bu haftada miucuğumu eziğimde haftaya söz daha az kilo vericeminciakis yavaş yavaş verir misin kilolarını acelen ne kuzum sıraya girin bir hafta biriniz bir hafta biriniz kavga etmeyin lütfen
seni kib leyip ban mı yedirsem kafamda acayip planlarbu haftada miucuğumu eziğimde haftaya söz daha az kilo vericem
Az kilo ver de bak napıyorum senibu haftada miucuğumu eziğimde haftaya söz daha az kilo vericem
sağol canım benim ama şu miu insanda yeme aşkı bırakmıyor ki hedefi bi tutturayımda inşallah yerimhemen yazayımmmm :):)
eylul canım o kadar gec saatte yeme lutfen
ıncı cok guzel gıdıyorsun bu hafta benden sana t ile başlayan ı ile biten şeyden hak :)
miu sen kas yaptın ya kas daha agırdır o yuzden kılon az görünmüyor
anka kaptan dıyetısyenı bırakmasa mıydın daha fena oldun sankıııııııııııı :)
miu bi rakip bi kaptan yardımcısı oluyorduAz kilo ver de bak napıyorum seni
iş ve aşkı asla karıştırmammiu bi rakip bi kaptan yardımcısı oluyordu
Günaydın miuuuuuuuuıGÜNAYDINNNNNNN
Ahh canımmm çok iyi anlıyorum seni. Çubuk kraker elma ye bastırır belki.ben yardım ederim kaptan ama yeter ki yemek yap deme nolurrrrrrrrrrrrr bi de buzdolabının kapagını acmayımmmmmmmmmm
baska her seye varım dıyorrrrrrrrrrrrrrrrr :)
hemen yazayımmmm :):)
eylul canım o kadar gec saatte yeme lutfen
ıncı cok guzel gıdıyorsun bu hafta benden sana t ile başlayan ı ile biten şeyden hak :)
miu sen kas yaptın ya kas daha agırdır o yuzden kılon az görünmüyor
anka kaptan dıyetısyenı bırakmasa mıydın daha fena oldun sankıııııııııııı :)
Yesa hoş geldin özledik seni
Mide bulantıları çok kötü oluyor ben hamileyken 5 kilo vermiştim idrar tahlilinde enfeksiyon çıkmıştı tahlillerini ihmal etmeden yaptır oldu mu
Eğer dikkat etmezsen tekrarlar bi ilaç var seklav mıydı neydi benim daha çok midemi bulandırıyordu içmemiştim bol su ve temizlikle geçmiştiYaptırdım canım bende de çıkti
Sonra su içtim tekrar yaptırdım tahlil ve geçti :)
Eğer dikkat etmezsen tekrarlar bi ilaç var seklav mıydı neydi benim daha çok midemi bulandırıyordu içmemiştim bol su ve temizlikle geçmişti
Çok geçmiş olsun
Senin ilk Bebek mi Yesa
Hayırlısıyla kucağına alırsın yawrunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?