- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
İşte oruçlu olduğum için 1 lokma bile alamadım :))offf kokar o da mis gibi
Degilim canim malesef en son nisan 15de regli oldumSıkıntı yapma canım. Regl dönemindeysen oluyo. Haftaya belki de 2 kilo gider
Evet miucum haklisin yoksa niye gitmiyo sekersizde olsa yarim su bardagina 5kase sutlacda ciksa bir kaseye bir yemek kasigindan az da dusse pirinc yinede etkiliyo demek kiMoral bozmak yok kuzum sen yeme işini düzene oturttun artık gidecek bence. Sütlaçlar milkshakeler mahvetti seni. Sağlıklı da olsa atıştırmalık yeme artık. Ana öğünler sadece ve çook acıkırsan bir iki çiğ kuruyemiş. O sağlıklı şeyler masum gibi geliyor ama belki senin bünyene ters. Bir de bu ara spor yapamıyorsun. Bir de geçen hafta iyi vermiştin. Bir hafta iyi kilo verilince öbür hafta azalıyor ama senin artı kesin ve kesin sütlaç gibi şeylerden.
İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUUUUUN GÖRDÜN MÜ KOCAMAAAAAAN OLDUUUN
37 mi maşallah rakibime bak be! kız bana 45 sonrası büyük gibi geliyor artık 37 çok küçük yaş ki.
hippo senin 3 çocuk mu vardı canım? ne demek 89 lu ya
aynı hatayı hepimiz yaptık. Midem çöplük değil cümlesi en sevdiğim cümlelerden benim de.
haftaya onlar bittti
evlendirsen evlenir kocaman böyle çocuğunuz var inanamıyorum. Maşallah valla.
Kız geldim. Bir köşeye çekilip sessizce ağlıyordum..
Yok yok :)Öğle arasıdı ya dışardaydım.
Yapmadım kispor da beni kurtarmıyordu. Yedim
Hahaha aynı andatevafuk55 bildirimde bulunmadın mı canım araya mı kaynadı acaba
dünkü bildirimini aldım yazdım şimdilik. gelmezse bu şekilde paylaşırız.Ay sabah yazdı yazdı hep ama bildirim yapmayı unutmaz dimi ya tevafuk
Allah seni. Bitti bile çabuk..Listeye ekliyor muyuz başladık mı
Dün öyle paylaşmış mıydı ben hatırlayamamışım. Aynen gelmezse onu alırız oh bildirimsiz bırakmasın da :)dünkü bildirimini aldım yazdım şimdilik. gelmezse bu şekilde paylaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?