Ay flo da 5 kilo vermiş . Yaw ben nirelere gidem . Ne yapam ne edem ?
Maşallah!? Allah artırsın canım . Darısı başıma . Ben de azcık inceldim sanki . Yarın tartılcam bakalım artıkın ne olacakAşağı yukarı bende 5 kilo vermiş olucam 23 mayıs tan 22 hazirana kadar
Maşallah!? Allah artırsın canım . Darısı başıma . Ben de azcık inceldim sanki . Yarın tartılcam bakalım artıkın ne olacak
Olabilir yarın da tartıl mutlaka. Ama 5 saatte değilYarın daha da eksi çıkarım belki dedim di.. :))
Hadi inşallahAşağı yukarı bende 5 kilo vermiş olucam 23 mayıs tan 22 hazirana kadar
Bence günümü batırma canım sen bugün soylulara geçtin öyle düşünYoğurt sütüm kesildiği için bunalıma girdim
Kesin yarın da bugüne göre daha kilolu çıkarım
Uffff başıma ağrı girdi ya.
Ben neden yoğurt yapamıyorum yaaaa
Kız onu unutmuşumBence günümü batırma canım sen bugün soylulara geçtin öyle düşünprolar yoğurt yapmaz yaptırır
Ne mezuniyeti kız allah allaaaahhhhYarın tartıda 54.7 çıkarsam anka da beni mezun ederse söz bunalımdan çıkcam
Adı mezuniyet canımcım hep burdayım yoksa boşuna mı pro oldumNe mezuniyeti kız allah allaaaahhhh
Olsun sen yine de ver ki bizde gaza gelelim :)))Adı mezuniyet canımcım hep burdayım yoksa boşuna mı pro oldum
40 kiloya kadar düşermişim ben hahahahahahOlsun sen yine de ver ki bizde gaza gelelim :)))
Zaten bu hızla kacunilmaz görünüyor canım:)40 kiloya kadar düşermişim ben hahahahahah
Şuan canım acayip iki ekmek arası et var ya cıssss adını yazmayım da kimse anlamasın canı çekmesinZaten bu hızla kacunilmaz görünüyor canım:)
Cnm kilo fazla olunca daha çok gidiyo...Maşallah!? Allah artırsın canım . Darısı başıma . Ben de azcık inceldim sanki . Yarın tartılcam bakalım artıkın ne olacak
Hedefin %80 ini tutturunca (yani totalde vereceğin kilonun %80 i) ve tabi kaptanın da ister ve talep ederse mezun olabiliyorsun karar defterinde öyle yazıyordu. 54.7 ye denk geliyor benim.@MiuLego senin hedef 53 diil mi? Nasıl mezun olmak istiyorsun??
Mısırı son anda görmesem günün menüsü diyecektim. Bi de akşam çok geç saate kalmış dicektim. Kalanlar çok güzelTelefonun dokunmatiği takılıp duruyor sinir oldum. Vuruyorum vuruyorum duzelmedi bir türlü. Menümü yazmaya çalışayım
Öğlen 12
1 domates
1 küçük salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 porsiyon lor
16da
1 kase yoğurt
1 yk keten tohumu
1 çay bardağı haşlanmış kırmızı et (yağsız yeri)
Akşam 20
1.5 kase yoğurtlu semizotu salatası
Yarım kase mercimek çorbası
Közde 1 mısır
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?