Tamam teşekkür ederim 1 tane yicem çayla. .iftarda dikkat ettim börek pide yemedim..
Tamam hiç kaçamak yok memlekete gitmeden iyi bi rakam görmek istiyorum inşallahTamam hakkın bitti cumaya kadar. Cuma 1. olursak yine yersin
Sporum 1 saat sürüyor eritirim demiTamam canım bugün yedik yarın sıfır kaçamak telafi edeceğiz. Onları yedin diye daha da yeme tadında kalsın anka o kadarına kızmaz abartmadıysan?
Güncellesene kilonu senTebrikler kızlarr
Yaparsın canımTamam hiç kaçamak yok memlekete gitmeden iyi bi rakam görmek istiyorum inşallah
Ne yapıyorsun spor canımSporum 1 saat sürüyor eritirim demi
Yaa ben sporla temizlenir sanıyordum bi daha bu kadar abartmamIcırcım erir tabi hemen bir saatlik sporla değil ama 2-3 güne temizlerisin onun kalorilerini::)
Lesie 3 mil45 dkNe yapıyorsun spor canım
Yeter canım ramazan ayında daha ne olsun.Lesie 3 mil45 dk
45 mekik( hergün 5 attırtırım)
20 çapraz mekik
Alt karın hareketleri ( Ebru şallı )
Popo hareketleri
Sırt hareketleri işte Allah ne verdiyse yani ne hatırlıyorsam pilatesten hepsini yapıyorum
KIz zaten sporla erir. Erimez mi. Ama bir saat spor yaptım eridi gitti diye birley yok. Kalorisine bağlı. Yediğinden daha çok kalori yakınca eriyecek. Yedim diye pişman olma şimdi bugğn yedin kendini ödüllendirdin mutlu ol:) onun mutluluğu seni bir hafta kaçamaksız götürecek.Yaa ben sporla temizlenir sanıyordum bi daha bu kadar abartmam
Afiyet olsun ohhhhBende baklava yedim ama tatmin oldum bir hafta kaçamakşız devam edecem
Hergün düşüyor zaten çok yaramaz peşinde dolanmaktan bi iş yapamıyorumKIz zaten sporla erir. Erimez mi. Ama bir saat spor yaptım eridi gitti diye birley yok. Kalorisine bağlı. Yediğinden daha çok kalori yakınca eriyecek. Yedim diye pişman olma şimdi bugğn yedin kendini ödüllendirdin mutlu ol:) onun mutluluğu seni bir hafta kaçamaksız götürecek.
Bu arada canım kızın nasıl oldu düştü demiştin sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?