Yumurta da haşlatayım yumurta peynir zeytin domates geçiştireyim. Napayım zaten artıdayım.Ama hic bir sey yemezsen halsiz kalmaz misin canimm
Canimmmm cok sagol insallah hedefi de görürüm, hep beraber görücez elbette hepimiz birbirimizin hedefine sahit olcaz insallah babyayyyyy çok mutlu oldumhelal sana sily tebrikler darısı başımıza
Meraktayim canim nasil bakim kilocukKızlar bi tartılim bakem..
56.7 idim sabah. ama cuma günü o saatten bi 4 saat sonrası tartınıyorum. Bugün iftarı güzel atlatırsam cuma inşallah 56.7 nin altına inmiş olurum :)sen kaçsın
Yarar canım içini rahat tutiçiyorum yatmadan öncede içtim bugün sporu artırmaya çalışayım inşallah işe yarar
YAAAAA GÜNÜN EN GÜZEL HABERİİİİİİ YAŞASIN BEEE HARİKASINYa kizlarrr ben bayaaaa hi eksiyi gördüm yaaa sisikinlik varmis heralde hedefe kaldi 3 bilin bakalim kaç kiloyum
KAÇ KAÇ KAÇ KAÇKızlar bi tartılim bakem..
ÖLCEM MERAKTAN KAAAAÇBende tartılayım bakim
56.7 idim sabah. ama cuma günü o saatten bi 4 saat sonrası tartınıyorum. Bugün iftarı güzel atlatırsam cuma inşallah 56.7 nin altına inmiş olurum :)
Yarar canım içini rahat tut
YAAAAA GÜNÜN EN GÜZEL HABERİİİİİİ YAŞASIN BEEE HARİKASIN
KAÇ KAÇ KAÇ KAÇ
ÖLCEM MERAKTAN KAAAAÇ
Yine yanlis oldu galiba_ 1.3Ay yanlış oldu kız başlangıç kilona bakmışım hahhaahah. Tam 1 kilo mu verdin kuzumSily
Bi beceremedim ayYine yanlis oldu galiba_ 1.3
Kuzum patır patır verelim inşallah şu 2 günde kiloları. Şuan bisikletten yazıyorum terliyorummmmm_600 cok iyi @MiuLego ve 2 gun daha var
Canim @MiuLego cum şımdı tekrar tartildim emin olmak ıçin 63.2 ay saka gibi valla
As bayrakları aaasssssss
Çok güzel olacaaaaak menülerin harika çünküBende hiç kaçamaksız devam ediyorum.bakalım kaç çıkacağım cumaya
Ayyy inşallah miucum cumaya kadar tartılmayacağımBi beceremedim ay
Kuzum patır patır verelim inşallah şu 2 günde kiloları. Şuan bisikletten yazıyorum terliyorummmmm
As bayrakları aaasssssss
Çok güzel olacaaaaak menülerin harika çünkü
Canımcımm zümrem reglden dolayı çiko yenmiş sanırımBen menümü vereyim
Sahur 1 k kayısı 1 hurma
Sabah 10.30: 2 dilim gözleme
Bir tane çikolata(cokonat)
Nescafe
Ara türk kahvesi 3 hurma 1 k kayısı
Akşam 16.00: 1 kepçe çorba
1 baget ,sade yeşillikten salata
Bu saatten sonra bitki caylari
Şekersiz kahve
3 litre su
Spor 9.600 adım
Sporda süper yazmayı unutmuşummBen menümü vereyim
Sahur 1 k kayısı 1 hurma
Sabah 10.30: 2 dilim gözleme
Bir tane çikolata(cokonat)
Nescafe
Ara türk kahvesi 3 hurma 1 k kayısı
Akşam 16.00: 1 kepçe çorba
1 baget ,sade yeşillikten salata
Bu saatten sonra bitki caylari
Şekersiz kahve
3 litre su
Spor 9.600 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?