Sagol canimAllah korusun canım.süper gidiyorsun gerçekten eriyip gittin kuzum ya
Sağol canımm.bn senin o 18 kiloyu bile verebileceğine inanıyorumVayyyy harikasin canim daha ne osun benim ortaokulu gec unv deki kiloma 18 kilo var
Allaaaaahhhh haydi söyyyyllleeeeeKızlar ben tartıya gidiyorum. ..
Aahh seni seniii yeneceksin bu hafta bence ondan içten seviniyosunnnnSüpersin incimmm çok iyisin ya maşallah sana
Kuzum ya maşallah yin3 de g3cen hafta derecelere oynadım haliyle bu hafta bunu koruman bir yönden harika
Diğer yönden de harika(içten sevinme )
Merhaba korhiSağol canımm.bn senin o 18 kiloyu bile verebileceğine inanıyorum
Pro miuuu iş başındaay bi de siteyi genel olarak mavi yaptım ne güzel oldu ay
Yok ben istemiyorum 52 kiloydum unv cok zayif gorunuyordum dogumdan sonra 59 olmustum onda bile cok zayifsin diyorlardi 63 kilo cok iyi duruyor birazda et olsun canimSağol canımm.bn senin o 18 kiloyu bile verebileceğine inanıyorum
Canım sorma Merhaba yazmışım tamam yazacaktımmmmMerhaba korhi
İnşallah canım 63 senin için çocuk oyuncağı olursun sağlıcaklaYok ben istemiyorum 52 kiloydum unv cok zayif gorunuyordum dogumdan sonra 59 olmustum onda bile cok zayifsin diyorlardi 63 kilo cok iyi duruyor birazda et olsun canim
Kızlar ben tartıya gidiyorum. ..
İnşallah kaptancımmmSağlık olsun canım kilo almadın ya. Haftaya da sen verirsin. Zaten hepimiz aynı hafta verirsek bi anda korumaya geçer sonraki hafta çuvallarız
Insallah canımİnşallah canım 63 senin için çocuk oyuncağı olursun sağlıcakla
Hem bizi hem servisi unutma miuu trafiğe kaldın şimdiKız sizin yüzünüzden servisi kaçırdım diyorum sen bana bizi unutcan diyon hahahahaha ben mi unutcam emin misin
Hedefe yaklasincada az gidiyor kilolar coktan cok azdan azİnşallah kaptancımmm
Bide sen hep diyorsun ya çok çok sağlıksız vereceğimize az olsun sağlıklı ve kalıcı gitsin kilolar
Miuuu yürüme eridin bittin yok olacaksın yakında noluuıır yürümeNeyse servisi kaçırmam iyi oldu bir yarım saat daha yürümüş olurum. Daha inciyi yenicem. İyi oldu iyi
Doğru canım.bn 80lerdeyken bir günde 500gr gittiğini bilirim ama deli gibi spor yapardım ahh ahhHedefe yaklasincada az gidiyor kilolar coktan cok azdan az
30 kilo mu verdin yeni dikkat ettim ne kadar zamanda harikasinDoğru canım.bn 80lerdeyken bir günde 500gr gittiğini bilirim ama deli gibi spor yapardım ahh ahh
Ayy çok kotu olmuş geçmiş olsun.Ikındı vakti elektrik su ve doğal gaz gittişaka gibi elektrik su geldi doğalgaz yeni geldi iftara 1.5 saat var. Yemek yapsam evet yetişir ama hevesim kaçtı
Tamam canım
İnşallah kaptancımmm
Bide sen hep diyorsun ya çok çok sağlıksız vereceğimize az olsun sağlıklı ve kalıcı gitsin kilolar[/QUOTE
Evet kesinlikle hala arkasındayım.
Ayy çok kötü olmuş tatlım.bizimde elektrik gidince hepsi gidiyo kabusum oluyoIkındı vakti elektrik su ve doğal gaz gittişaka gibi elektrik su geldi doğalgaz yeni geldi iftara 1.5 saat var. Yemek yapsam evet yetişir ama hevesim kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?