Bu hafta gayet geniştim canım yaa evin resimlerini atsam anlarsın aslında da atamam çok fenaYa isleri takma kafana biraz genis ol cocuklarla ilgilen her seye yetismeye calisirsan yipranirsin
Ahh cnm ramazanda Hangimizin evi ameliyathane stetilizesinde :)))Bu hafta gayet geniştim canım yaa evin resimlerini atsam anlarsın aslında da atamam çok fena
Artidayim kuzum yaa sanki bosa cabaliyorum niye gitmiyo ya birde arti ciktim ustune ustlukumut-16 yüzdeni ben düzelttim canım.
eylul7158eylul artıda mısın eylülüm? yanlış mı görüyom kız? Tartıdan dolayı mı bu?
regl diyorum kesinlikle.
Uzulme canim haftaya telafi edersin
Sıkıntı yapma canım. Regl dönemindeysen oluyo. Haftaya belki de 2 kilo giderArtidayim kuzum yaa sanki bosa cabaliyorum niye gitmiyo ya birde arti ciktim ustune ustluk
hissettiğim yaştayım hippocum 27 diyeliminciakis kaç yaşındaydın sen cnm??
Yaa 27 olamaz.. kocaman çocuğun var.. 12 yaşında mıydı?hissettiğim yaştayım hippocum 27 diyelim
hissettiğim yaştayım hippocum 27 diyelim
evet 12 yaşına girecek gelecek ay ama benim yaşım ilerlemiyorsa ne yapabilirimYaa 27 olamaz.. kocaman çocuğun var.. 12 yaşında mıydı?
evet 12 yaşına girecek gelecek ay ama benim yaşım ilerlemiyorsa ne yapabilirim
Saklayınca merak edildikız noldu ya niye bu kadar merak ettiniz
Çok yaklaşmışım37 mutlu oldunuz mu
Evet kaçtır soruyoruz sölemiyo.. ben 89luyum.. bikaç aya 28 olucam söyledim noldu yani??Saklayınca merak edildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?