30 dan sonra başlıyor zaten oEvet kaçtır soruyoruz sölemiyo.. ben 89luyum.. bikaç aya 28 olucam söyledim noldu yani??
Evet.. senin adına çok mutlu oldum.. hala genç kız gibisin maşallah. .37 mutlu oldunuz mu
Süpersin valla fit bir hatinsun daha ne istiyorsun canım37 mutlu oldunuz mu
inşallah canım Allah hayırlı ömür versin 50 60 ları da görelim sağlıklaÇok yaklaşmışımne var ya bir gün hepimiz 37 olacağız.
Ankacim sen kaçtınÇok yaklaşmışımne var ya bir gün hepimiz 37 olacağız.
29 benceAnkacim sen kaçtın
29Ankacim sen kaçtın
Yen zümrem yen yenen sen ol!!!hippotalamus seni de tebrik ederim süper gitmiş 1 ayda
Sily canım sana diyecek yok valla harikasın maşallah, iyiki artık rakip değiliz hiç değilse Korhilalp zümrem ı arada yenebiliyorum
Hadi at..oğluşumun resmini atıcam
Kesin yenicem miucum benim güzel zümrem kaşınıyoröğretmenim ama haftaya falan yenilirsin baaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk
ne ekersen onu biçeceksin ahahhahahah
Bnde öyleydim canım.hep artanlar benim tabağa hoooop oldum yarım dünya.kesinlikle doğadaki canlılara gitmeli artanlarKızlar dün farkettim de ben hep yemekler çöpe gitmesin diye yemekten kilo aldım. Yani yeni evliyken elimin ayarı yoktu. O çöpe gitmesin yazık buna yazık diye diye midemi ve kendimi büyüttüm. Halbuki hayvanlara ver dimi? Ama inş bi zayıflıyim bi daha aynı hataları yapmıcam inşbenim midem çöp değil...
Vayyy maşallah yakışıklıya
Korhiiimmmm acı bana etme eyleme zaten kilon bilem kalmadı ki s3n böyle 100 gr gr gitsen olmaz mıKesin yenicem miucum benim güzel zümrem kaşınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?