Ben ilaca bağlıyorum sonuçta kilo yapan bir ilacti ve vücut bence ona direniyor ama gitmeye başlamışsa devamı da gelir.. baya sabit kaldım çünküCanım yediklerim ortada. Neden veremiyorum anlamadım ki.ben her ramazan çok kilo verirdim
Kuzum ya tarifi tekrar verir misin almamışım:)Kizlar kahvaltimi ekleyim aksam toptan yazarim yine unutuyorum yoksa
19.30 sin lokmami yedim
Rafadan yumurta beyazi(sarisini esime verdim)
4dilim mucver
10zeytin
1 kase yogurt
Bugun 4 saat ara vericem o yuzden yigurt yedim tok tutsun diye saat 12 2.5saat gecti ben aciktim ama bekliycem bide boyle deniycem bakalimKorhilalp canim sen de bole yapiyosun diye
Afiyet olsun canım. Ben de mercimek yoğurt yerim sanırım.Ankacimmmm ben bugün kabak ve yogurt yicemmm haberin olaaa sindirimi kolay tok tutuyor kalorisi hiç bir şey..rakibiz ya hani
İnşallah canım yaa. Çok canım sıkılmaya başladı...Ben ilaca bağlıyorum sonuçta kilo yapan bir ilacti ve vücut bence ona direniyor ama gitmeye başlamışsa devamı da gelir.. baya sabit kaldım çünkü
Ya sıkılmaz mi benim de canım çok sıkılıyor neler yemek istiyorum yiyemiyorum ama yine de gramla veriyorum..İnşallah canım yaa. Çok canım sıkılmaya başladı...
Birazda fazla mi takiyosun canim kafana? Onun icinde vucut kendini tutuyo olabilir biliyomusunİnşallah canım yaa. Çok canım sıkılmaya başladı...
ben her ramazan en az 2 kilo alırdım ilk kez bir ramazan da kilo veriyorum çok zor oluyor ama bu grup olmasaydı kesinlikle veremezdim akşam eşim künefe yedi üstüne de dondurma sende ye dedi içim gittiCanım yediklerim ortada. Neden veremiyorum anlamadım ki.ben her ramazan çok kilo verirdim
H3m zayıflamamızi istiyorlar hem de ket vuruyorlar benimki de ramazan olmadan önce sen yemiyorsun bende yemeyecem diyorduben her ramazan en az 2 kilo alırdım ilk kez bir ramazan da kilo veriyorum çok zor oluyor ama bu grup olmasaydı kesinlikle veremezdim akşam eşim künefe yedi üstüne de dondurma sende ye dedi içim gittiama yemedim rakibim bir sürü spor yapmış bende üstüne bir de tatlı mı yiyeyim dedim eşimde o grup olmasa yerdin sen dedi
hiç sormaH3m zayıflamamızi istiyorlar hem de ket vuruyorlar benimki de ramazan olmadan önce sen yemiyorsun bende yemeyecem diyordu
Yemedin miiiiben her ramazan en az 2 kilo alırdım ilk kez bir ramazan da kilo veriyorum çok zor oluyor ama bu grup olmasaydı kesinlikle veremezdim akşam eşim künefe yedi üstüne de dondurma sende ye dedi içim gittiama yemedim rakibim bir sürü spor yapmış bende üstüne bir de tatlı mı yiyeyim dedim eşimde o grup olmasa yerdin sen dedi
Hahaha evde ekmekler kötü olmaya başladı artık ne kadar ekmek yiyor musun demek kihiç sorma
ben yemeyince eşimin iştahı azaldı ben bayağı iştah açıçı yiyormuşum demek ki
Ben de cumartesi kaçamak hakkımı kullanacam eşimin iş arkadaşları ile piknikli iftar yapacakmisiz.. mangal olacak tatlı hakkımı da o gün kullanırımYemedin miiii
Ben de yemedim incim akşam ablam beni ayartmaya çalıştı dondurmaya ama yok ı ıh cıks istemem dedim. Cuma yeriz ama diyor. O da öğrendi artık cumaya kadar kaçamak olmayacağını
-800inciakis ne kadar eksidesin bi de bakıyım bana ?
yemedim çok canım çektiYemedin miiii
Ben de yemedim incim akşam ablam beni ayartmaya çalıştı dondurmaya ama yok ı ıh cıks istemem dedim. Cuma yeriz ama diyor. O da öğrendi artık cumaya kadar kaçamak olmayacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?