- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
boşver işi oğluşunla oyna çocuklar çok çabuk büyüyorÜff benimde işim var ama oğlum durmuyo bacaklarıma yapışıyor iş yaptırmıyo.
Boşvere boşvere ne hale geldik :)))boşver işi oğluşunla oyna çocuklar çok çabuk büyüyordoya doya yaşa
Boşvere boşvere ne hale geldik :)))
Insallah da bu siskinlikle zor ühuuuuu(aglama efekti )ayyy sağol canım benim inşallah senin kilona da inerim sende hedefine ulaşırsın
Cuma tartı bildirimlerini ayaklarını yerden yükseğe kaldırarak oku ki beynine kan gitsin devamlı inci de şok edecek bende tam tersi şok edecemo sinsice ilerliyor. Daha -5 den fazla da verdi ama demiyor kimseye. Cuma kalp krizi geçirtecek bana
Insallah da bu siskinlikle zor ühuuuuu(aglama efekti )
Cuma tartı bildirimlerini ayaklarını yerden yükseğe kaldırarak oku ki beynine kan gitsin devamlı inci de şok edecek bende tam tersi şok edecem
Cok haklısın canımboşver işi oğluşunla oyna çocuklar çok çabuk büyüyordoya doya yaşa
Ama ısrar etmişler, belliki hatırı sayılır insanlar..Kızlar bu gün iftara davetliyiz.ben normalde gitmem bi yere kızımla çok zor oluyor ama çok ısrar ettiler tamam dedim.
Demin aramış hamur mayalayacağım akşama kahvaltı gibi yiyelim diye ben de ne diyeyim olmaz diyemedim. Napsam ki sizce. Sevmem de aslında off. Yiyormuş gibi yapsam çocuklarla mı oyalansam acaba.
Biliyorum canım pazar akşam iftar öncesi 400 eksiydim, sonra birden bire artılara çıktım regl etkisi ile, bugün de regl oldum cumaya kadar gider umarımSenin en az 300 gr verip gelmen lazım.
Bence çocuklara yedir canım sende arada kaynarsın. bi tadına bakınca bazen tutamayabiliyituz çünkü.Kızlar bu gün iftara davetliyiz.ben normalde gitmem bi yere kızımla çok zor oluyor ama çok ısrar ettiler tamam dedim.
Demin aramış hamur mayalayacağım akşama kahvaltı gibi yiyelim diye ben de ne diyeyim olmaz diyemedim. Napsam ki sizce. Sevmem de aslında off. Yiyormuş gibi yapsam çocuklarla mı oyalansam acaba.
kahvaltı gibi dediyse çorba salatada mı olmaz acaba inşallah vardır da çorba salata çok azda hamur işi yersinKızlar bu gün iftara davetliyiz.ben normalde gitmem bi yere kızımla çok zor oluyor ama çok ısrar ettiler tamam dedim.
ya benden herkes çok umutlu da öğlen tartıldım -400 üm regl şişkinlik mi bilemedim ama iki gün var tartıya yarında hastalığım bitiyor inşallah 1 kilo giderInsallah da bu siskinlikle zor ühuuuuu(aglama efekti )
Cuma tartı bildirimlerini ayaklarını yerden yükseğe kaldırarak oku ki beynine kan gitsin devamlı inci de şok edecek bende tam tersi şok edecem
ben kucağıma sığıyorken hala kucaklayıp seviyorum 2 seneye kucağada gelmezCok haklısın canım
Günaydın miuuuuuuuuı
öyle yapayım evet yoksa baygınlık falan geçirebilirimInsallah da bu siskinlikle zor ühuuuuu(aglama efekti )
Canım sadece hamur işi varsa ve gözünün de içine bakıyorsa ye diye bir tane al tabağına yavaaaaş yavaaaaaş ye ama baya yavaş ye onlar da seni çok yedi sansın ki daha da ye diye ısrar etmesin. Ama alternatifin varsa zaten yemezsin. Ayda yılda bir iftar davetin gidiyormuşsun zaten olduğu kadar tutarsın kendini :)Kızlar bu gün iftara davetliyiz.ben normalde gitmem bi yere kızımla çok zor oluyor ama çok ısrar ettiler tamam dedim.
ya benden herkes çok umutlu da öğlen tartıldım -400 üm regl şişkinlik mi bilemedim ama iki gün var tartıya yarında hastalığım bitiyor inşallah 1 kilo gider
senin şişkinlik ne zaman gidiyor olunca mı bitince mi benim bitince
sen kaçsınKEYİFLENDİM AY HAHAHAHAHA
içiyorum yatmadan öncede içtim bugün sporu artırmaya çalışayım inşallah işe yararinciakis inci bolca yeşilçay adaçayı iç canım benim maydonoz suyu vs ödem attırıcı çaylar iç ve boool su iç cumaya şişlik ödem falan kalmaz hiiiiç sıkma canını senden gider daha baya
Ay sipalar yaaaa allah acilarini göstermesin annelik bambaşka bir şeymiş gerçektenben kucağıma sığıyorken hala kucaklayıp seviyorum 2 seneye kucağada gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?