yeni tartı gelmedi mi bide aynı yerde tartıl ben tartının yerini hiç değiştirmiyorumKızlar sanki bende de bi şişkinlik var.. önce 88 di şimdi 88.6( yada bilemiyorum tartıda azcık kafayı yemiş.. üff kaç gündür korkumdan bişey de yemiyorum sadece iftar sahur su.. meyve bile yok
Yaa eşim inat.. tamir ederim ben onu diyo.. yaa al işte yenisini diyorum..yeni tartı gelmedi mi bide aynı yerde tartıl ben tartının yerini hiç değiştirmiyorum
aminnnn Rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşamayı nasip etsinAy sipalar yaaaa allah acilarini göstermesin annelik bambaşka bir şeymiş gerçekten
A101 e yarın geliyor sen al istersen yakında var mıYaa eşim inat.. tamir ederim ben onu diyo.. yaa al işte yenisini diyorum..
Maalesef hafifleyince bitiyor canım yani bitmeye yakınya benden herkes çok umutlu da öğlen tartıldım -400 üm regl şişkinlik mi bilemedim ama iki gün var tartıya yarında hastalığım bitiyor inşallah 1 kilo gider
senin şişkinlik ne zaman gidiyor olunca mı bitince mi benim bitince
63Ya kizlarrr ben bayaaaa hi eksiyi gördüm yaaa sisikinlik varmis heralde hedefe kaldi 3 bilin bakalim kaç kiloyum
Aaa çok sevindim canım benim :)) ama hedefe ulaşınca bunu da beğenmeyeceksinYa kizlarrr ben bayaaaa hi eksiyi gördüm yaaa sisikinlik varmis heralde hedefe kaldi 3 bilin bakalim kaç kiloyum
Aaa çok sevindim canım benim :)) ama hedefe ulaşınca bunu da beğenmeyeceksin
Kızlar ya mesajları alıntıladım cevap yazarken şarjım bitti. Tekrar alıntılamayayım.
Akşam çocuklarla oyalanıp yememeyi düşünüyorum. Fırsat buldukça da eşimin tabağına yollarım tabağımdakileri. Atlatırım.
Bencede bekleme canimm çok geç oluyorBugün iftarı beklemeyecem yemek yemek için saat çok geç oluyor 4 gibi yiyip günü kapatacam inşalalh. Zaten sabah cisslarim var
Bencede bekleme canimm çok geç oluyorBugün iftarı beklemeyecem yemek yemek için saat çok geç oluyor 4 gibi yiyip günü kapatacam inşalalh. Zaten sabah cisslarim var
Aa var yakında.. ne marka??A101 e yarın geliyor sen al istersen yakında var mı
canım dijital değil ama mekanik baskül markası AprillaymısAa var yakında.. ne marka??
ayyyyy çok mutlu oldumYa kizlarrr ben bayaaaa hi eksiyi gördüm yaaa sisikinlik varmis heralde hedefe kaldi 3 bilin bakalim kaç kiloyum
Canimmmm cok sagol insallah hedefi de görürüm, hep beraber görücez elbette hepimiz birbirimizin hedefine sahit olcaz insallah babyayyyyy çok mutlu oldumhelal sana sily tebrikler darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?