Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

ayyy sağol canım benim inşallah senin kilona da inerim sende hedefine ulaşırsın
Insallah da bu siskinlikle zor ühuuuuu(aglama efekti )
o sinsice ilerliyor. Daha -5 den fazla da verdi ama demiyor kimseye . Cuma kalp krizi geçirtecek bana
Cuma tartı bildirimlerini ayaklarını yerden yükseğe kaldırarak oku ki beynine kan gitsin devamlı inci de şok edecek bende tam tersi şok edecem

Kızlar bu gün iftara davetliyiz.ben normalde gitmem bi yere kızımla çok zor oluyor ama çok ısrar ettiler tamam dedim.
Demin aramış hamur mayalayacağım akşama kahvaltı gibi yiyelim diye ben de ne diyeyim olmaz diyemedim. Napsam ki sizce. Sevmem de aslında off. Yiyormuş gibi yapsam çocuklarla mı oyalansam acaba.

Ama ısrar etmişler, belliki hatırı sayılır insanlar.. bir parça ( bence ) yemelisin sonrasinda nasil olsa yakarsın bi şeklilde.. hem bünyeyi arada bir şaşırtmak lazım sen yaparsın

Senin en az 300 gr verip gelmen lazım.
Biliyorum canım pazar akşam iftar öncesi 400 eksiydim, sonra birden bire artılara çıktım regl etkisi ile, bugün de regl oldum cumaya kadar gider umarım
Bence çocuklara yedir canım sende arada kaynarsın. bi tadına bakınca bazen tutamayabiliyituz çünkü.

kahvaltı gibi dediyse çorba salatada mı olmaz acaba inşallah vardır da çorba salata çok azda hamur işi yersin
bizim evdede bugün hamur işi var eşim kayseri yağlaması istedi bide dün bana niye hiç tatlı yapmıyon diye sordu bilmem vakit olmuyor o yüzden hazır alıyorum dedim oysaki nefsime hakim olamam diye yapmıyorum

Cuma tartı bildirimlerini ayaklarını yerden yükseğe kaldırarak oku ki beynine kan gitsin devamlı inci de şok edecek bende tam tersi şok edecem
ya benden herkes çok umutlu da öğlen tartıldım -400 üm regl şişkinlik mi bilemedim ama iki gün var tartıya yarında hastalığım bitiyor inşallah 1 kilo gider
senin şişkinlik ne zaman gidiyor olunca mı bitince mi benim bitince

Günaydın miuuuuuuuuı

öyle yapayım evet yoksa baygınlık falan geçirebilirim
Canım sadece hamur işi varsa ve gözünün de içine bakıyorsa ye diye bir tane al tabağına yavaaaaş yavaaaaaş ye ama baya yavaş ye onlar da seni çok yedi sansın ki daha da ye diye ısrar etmesin. Ama alternatifin varsa zaten yemezsin. Ayda yılda bir iftar davetin gidiyormuşsun zaten olduğu kadar tutarsın kendini :)

hmmm
hmmmmm
hmmmmmmmm
hmmmmmmmmmmmm

içiyorum yatmadan öncede içtim bugün sporu artırmaya çalışayım inşallah işe yarar

Kızlar sanki bende de bi şişkinlik var.. önce 88 di şimdi 88.6 ( yada bilemiyorum tartıda azcık kafayı yemiş.. üff kaç gündür korkumdan bişey de yemiyorum sadece iftar sahur su.. meyve bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…