Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

***12. Takım 522. Etap***

anka_misali(68,7/
eylul7158eylul(58.8/59.3/+0.5/-%0.85)
tevafuk55 (63.3/
MiuLego (55.9/55.3/0.6/%1.07)
Sily (62.8/60.5/2.3/%3.66)
Korhilalp (57,1
hippotalamus (88.3/
5816bursa (70.5/70.1/0.4/%0.57)
florence_N (78,6/78.5/0.1/%0.13)
inciakis (71.3/69.8/1.5/%2.10)
umut-16 (69,5/68,5/1/%1.44)
ICIR(84,1/

12. Takım Ortalaması :

Yeni üyeler
Jalapeno(62.3/60.9/1.4/%2.25)
matematikhocasi(

Yüzde hesaplama: (geçen hafta kilosu-bu hafta kilosu) * 100 / geçen hafta kilosu

Geçen haftaki kilom olsaydı ne güzel olurdu bu hafta.

Geçen haftaki kilom olsaydı ne güzel olurdu bu hafta.
Canım işte çok verince sonraki hafta öyle oluyor. Normal yani. Üzülme hiç. Muhtemelen haftaya da epey çok vereceksin. Vücut bi durağanlaşıyor çok kilo kaybından sonra dinlenmeye alıyor kendini. Menülerin güzeldi aynen devam:)

Anka kaptan senin detoks çorban kaçıncı sayfadaydı ya elinin altındaysa linkini bir kez daha paylaşabilir misin?
Onu bir günün her öğününde mi tüketmek gerekiyor? Nasıl uygulayacağız?

Bu arada aktardan kiraz sapı aldım demleyeceğim. Bu haftayı temiz detoks gibi geçireceğim inşallah. (Çünkü bugün epey cozuttum ama sporla yakarım biliyorum o yüzden içim rahat sıkıntı yok)

Kiraz sapı çayı içen var mı hiç? Nasıl içilmeli ne yapılmalı önerisi olan varsa seve seve dinlerim..

Aktardan niye aldın pazardan kiraz alsaydın ya

Kiraz çok pahalı ya az biraz bulduğum kiraz saplarını biriktiriyorum ama daha çok az oldu. Ben de aktardan aldım 4 tl bir pakei

Sağol canım
Hadi ya pahalı mı ne kadar ki. Bizim KV nin bahçesi var ordan geliyor fiyatlardan haberim yok. Yıka güzelce onları. Ben mısır puskulu kiraz sapı falan karıştırıp içiyordum. Bi bakayım başka ne varmış

bazı markette 19.5 bazısında 17.5 ...

Tam yapacaktım yıkamadan. Böyle şeyler aklıma hiç gelmez. O detoksu da yapıcam bu hafta güzelmiş kahvaltı ( menüyü kendi vermiş) ve kaln zamanda 2 saatte bir o çorba. İnşallah dediği gibi 1.5-2 arası gider

Yuh inanmıyorum. Sen adresini ver ben sana göndereyim canım. O ne öyle

Yuh inanmıyorum. Sen adresini ver ben sana göndereyim canım. O ne öyle
hahahah canım benim ya sağoool

Ya o kadar komik ki bugün yemekhanede kiraz vardı menüde hemen kendimin ve arkadaşlarımın kiraz saplarını ayıkladım dedim verin bana, topladım. Geçen de iftara gitmiştik iftariyelik tabağında vardı birkaç kiraz onların da saplarını cepledim hemen. Çöpçü gibiyim hahahaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…