- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bu hafta sıra sende. ....Ya ben nolucam gecen hafta bana yaptiklarini unuttun mu yine yenerse
Hhahahaha hem de nasılAjan miu..
Hayır yaaaa ben ordan takip ediyordumAma hevesleniyorumtamam canin yarin 1 ay doluyor bundan sonra haftalik guncellerim
İpucu ver bariBende kilomu yazmak için heyecanlanıyorum... ama biraz daha bekliyim..
Yürüyceeeeemmmm
Ooo eksiyi düşün :))Servisle 1 saat sürüyor eve kadar. Heralde yürüsem gece yarısı eve varırrım belki
Geçen hafta yaptıklarım fragmandı yatın yenilirsen filmi gösterime sokucamYa ben nolucam gecen hafta bana yaptiklarini unuttun mu yine yenerse
Severim seniKız sizin yüzünüzden servisi kaçırdım diyorum sen bana bizi unutcan diyon hahahahaha ben mi unutcam emin misin
Verme gazı kiz bak yürür hastanelik olurOoo eksiyi düşün :))
Bak şimdi aklıma yattı yürüsem miOoo eksiyi düşün :))
Severim seni
Yapar bende korktum şimdi :))Verme gazı kiz bak yürür hastanelik olur
Bak bak hani benim yenmemi istiyordun daha mutlu olacsktin uc kagitci miuGeçen hafta yaptıklarım fragmandı yatın yenilirsen filmi gösterime sokucam
Hahahaha özüme döndüm o ruh halim gittiBak bak hani benim yenmemi istiyordun daha mutlu olacsktin uc kagitci miu
Yapma o zaman bugun bosver disarda ye yada soyle gelsinIkındı vakti elektrik su ve doğal gaz gittişaka gibi elektrik su geldi doğalgaz yeni geldi iftara 1.5 saat var. Yemek yapsam evet yetişir ama hevesim kaçtı
Merhaba kaptanBu arada kızlar bu gün diğer takımlarda bazı karışıklıklar oldu. Gruplaşmalar olmuş. Aynı şeyleri ilerde yaşamamak için çok açık ve net uyarımı yapayım whatsapp ta kesinlikle grup kurmak yasak. Kesinlikle arkadaşlar. Eğer hissedersem direk kazene söylerim takımdan da diskalifiye ederim...
Merhaba canım. Grubun mu var hayırdırMerhaba kaptan
Allah korusun canım.süper gidiyorsun gerçekten eriyip gittin kuzum yaCok cahilim keske ölsem
İveeeeet güzel sözBiliyorum ama ramazan ayındayız ilber milber dinlemez dua niyetine geçer
Merhaba canım. Grubun mu var hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?