Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka kaptancım benim de karnım indi gibi birazcık.18.00gibi tekrar tartılıp bildirim yapıcam.ay inşallah az daha gitmiştir.yağmurda okula yürüyerek gidip geldim.dönüşte koştumm
Canım niye böyle şeyler yapıyorsun aaa bak miden ağrır kosmususn birde ya dalaklansan cık cıkkk

Artidayim kuzum yaa sanki bosa cabaliyorum niye gitmiyo ya birde arti ciktim ustune ustluk
Moral bozmak yok kuzum sen yeme işini düzene oturttun artık gidecek bence. Sütlaçlar milkshakeler mahvetti seni. Sağlıklı da olsa atıştırmalık yeme artık. Ana öğünler sadece ve çook acıkırsan bir iki çiğ kuruyemiş. O sağlıklı şeyler masum gibi geliyor ama belki senin bünyene ters. Bir de bu ara spor yapamıyorsun. Bir de geçen hafta iyi vermiştin. Bir hafta iyi kilo verilince öbür hafta azalıyor ama senin artı kesin ve kesin sütlaç gibi şeylerden.
Eneee kaç yaşındasın kuzum sen merak ettim şöyle hadi bende soyleyecem dün doğum günümdü bu arada
İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUUUUUN GÖRDÜN MÜ KOCAMAAAAAAN OLDUUUN
37 mutlu oldunuz mu
37 mi maşallah rakibime bak be! kız bana 45 sonrası büyük gibi geliyor artık 37 çok küçük yaş ki.
Evet kaçtır soruyoruz sölemiyo.. ben 89luyum.. bikaç aya 28 olucam söyledim noldu yani??
hippo senin 3 çocuk mu vardı canım? ne demek 89 lu ya
aynı hatayı hepimiz yaptık. Midem çöplük değil cümlesi en sevdiğim cümlelerden benim de.
Kesin yenicem miucum benim güzel zümrem kaşınıyor
haftaya onlar bittti
evlendirsen evlenir kocaman böyle çocuğunuz var inanamıyorum. Maşallah valla.
Kız geldim. Bir köşeye çekilip sessizce ağlıyordum..

Yok yok :) Öğle arasıdı ya dışardaydım.
Spor yapıyordur öğle arası ya..
Yapmadım kispor da beni kurtarmıyordu. Yedim

ben ce de çok küçük
kız nereye evlendireyim bitane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…