- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bayıldım :))
Spor yapıyordur öğle arası ya..@MiuLego neredesin canım
Zümrecim dün müydü doğum gününnn ne güzel canımcım Nice yaşlara sağlıkla huzurla inşallahSüpersin valla fit bir hatinsun daha ne istiyorsun canımbende 31 oldum
100 gr haftaya 1000gr olmasın zümrecimKorhiiimmmm acı bana etme eyleme zaten kilon bilem kalmadı ki s3n böyle 100 gr gr gitsen olmaz mı
sağol canım
yok canım tek çocuk
doğum günün kutlu olsun canım mutlu yıllarSüpersin valla fit bir hatinsun daha ne istiyorsun canımbende 31 oldum
Teşekkür ederim canım benimdoğum günün kutlu olsun canım mutlu yıllar
Canım niye böyle şeyler yapıyorsun aaa bak miden ağrır kosmususn birde ya dalaklansan cık cıkkkAnka kaptancım benim de karnım indi gibi birazcık.18.00gibi tekrar tartılıp bildirim yapıcam.ay inşallah az daha gitmiştir.yağmurda okula yürüyerek gidip geldim.dönüşte koştumm
Daha ne kadar zayiflayacan acaba allah allahhhh100 gr haftaya 1000gr olmasın zümrecimsen ramazandan sonra gör bide beni
Moral bozmak yok kuzum sen yeme işini düzene oturttun artık gidecek bence. Sütlaçlar milkshakeler mahvetti seni. Sağlıklı da olsa atıştırmalık yeme artık. Ana öğünler sadece ve çook acıkırsan bir iki çiğ kuruyemiş. O sağlıklı şeyler masum gibi geliyor ama belki senin bünyene ters. Bir de bu ara spor yapamıyorsun. Bir de geçen hafta iyi vermiştin. Bir hafta iyi kilo verilince öbür hafta azalıyor ama senin artı kesin ve kesin sütlaç gibi şeylerden.Artidayim kuzum yaa sanki bosa cabaliyorum niye gitmiyo ya birde arti ciktim ustune ustluk
İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUUUUUN GÖRDÜN MÜ KOCAMAAAAAAN OLDUUUNEneee kaç yaşındasın kuzum sen merak ettim şöyle hadi bende soyleyecem dün doğum günümdü bu arada
37 mi maşallah rakibime bak be! kız bana 45 sonrası büyük gibi geliyor artık 37 çok küçük yaş ki.37 mutlu oldunuz mu
hippo senin 3 çocuk mu vardı canım? ne demek 89 lu yaEvet kaçtır soruyoruz sölemiyo.. ben 89luyum.. bikaç aya 28 olucam söyledim noldu yani??
aynı hatayı hepimiz yaptık. Midem çöplük değil cümlesi en sevdiğim cümlelerden benim de.Kızlar dün farkettim de ben hep yemekler çöpe gitmesin diye yemekten kilo aldım. Yani yeni evliyken elimin ayarı yoktu. O çöpe gitmesin yazık buna yazık diye diye midemi ve kendimi büyüttüm. Halbuki hayvanlara ver dimi? Ama inş bi zayıflıyim bi daha aynı hataları yapmıcam inşbenim midem çöp değil...
Kesin yenicem miucum benim güzel zümrem kaşınıyor
Kız geldim. Bir köşeye çekilip sessizce ağlıyordum..@MiuLego neredesin canım
Yapmadım kiSpor yapıyordur öğle arası ya..
Canım benimmmmmZümrecim dün müydü doğum gününnn ne güzel canımcım Nice yaşlara sağlıkla huzurla inşallah
Bir şey dicem. Dün doğum günündü ama menünde pasta falan yoktu. hiç yemedin mi? alkışlamak için ellerimi açtım yemedim demeni bekliyorum
ben ce de çok küçükMoral bozmak yok kuzum sen yeme işini düzene oturttun artık gidecek bence. Sütlaçlar milkshakeler mahvetti seni. Sağlıklı da olsa atıştırmalık yeme artık. Ana öğünler sadece ve çook acıkırsan bir iki çiğ kuruyemiş. O sağlıklı şeyler masum gibi geliyor ama belki senin bünyene ters. Bir de bu ara spor yapamıyorsun. Bir de geçen hafta iyi vermiştin. Bir hafta iyi kilo verilince öbür hafta azalıyor ama senin artı kesin ve kesin sütlaç gibi şeylerden.
İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUUUUUN GÖRDÜN MÜ KOCAMAAAAAAN OLDUUUN
37 mi maşallah rakibime bak be! kız bana 45 sonrası büyük gibi geliyor artık 37 çok küçük yaş ki.
hippo senin 3 çocuk mu vardı canım? ne demek 89 lu ya
aynı hatayı hepimiz yaptık. Midem çöplük değil cümlesi en sevdiğim cümlelerden benim de.
haftaya onlar bittti
evlendirsen evlenir kocaman böyle çocuğunuz var inanamıyorum. Maşallah valla.
Kız geldim. Bir köşeye çekilip sessizce ağlıyordum..
Yok yok :)Öğle arasıdı ya dışardaydım.
Yapmadım kispor da beni kurtarmıyordu. Yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?