 kilo verenin yüzdesi yüksek çıkıyor. Ben yüzdeye bakmıyorum o yüzden. Listeye başlasam mı ki. @anka_misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?