Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bu aksam annemlere gittim doğalgaz g3lmeyince ve abartmadan yedim ama yediklerim içind e börek ve lahana sarması da vardı yarın tekrar kaldığım yerden devam
Yapmadım mı yaa çok ayıp etmişim. Kaçtı ki canım... Sily nin kilosunu gördükten sonra iptal oldum
Aşk olsun
Zaten hep bu miulego inciakis ve korhilalp ve sily yüzünden bizim gramlar görünmüyor

At kız trip ankanın canına okuben beeeeen tevafuuuuuuk arada nasıl kaynarım de

Yoğurt mayalıcam. Geçen yaptım tutmadı gerizekalı aoç sütünden!!!! Bozuk mudur nedir. Nasıl sinirlendim.

Bugğn köy sütü aldım ondan yapcam. İnşallah tutar

At kız trip ankanın canına okuben beeeeen tevafuuuuuuk arada nasıl kaynarım de
Beni beni tevafukunu beni tevafukunu
Teee eski gruptan tevafukunu nasıl görmezsin..
Iki haftada 900 gr vermiş tevafukunu...
Iki haftada silynin 1 haftada verdiğinin yarisini verememis tevafukunu....

Beni beni tevafukunu beni tevafukunu
Teee eski gruptan tevafukunu nasıl görmezsin..
Iki haftada 900 gr vermiş tevafukunu...
Iki haftada silynin 1 haftada verdiğinin yarisini verememis tevafukunu....
Bu kadar yaygara 500 gr için miydi yani

Tebrik ederim tevafukcuğum. Zor olan yeri kırdın hızlanır artık kilo vermen bence

Kızlar çok özür dilerim.. beklettim.. şöyle kb ve kv geldiler.burda bi yerde yemek vericeklerdi geldiler yemeği bizim evde yaptılar.. kaç çeşit yemek.. bidr bizim oğlanım sınıf iftarı vardı oraya gittik onlar çıkar çıkmaz bizden.. bi baktım şarj yüzde 10 kalmış. .gittiğimiz yerde bi ara kilo bildirmeye girdim şarjım tam bitti.. şimdi girdim eve tel şarjda....

Ama hala bildirmedin hippo uzuuun yazıda kilo bildirimi aradı gözlerim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…