Canım b3nim bu gömmek değil ki aramızda gramlar var sadcee haftaya bakalım napacazAyyy zümremmm Süpersin canım!!!
Çok sevindim.ama tabi sahalara gömdün beni o ayrı
Anaa doğru çok mantıklı maşallah diyelim o zamanBen listede yokumki o yüzdenn yaptım :)
Valla hakkın derimGelmezse nutella kavanozuna sokarım kafamı
AnammmmmmmYarın kpss sonuçları açıklanıyor çok heycanlıyım bana dua ediiin
Yapmadım mı yaa çok ayıp etmişim. Kaçtı ki canım... Sily nin kilosunu gördükten sonra iptal oldum
Aşk olsunYapmadım mı yaa çok ayıp etmişim. Kaçtı ki canım... Sily nin kilosunu gördükten sonra iptal oldum
Hahahah hahahah hahahhahhaSily kilo bildirimi yapınca ben Eki Görüntüle 2009346
Pöffffff
At kız trip ankanın canına okuBen bu aksam annemlere gittim doğalgaz g3lmeyince ve abartmadan yedim ama yediklerim içind e börek ve lahana sarması da vardıyarın tekrar kaldığım yerden devam
Aşk olsun
Zaten hep bu miulego inciakis ve korhilalp ve sily yüzünden bizim gramlar görünmüyor
Beni beni tevafukunu beni tevafukunuAt kız trip ankanın canına okuben beeeeen tevafuuuuuuk arada nasıl kaynarım de
Bu kadar yaygara 500 gr için miydi yaniBeni beni tevafukunu beni tevafukunu
Teee eski gruptan tevafukunu nasıl görmezsin..
Iki haftada 900 gr vermiş tevafukunu...
Iki haftada silynin 1 haftada verdiğinin yarisini verememis tevafukunu....
Lor yap sen deKesildi süt. Ağlıcam artık. Bir insan bu kadar beceriksiz olur ya offf
Teselkur ederim ankacim. Zaten ikimiz hızlanırsak derecelerden bizi kimse indiremez canımBu kadar yaygara 500 gr için miydi yani
Tebrik ederim tevafukcuğum. Zor olan yeri kırdın hızlanır artık kilo vermen bence
Ama hala bildirmedin hippo uzuuun yazıda kilo bildirimi aradı gözlerim yokKızlar çok özür dilerim.. beklettim.. şöyle kb ve kv geldiler.burda bi yerde yemek vericeklerdi geldiler yemeği bizim evde yaptılar.. kaç çeşit yemek.. bidr bizim oğlanım sınıf iftarı vardı oraya gittik onlar çıkar çıkmaz bizden.. bi baktım şarj yüzde 10 kalmış. .gittiğimiz yerde bi ara kilo bildirmeye girdim şarjım tam bitti.. şimdi girdim eve tel şarjda....
Mecbur öyle olduLor yap sen de
Bu kiloyu ayrı yazmak istedim cnm. .Ama hala bildirmedin hippo uzuuun yazıda kilo bildirimi aradı gözlerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?