- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
hahahah canım benim ya sağoool
Ya o kadar komik ki bugün yemekhanede kiraz vardı menüde hemen kendimin ve arkadaşlarımın kiraz saplarını ayıkladım dedim verin bana, topladım. Geçen de iftara gitmiştik iftariyelik tabağında vardı birkaç kiraz onların da saplarını cepledim hemen. Çöpçü gibiyim hahahaah
Evet emzirirken içilmiyor. Ben eskiden içerdimKaptan araştırdım emzirirken içmeyin diyo.. yoksa bizim bahçeden kaç kilo kiraz topladık.. bi sürü sapı çıktı.. attım mecbur. .hemde doğaldı..
Amiiiin2 saat sonra bende bildirim yapıcam :)) 100 gr daha gider inş..
Şekercim hedefim 53 ya ona ulaşmadan rahat etmem benDaha ne kadar zayiflayacan acaba allah allahhhh
Anka kaptan sen bu çorbayı 1 gün için mi uyguladın 2 mi? ne kadar gitti toplamda.
Pazartesi salı yapıcam kesin ben. Ama aslında içindekiler hep şişkinlk yapacak şeyler değil mi sence nasıl zayıflatıyor acaba
korhiiiii paylaşım yap hadiiii :)Şekercim hedefim 53 ya ona ulaşmadan rahat etmem ben
Tamam bayramdan sonra takımcak yapalım olmazsa. Ben pazartesi salı bir deneyeyim. Ben de muhtemelen 2 saatte bir içemem ama deneyeceğim aşırı merak ettim :)Ben sadece dun yaptım. 600 gr gitti canım. Ama ben çok yemedim 2 kase yedim sadece ondan da az gitmiş olabilir. Bayramdan sonra hep beraber yapalım inşallah. Zaten büyük ihtimal artıya geçeriz ilk hafta.
Canım 6da yapayım dedim ankaya.1 saat bile kardırkorhiiiii paylaşım yap hadiiii :)
Tamam bayramdan sonra takımcak yapalım olmazsa. Ben pazartesi salı bir deneyeyim. Ben de muhtemelen 2 saatte bir içemem ama deneyeceğim aşırı merak ettim :)
Tamammmm:)Canım 6da yapayım dedim ankaya.1 saat bile kardır
offf kokar o da mis gibiBugün acıktım nedenseacaba çocuklara lahmacun yediridiğim için olmasın.. orucun en güzel yanı farketmeden atıştırmıyorsun..
Ayyy bnde bayılırımofff kokar o da mis gibi
çok şükürrrrr eksilsin de ne kadar eksilirse eksilsin korhim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?