50
Kazen e özel mesaj attım dedim eft yaptım başka birşey yapmama gerek var mı diye. Bakalım ne zaman olcak çok heyecanlıyım :)
Naparım sensiz
Ayyy tövbe tövbeBiliyorum ama ramazan ayındayız ilber milber dinlemez dua niyetine geçer
kız hoş geldin :)
Aaa miu pro olmuşsunhadi ya pro olayım hayatıma heyecan gelsin hemen yazı rengimi değiştireyim yaşasııın ! nasıl değiştircem onu da bilmiyorum anka ve hippo anlatır artık
Maşallah canım nazar değmesin. Yarın da tartılmayı unutma emi? Belki daha da düşer. Bir de geçen hafta çok vermiştin bu hafta normal az vermen canımAnka kaptan benimde aynı şekilde karnım çok şiş...
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57
Giden -100gr
Geçen haftayı korumaya aldı sanırım vücut.ve ben en son ortaokulda 57ydimbuna da şükür
Hayirli olsun proAna
aaaaaaaaaaaaaaaa üstteki mesajı yazarkenki anda olmuş aaaaaaaaaaaaaaaaaa
anka ankaAnka nasıl yapcam istediğim rengi?
Hayirli olsun pro
Vayyyy harikasin canim daha ne osun benim ortaokulu gec unv deki kiloma 18 kilo varAnka kaptan benimde aynı şekilde karnım çok şiş...
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57
Giden -100gr
Geçen haftayı korumaya aldı sanırım vücut.ve ben en son ortaokulda 57ydimbuna da şükür
Sağlık olsun canım kilo almadın ya. Haftaya da sen verirsin. Zaten hepimiz aynı hafta verirsek bi anda korumaya geçer sonraki hafta çuvallarızAnka kaptan benimde aynı şekilde karnım çok şiş...
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57
Giden -100gr
Hoş buldum sayın prokız hoş geldin :)
Hayırlı olsun cnm..sağol kuzum oh rahatladım. ama yazıyı nerden değiştircem hala bilmiyorum
Teşekkür ettim canım :)@MiuLego ustte adını tıkla forum seçenekleri var ordan ayarlayabilirsin. Hayırlı olsun pro üyeliğin canım
Sağol hippocum sonunda yaptım oh beHayırlı olsun cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?