- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bu yazdıklarımı bile sesli klavye ile yazıyorum. Ben söylüyorum Google klavye otomatik yazıyor. Bayrama kadar idare ederse telefonu kaskoya göndereceğim inşallah.Kız tamam ben eklicem seni :)
Teşekkür ederim MiuKız tamam ben eklicem seni :)
Teşekkür ederim Miu
***12. Takım 522. Etap***
anka_misali(68,7/
eylul7158eylul(58.8/59.3/+0.5/-%0.85)
tevafuk55 (63.3/
MiuLego (55.9/55.3/0.6/%1.07)
Sily (62.8/60.5/2.3/%3.66)
Korhilalp (57,1
hippotalamus (88.3/
5816bursa (70.5/70.1/0.4/%0.57)
florence_N (78,6/78.5/0.1/%0.13)
inciakis (71.3/69.8/1.5/%2.10)
umut-16 (69,5/68,5/1/%1.44)
ICIR(84,1/
12. Takım Ortalaması :
Yeni üyeler
Jalapeno(62.3/60.9/1.4/%2.25)
matematikhocasi(
Yüzde hesaplama: (geçen hafta kilosu-bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu
Canım işte çok verince sonraki hafta öyle oluyor. Normal yani. Üzülme hiç. Muhtemelen haftaya da epey çok vereceksin. Vücut bi durağanlaşıyor çok kilo kaybından sonra dinlenmeye alıyor kendini. Menülerin güzeldi aynen devam:)Geçen haftaki kilom olsaydı ne güzel olurdu bu hafta.
sily nin payı büyükŞimdilik yüzdemiz 1.16 kızlar gayet iyiyiz
Kesinlikle sily ve sen kuzum. Az yüzdeleri nötr lüyorsunuz şuanda.sily nin payı büyük
Aktardan niye aldın pazardan kiraz alsaydın yaBu arada aktardan kiraz sapı aldım demleyeceğim. Bu haftayı temiz detoks gibi geçireceğim inşallah. (Çünkü bugün epey cozuttumama sporla yakarım biliyorum o yüzden içim rahat sıkıntı yok)
Kiraz sapı çayı içen var mı hiç? Nasıl içilmeli ne yapılmalı önerisi olan varsa seve seve dinlerim..
Kiraz çok pahalı yaAktardan niye aldın pazardan kiraz alsaydın ya
Hadi ya pahalı mı ne kadar ki. Bizim KV nin bahçesi var ordan geliyor fiyatlardan haberim yok. Yıka güzelce onları. Ben mısır puskulu kiraz sapı falan karıştırıp içiyordum. Bi bakayım başka ne varmışKiraz çok pahalı yaaz biraz bulduğum kiraz saplarını biriktiriyorum ama daha çok az oldu. Ben de aktardan aldım 4 tl bir pakei
Sağol canım
bazı markette 19.5 bazısında 17.5 ...Hadi ya pahalı mı ne kadar ki. Bizim KV nin bahçesi var ordan geliyor fiyatlardan haberim yok. Yıka güzelce onları. Ben mısır puskulu kiraz sapı falan karıştırıp içiyordum. Bi bakayım başka ne varmış
Yuh inanmıyorum. Sen adresini ver ben sana göndereyim canım. O ne öylebazı markette 19.5 bazısında 17.5 ...
Tam yapacaktım yıkamadan. Böyle şeyler aklıma hiç gelmez. O detoksu da yapıcam bu hafta güzelmiş kahvaltı ( menüyü kendi vermiş) ve kaln zamanda 2 saatte bir o çorba. İnşallah dediği gibi 1.5-2 arası gider
hahahah canım benim ya sağooolYuh inanmıyorum. Sen adresini ver ben sana göndereyim canım. O ne öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?