- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
regl diyorum kesinlikle.Kizlar bu hafta 500grqm aldim sinirlerim cok bozuk bu kadar dikkat edip de nasil alabiliyorum benn yaa
Motuvasyinum gitti resmen
Uzulme canim haftaya telafi edersinKizlar bu hafta 500grqm aldim sinirlerim cok bozuk bu kadar dikkat edip de nasil alabiliyorum benn yaa
Motuvasyinum gitti resmen
Ya isleri takma kafana biraz genis ol cocuklarla ilgilen her seye yetismeye calisirsan yipranirsinOfff bebek bi yandan kız Bi yandan krize girdi. Bebeği beşiğe kızı ayağıma aldım sallıyorum. Bu işleri kim yapacak şimdi
Ev insani boyutta dağınık olsa birini çağırırdım ama bizim ev berbat
Akşam 6 ya kadar. .bende belki 100 gr daha gitmiştir diye bekliyorumSayfa sayfa yazmışsıniz anca okudum. Bildirim süresi ne zaman kadar? Az eksi çıkayım diye aç susuz bekliyorum valla.
Açlık değil de çok susadım. Yeşil çay icsem o saate atar miyim acaba? Oruç değilken aç aç bekliyorum tartı için hale bak.Akşam 6 ya kadar. .bende belki 100 gr daha gitmiştir diye bekliyorum
Canım ekle ya bekleme ne gerek var.Açlık değil de çok susadım. Yeşil çay icsem o saate atar miyim acaba? Oruç değilken aç aç bekliyorum tartı için hale bak.
Bari 100 gr eksik çıkayım..Canım ekle ya bekleme ne gerek var.
Ekle bence abartma cnm..Açlık değil de çok susadım. Yeşil çay icsem o saate atar miyim acaba? Oruç değilken aç aç bekliyorum tartı için hale bak.
Oruç olsan neyse de oruç değilken beklemenin anlamı yok canım. Haftaya lazım olur o 100 gr.Bari 100 gr eksik çıkayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?