Sade turk kahvesi, soda ayran su limonlu su bozmuyor. Neskafe sut bozuyor canımHilalim yemedim valla birazdan ogunlerimi yazicam yanliz yeni bir soru ile karsundatim
Bu leptin hormonu 4 saat sinra salgilaniyomus ga peki yemek yerine icecekler icsek sıkıntı oluyor mu?? Suan sade nescafe iciyorum icine bir parmak sut kattim leptin salgilattirmaz mj bu icecek hic mi bir sey icememek yememek lazim
Anlatmayayım.bi daha canım herkes kaptanının ağzına bakıyor cıss çıksada cozutsak diyeAfiyet olsun kaptanim bu arada dusunuo duruyorum gevrwk neydi diye
O adam showw yaomayi cok seviyo
Çok ise yarıyor canım hem vücuda hem de wc ye :))Her gün ben de içeyim diyorum unutuyorum maden suyu.
En büyük sorunum çözümleyemedimÇok ise yarıyor canım hem vücuda hem de wc ye :))
Kuran kursu mu canımSahurunu yapayım sonra yatarım yarın kızın kursu var inşallah uyanabilirim
Yaz okulu mu canım. Ben de oğlanı yazdırdım da bayramdan sonra başlayacakmış bizimkiSahurunu yapayım sonra yatarım yarın kızın kursu var inşallah uyanabilirim
Bol su maden suyu kiraz sapı çayı yeşil çay ve kefirEn büyük sorunum çözümleyemedim
Benim fix sıralamam türk kahvesini yaparım yanına maden suyunu açarım. O arada yeşil çayımı da demlerim sehpaya sıralarım bunlarıayağımda oğlumu sallarken elimde icecekelr
Yaz okulu mu canım. Ben de oğlanı yazdırdım da bayramdan sonra başlayacakmış bizimki
Bol su maden suyu kiraz sapı çayı yeşil çay ve kefir
Ben de eşime kırpık börek yapacağım tavada. Ramazan başladığından beri tost yiyor garibimBu gece eşim ve yeğenlerime patates yumurta taze soğan yapacam lavaş arası
ben ne yiyecem pekiiiii....
YUMURTA SALATASI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?