Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Neredesin sen 20 sayfa biriktirdin
Kaptannimm ahh ahhh kicim yer goruyimu ki teli elime alayimm anca bebemi uyuttum geldim
Bi sabah tuvalette bebemsiz bakip rahatca geliyorum kk ya bide aksam yatirinca oglen o uyuyuncada yemekdi ev isleriydi geri kalkiyo

Surwkli pacamda ev iside yaptirmiyo kolum kas yapti bir kolumda oglus duger kol iste

Supper menü afiyet olsun
Benim menüm

Sahur çeyrek tost çay su

İftar
2 kepçe çeşmi nigar çorbası ( amann bildiğimiz terbiyeli mercimek işte)
7 kaşık barbunya
1 kase yoğurt
10 kiraz
1 gevrek
Gevrek cok yagli bir sey ama bir tanecikle kalmışsın afiyet olsun
Cok hafifi super menu
Afiyet olsun bir guzel menu daha
Masallah miu spor bildirimin m3nuden daha uzun
Bende menümü yazayım
Sahur kabak yemeği salatalık marul 2 hurma ayran
İftar
1 tane hurma Etli şehriye çorbası patlıcan yemeği cacık salata avuç içi kadar pide
2,5 ltre su
Lesie 3 mil
35 mekik
50 twister
Süper bir menü daha :)
Harikaisn yine canım:)
Kabak çok hafif bir yemek bol eksi olsun canım

O adam showw yaomayi cok seviyo

Afiyet seker ball ola arkadasima kizz ben bi yer fistugina bir de karpuza dayanamiyorum yaa
Valla tuzsuz olunca bir avuç yedim kuruyemiş zararsız bence canım. Karpuz değilde bende kavun hastasiyim eşim almıyor b3nde ses çıkarmıyorum:)

Valla tuzsuz olunca bir avuç yedim kuruyemiş zararsız bence canım. Karpuz değilde bende kavun hastasiyim eşim almıyor b3nde ses çıkarmıyorum:)
Varya bi istedigim kiloya geleyim onume bir kg alicam patlayana kadar ne kadar istiyorsam yiyecem yer fistigini ertesi gunlerde telafi ederim artik

Doyurucu sekeri dalgalandirmayan guzel bir menu olmus canim.afiyetler ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…