1.7 mi yani
Bu harika bi haber oldu geceye hippoooo yaşasın tebrik ederim. İşte bu hep o gün sahurda ekmek yemediğin için oldu@anka_misali -1.7 kilo :)))
Teşekkür ederim. .çok dikkat ettim bu hafta.. dondurma dışında kaçamak yoktu..Bu harika bi haber oldu geceye hippoooo yaşasın tebrik ederim. İşte bu hep o gün sahurda ekmek yemediğin için oldu
Harikasın rakibimm. Ben de bir tuhafim herkes verir ben az veririm, grup az verir çok veririm. Bu hafta battım. Sabaha nasıl cikarim Allah kerim.@anka_misali -1.7 kilo :)))
@anka_misali @MiuLego
Gelmişken menümüde yazim..
Sahur 2 de..
Menemen (1 domates,1 biber,1 yumurta ile)
Kk peynir
1 dilim tt ekmek
1 çay kaşığı çilek reçeli
1 şekersiz çay
Sahur 20de..
1 kase mercimek çorbası
1 şiş tavuk
1 küçük parça lavaş
2 çatal humus
2 kaşık közlenmiş soğan
Ara bi Türk kahvesi
Yendim mi seni :))Harikasın rakibimm. Ben de bir tuhafim herkes verir ben az veririm, grup az verir çok veririm. Bu hafta battım. Sabaha nasıl cikarim Allah kerim.
Kız ikinci lavaşı yiyemedim düşün. . Minikti birde.. tatlı flnda yemedim.. bide Tavuktan benim oğlana da yedirdim bi iki tane..
Miden az yemeye alışıyor küçülüyor canım. ZTen yemeye yemeye ona alışıyoruz. İlk zamanlar zor sadece..Kız ikinci lavaşı yiyemedim düşün. . Minikti birde.. tatlı flnda yemedim.. bide Tavuktan benim oğlana da yedirdim bi iki tane..
Selam. Oruç değilsen yarın sabah canımSlm canlar yarın sabah tartılıyoruz dimi
Geçen haftada ben 300 gr vermiştim. . Sırayla şekerHarikasın rakibimm. Ben de bir tuhafim herkes verir ben az veririm, grup az verir çok veririm. Bu hafta battım. Sabaha nasıl cikarim Allah kerim.
Ok. Sabah bildireyim canım .Selam. Oruç değilsen yarın sabah canım
Yarın daha da eksi çıkarım belki dedim di.. :))Miden az yemeye alışıyor küçülüyor canım. ZTen yemeye yemeye ona alışıyoruz. İlk zamanlar zor sadece..
Yenmek ne demek. Gömdün resmen.Yendim mi seni :))
@ICIR bozulmuştur o. Açıldıktan sonra 1 ay içinde bitmesi lazım.
Yarın kpss sonuçları açıklanıyor çok heycanlıyım bana dua ediiin
Miden az yemeye alışıyor küçülüyor canım. ZTen yemeye yemeye ona alışıyoruz. İlk zamanlar zor sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?