Süpersin incimmm çok iyisin ya maşallah sanaEki Görüntüle 2009252 @anka_misali kaptan ben yarin bildirim yapicam 300 gr daha gider insallah
Kuzum ya maşallah yin3 de g3cen hafta derecelere oynadım haliyle bu hafta bunu koruman bir yönden harika@anka_misali kaptan benimde aynı şekilde karnım çok şiş...
Geçen hafta 57.1
Bu hafta 57
Giden -100gr
Geçen haftayı korumaya aldı sanırım vücut.ve ben en son ortaokulda 57ydimbuna da şükür
Yöneticiye m3saj atacam atsın seniay bi de siteyi genel olarak mavi yaptım ne güzel oldu ay
Sagol canim benim sizin sayenizdeSüpersin incimmm çok iyisin ya maşallah sana
Kuzum ya maşallah yin3 de g3cen hafta derecelere oynadım haliyle bu hafta bunu koruman bir yönden harika
Diğer yönden de harika(içten sevinme )
Kız sizin yüzünüzden servisi kaçırdım diyorum sen bana bizi unutcan diyon hahahahaha ben mi unutcam emin misinYöneticiye m3saj atacam atsın seniyoksa bizi unutacaksın
Kız sizin yüzünüzden servisi kaçırdım diyorum sen bana bizi unutcan diyon hahahahaha ben mi unutcam emin misin
Ay inşallah oluruz bu hafta herkesin menusu cok iyiydi hakettik benceİnşalllaaah bu hafta da 1. Oluruz ya
Evet canım bence de ben başka grupları da okuyorum ağır menüler var valla. Takımcak emek veriyoruz menüler tertemiz inşallaaaaahAy inşallah oluruz bu hafta herkesin menusu cok iyiydi hakettik bence
Taksiye bin otobuse bin metroya bin yurume canim sen pro sun hic yakışmazNeyse servisi kaçırmam iyi oldu bir yarım saat daha yürümüş olurum. Daha inciyi yenicem. İyi oldu iyi
Miu eve kadar yürüsen..Evet canım bence de ben başka grupları da okuyorum ağır menüler var valla. Takımcak emek veriyoruz menüler tertemiz inşallaaaaah
Kiz inci haftada bir kilonu güncelle. . Kıyaslama yapamıyoruz. .Taksiye bin otobuse bin metroya bin yurume canim sen pro sun hic yakışmaz
Yurumesi hippo cumMiu eve kadar yürüsen..
Ama hevesleniyorumKiz inci haftada bir kilonu güncelle. . Kıyaslama yapamıyoruz. .
Takım için. .Yurumesi hippo cum
Bende kilomu yazmak için heyecanlanıyorum... ama biraz daha bekliyim..Ama hevesleniyorumtamam canin yarin 1 ay doluyor bundan sonra haftalik guncellerim
Ya ben nolucam gecen hafta bana yaptiklarini unuttun mu yine yenerseTakım için. .
Servisle 1 saat sürüyor eve kadar. Heralde yürüsem gece yarısı eve varırrım belkiMiu eve kadar yürüsen..
YürüyceeeeemmmmTaksiye bin otobuse bin metroya bin yurume canim sen pro sun hic yakışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?