Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım yediklerim ortada. Neden veremiyorum anlamadım ki. ben her ramazan çok kilo verirdim
Ben ilaca bağlıyorum sonuçta kilo yapan bir ilacti ve vücut bence ona direniyor ama gitmeye başlamışsa devamı da gelir.. baya sabit kaldım çünkü

Kuzum ya tarifi tekrar verir misin almamışım:)

Canım yediklerim ortada. Neden veremiyorum anlamadım ki. ben her ramazan çok kilo verirdim
ben her ramazan en az 2 kilo alırdım ilk kez bir ramazan da kilo veriyorum çok zor oluyor ama bu grup olmasaydı kesinlikle veremezdim akşam eşim künefe yedi üstüne de dondurma sende ye dedi içim gitti ama yemedim rakibim bir sürü spor yapmış bende üstüne bir de tatlı mı yiyeyim dedim eşimde o grup olmasa yerdin sen dedi

H3m zayıflamamızi istiyorlar hem de ket vuruyorlar benimki de ramazan olmadan önce sen yemiyorsun bende yemeyecem diyordu

Yemedin miiii
Ben de yemedim incim akşam ablam beni ayartmaya çalıştı dondurmaya ama yok ı ıh cıks istemem dedim. Cuma yeriz ama diyor. O da öğrendi artık cumaya kadar kaçamak olmayacağını

hiç sorma
ben yemeyince eşimin iştahı azaldı ben bayağı iştah açıçı yiyormuşum demek ki
Hahaha evde ekmekler kötü olmaya başladı artık ne kadar ekmek yiyor musun demek ki kv bu ara taktı kafayı bana zaten. ekmek yemeden ayakta nasıl duruyor bilmiyorum diyir.. o bütün vitaminlerin ekmekte olduğuna inananlardan

Yemedin miiii
Ben de yemedim incim akşam ablam beni ayartmaya çalıştı dondurmaya ama yok ı ıh cıks istemem dedim. Cuma yeriz ama diyor. O da öğrendi artık cumaya kadar kaçamak olmayacağını
Ben de cumartesi kaçamak hakkımı kullanacam eşimin iş arkadaşları ile piknikli iftar yapacakmisiz.. mangal olacak tatlı hakkımı da o gün kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…